Colectia de toamna-iarna 2005 (220)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Deci repet, echipa tehnica am format-o, am experti aici, loco, independenti. Nu doresc felinarul castigator, ci orice obiect cu care doriti sa recompensati corectitudinea si eficienta muncii....atat.
Si daca sunt presedinte, ca m-am oferit prima, recompensa o voi expune la birou, in vazul lumii.
Mita

Mergi la inceput

Ca sa dau dovada maxima a bunei mele credinte si pentru ca sunt novice voi face si eu ceva, nu felinarul, ca e complicat pentru lipsa mea de experienta, gasesc eu ceva, si il voi arata in afara concursului. Multumita Vecina?
Sustineti Mita Presedinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, uite ce e: vad ca nu stii sa lucrezi sub presiune. ori asta e o calitate fte importanta in pregatirea si cariera unei persoane. si ce daca ai scoala? mie o zi imi ia sange, o zi imi face anestezie la dentist. a treia zi imi ia sange la analize, a patra la dentist inapoi. pe cuvant, trebuie sa-mi salveze un dinte cu infectie ce nu cedeaza la antibiotic, a 2-a serie de antibiotic si imi umbla din 2 in 2 zile sa mai dreneze puroiul. mi-au facut si incizie sub gingie acum o saptamana si n-a reusit chirurgul sa dreneze nimic. iar sunt caz de stau 3 stimatologi pe gura mea. deci avem si noi, mamica, problemele noastre. corapina are 2 copii mici! leea din ora in ora asigura medicatie pt tudor. si noi avem greutati, eeee!!!
plus ca io vreau sa folosesc felinariul sau felinarele dk trebnbuie sa fac 2, sa fie si la juriu, incepand de la mos niculae sau cat mai devreme de mos craciun orisicum. dupa mine luna decembrie ar trebui sa aiba 60 de zile ca e cea mai frumoasa:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mitzo, te-as primi in echipa, da'nu vaz cum am putea sa ne intalnim la 3 dimineata cand m-apuca pe mine bricolatu'
si da, modelul e de furnir cu plexiglas, dupa cum remarca expertu unu (pardon, technicus), dar noi facem de hartie, ca sa fie accesibil pt toata lumea participanta.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

daca mitza zice ca vine cu echipa de profesionisti (au mai venit unii cu echipa de profesionisti:)), si mai este si impartiala echipa, eu votez mita predinte de juriu. in afara de mitza cu a ei echipa tehnica in spate, cine se mai inscrie in juriu?

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bine, bine, sustin vecina in calitate de presedinte de juri. Da' tot nu pricep cum se potriveste sintagma "Nu doresc felinarul castigator, ci orice obiect cu care doriti sa recompensati corectitudinea si eficienta muncii....atat." cu sintagma "nu primim mita si alte foloase necuvenite". A...ba da ..stiu, ca intre timp mi-am amintit unde lucreaza Mitza. a avut exemplu bun in fata ei.

Si bine, nu data de 20 ca e departe rau de tot, hai sa punem nici cal, nici magar, 15 decembrie, adica terminam pe 14 decembrie proiectul si technicus-ii il evalueaza pe data de 15 decembrei, luni, la serviociu, ca doar nu stresam oamneii in week-end.

Anda, anestezia nu presupune "decat" durere, NU munca intelectuala de creatie ca a studentilor studiosi.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Deci avem confirmarea ca echipa mea e buna. Multumim Corap, dar sa stii ca nu te vom avantaja la evaluare.
Anda multumim de asemena de votul de incredere, daca ne alegeti pe noi sa fiti convinse ca sunt cei mai buni, vorba aia "Ei cu ei noi cu voi si toti pentru Felinar"
Sustineti Mita Presedinte

Mergi la inceput

Vecina pentru ca intreaga activitate sa fie transparenta corect este ca remuneratia sa fie stabilita anterior demararii procedurilor de evaluare, sa nu existe interpretarii cu privire la interesul personal al membrilor juriului, in speta sa declare castigator felinarul care se asorteaza cu decorul din casa presedintelui sa zicem,ca exemplu.
Doresc sa precizez ca, in conditiile in care ni se acorda onoarea de a juriza acest concurs, noi, adica eu si Titi, suntem dispusi sa renuntam la remuneratie, ca echipa tehnica, tehnicus 1 si tehnicus 2, sunt subalternii mei si o sa le dau prima suplimentara pe decembrie din fondul de premiere al statului si institutiei mele.
Multumim de sustinere Vecina.
Sustineti Mita Presedinte

Mergi la inceput

noki, si ce durerea mea e de ici de colo..?eee...
tot noki, ref. la calitatea juriului. conform legii, sunt permise cadouri de pana in 200 euro valoare sau peste 200 euro, atat timp cat se declara in declaratia de avere. aceasta nu este spaga!:)
ca sa nu mai vb ca mitza a zis si ea, asa, de obiecte oferite DUPA jurizare, nu inainte. im mod cert nu este sensibila la promisiuni de oferte, inainte de jurizare
PS: mitza, cum ziceai ca-l cheama pe expert? unde sta si ce parfum ii place?

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

am facut adresa pe gmail felinare@gmail.com
parola disponibila la crr pt participante
ca sa punem toate pozele pe picasa, fiecare participant cu folderul sau. (asta ca sa perii juriul in continuare )

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput