Viata in Japonia (39)
Raspunsuri - Pagina 11
devylla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AYUMI Mersi,Hannen.Si eu le-am aruncat pana acum ca mereu am avut covoare mai ieftine,dar acum am dat pe asta vreo 18 000 yeni si parca ma doare sufletul sa il arunc.Parca l-as fi dat la curatatorie macar o data ca am inteles ca e vreo 5000 yeni. http://naokisiryuji.blogspot.com |
pai si eu pe-al meu am dat vreo 20 mii,insa eu il spal o dta pe an...sus pe terasa cu detergent normal si gata.De aruncat nu-l arunc decat atunci cand s-o toci de batranete.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
RIARA spune:
citat din mesajul lui hannen Sabina,pe unde e doamna G.? nu mai da nici un semn de viata!ia spune-i daca vorbesti cu ea azi ca mi-e dor de-o vorba lungaaa Eu as suna-o da` nush pe unde umbla,mi-e sa n-o gasesc in treburi pina in git! Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades |
Doamna G a robit toata saptamina....nicicind nu am avut o asa saptamina plina...barbata-miu e condamnat la munca silnica intre bonenkai-uri si shinenkai-uri...sint asa de suparata pe el...dar cind sa-i spun ca-s ofticata?..ori e baut ori e mahmur....
Fiti fericiti; prietenii dispar cand sunteti nefericiti. - Euripide
hannen spune:
Neatza!
Fetelor,va multumesc muult pt. aseara!Sabina,Riara
Si doamna G.esti mortala,ca de obicei!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
devylla spune:
citat din mesajul lui hannen Neatza! Fetelor,va multumesc muult pt. aseara!Sabina,Riara Si doamna G.esti mortala,ca de obicei! Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades |
Sunteti ok?M-am trezit cu gandul la voi..
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
RIARA spune:
Ohayo...Devi,fata e bine...Ce bine ca a fost alarma falsa...Dau o fuga pin' la firma si ma intorc...
Fiti fericiti; prietenii dispar cand sunteti nefericiti. - Euripide
devylla spune:
Iar ati fugit?
Hannen ce fac copii?
Amina,Ayumi si restul pe unde sunteti?
Eu vreau sa fug in lume....vine cineva sa-mi tina locul?
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
hannen spune:
Sabina,vad ca deja au fugit toate!Ti-au luat-o inainte!
Bai,nu mai stiu care si cum.Vineri Israa cu febra,duminica Amira cu salvarea la spital,ieri Inas cu febra...
Ma rog sa le mai tzina starea de bine macar pina lunea viitoare ca mi-am aranjat treburile sa pot scapa si sa am putin yasumi.
Vise taica,vise frumoase.
Hai desteptareaaa!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
hannen spune:
Sabina,vad ca deja au fugit toate!Ti-au luat-o inainte!
Bai,nu mai stiu care si cum.Vineri Israa cu febra,duminica Amira cu salvarea la spital,ieri Inas cu febra...
Ma rog sa le mai tzina starea de bine macar pina lunea viitoare ca mi-am aranjat treburile sa pot scapa si sa am putin yasumi.
Vise taica,vise frumoase.
Hai desteptareaaa!
Amina_Marina spune:
Buna Ziua! Scuzati-ma dar nu am putut intra pe motiv de bebelina maraita , si seara Iftode care sta pe net. sa-si caute ochelari de soare jmekeri, auzi ca el vrea sa fie kakoi. E foarte dezamagit pentru ca n-are nasul asa frumos ca manechinul ala din poza. Zic, ia , ma, ce poza ? Si mi-l arata. Avea ala un nas, de ziceai ca polonicul ala dublu de la cantina miliatrilor. N-am vazut nasoi asa mare-n viata mea.
Asa;
Rocsana, nu stiu cum e cu crema, citesc si eu pe DC ca fac fetele cozonaci in masina de paine. Nu ies la fel de gustsi ca cei manual, dar acolo sa-ti treaca pofta. Ma gandesc , ca asta din Japonia or avea vreun mecanism care sa-l opresti sa pui crema..
Devylla, ma bucur ca te-ai simtit bine si felictari pentru un sot care stie sa fac si dulciuri.
Te-ai vopsit, eu , inca nu am ajuns si trebuie neaparat ca ma intreaba lumea daca ma iesit la pensie..
Multumesc pentru reteta de piftie, pe 23 cind e rosu-n calendar ma duc sa caut adidasi de porc pe la shopurile de carne ca la market nu se gasesc.
Ayumi, pe 27 plecam, dar dormim o noapte-n Tokyo pentru ca avem zbor foarte de dimineata(pe 28).
Covoare eu la curatat am dat, cam 3 000 yeni m-a costat, doar curatat , fara scos pete, pentru astea iti ia bani separat. Bine, acum depinde si de curatatorie.
Riara, lasa tu ca-i bine, ai ocazia sa fie la cheremul tau tot anul si sa-ti satisfaca toate poftele.
Hannen, doamnee! prin ce ai trecut sapatmana asta. Sanatate multa!
Graviduta noasta Eli , cum se simte ? Eu sper din tot sufletul sa tina-n buritca bebelina, pina la termen.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.
Amina_Marina spune:
Va doresc o saptamana si toata luna , fara boli,fara stres la munca si fara prea multe bonenkaiuri obostioare.
Sa va aduca Mosul multe, multe cadouri pentru ingerasi si mamici frumoase.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.