Colectia de toamna-iarna 2005 (220)
Raspunsuri - Pagina 7
anda77 spune:
corapina
leea cred ca tace deoarece s-a apucat de munca deja.
ha, am niste reviste acasa tip burda decoratiuni, sa ma inspir, cred ca "sparg" concurenta. acum imi dau singura curaj.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Propun si efectuarea unui comunicat de presa ce va fi lansat la principalele posturi de televiziune care sa anunte demararea campaniei ..cum se numea? un felinar pentru Craciun?![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
CONCURS PENTRU MAME :"mos craciun aduce lumina in case"
OBIECT: confectionarea unui felinar cu pereti de hartie.
Perioada proiect: 28 nov - 10 dec
Regula pt admitere: postarea de poze cu rezultatul, dar si cel putin 10 fotografii din timpul realizarii, in toate stadiile (0 - final), pentru evitarea suspiciunilor si contestatiilor referitoare la faptul ca a fost cumparat din magazin si nu realizat acasa de participanta
ALTE REGULI CONCURS:
1. luminarea se poate realiza cu bec la stecher sau cu lumanare, dupa preferinte
2. pe hartie se poate aplica orice.
3. hartia poate sa aiba orice densitate, hartie sa fie, nu alt material (textil, metal etc)
4. insertiile de alt material in hartie sunt permise, prin intepare, perforare, sudare metale, orice procedeu
5. dimensiunea maxima: nu mai mare de 1 m, nu mai mic de 20 cm inaltime
6. sursa de lumina este una singura, nu se executa felinar pt loc de 3-5 lumanarici sau alte dude
participanti:
anda
noki
leea
corap
juriu: mitza + echipa sa tehnica
sunteti invitate, care vreti, la participanti sau in juriu?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Suntem gata si pe receptie. De maine vom monitoriza permanent, prin rotatie, contul de gmail. La final, in acelasi cont vom prezenta poze de la jurizare si va va fi dezvaluita identitatea expertilor.
Vecina de unde ai luat hartie, foarfeci, lipici si toate cele?
Mita Presedinta
Noki_Lara spune:
Gata...procedura demareaza in cazul meu cu dus si achizitionat ustensilele necesare.![]()
Ma duc prima si cumpar toate materialele sa nu mai gasiti nimik.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
joy04 spune:
Doamne ce grea este asteptarea....macar voua va arde de felinare (fiecare cu ce-l doare) si am si io ce citi sa mai treaca secundele.
asta in timp ce Vlad -care refuza somnul de pranz - imi vara creioane proaspast ascutite in par si sta la mine in brate, normal.
CORAPINO ai tai mai dorm de amiaza???
Mihaelutat spune:
Pentru corectitudine propun :
1. un numar impar de membrii votanti, eu am un vot cu toata echipa mea tehnica.
2.In functie de numarul participantilor se vor nota creatiile cu puncte de la 1 la numarul maxim de participante, 1 fiind nota cea mai mica.
3. Notele acordate vor fi secret exprimate. Pun la dipsozitie adresa mea de e-mail toadermihaela@yahoo.com, pentru toti ceilalti membrii ai juriului.
4.Pana maine asteptam inscrieri in juriu.
5.Numarul acestora nu va depasi numarul participantilor.
6. La final se va intocmi grila de evaluare prin grija mea si ea va fi supusa aprobarii tuturor membrilor juriului.
7. Nu se admit contesatii.
8. dupa definitivarea componentei juriului in termen de 24 de ore se vor stabili maxim 5 indicatori de evaluare in functie de care se vor puncta creatiile.
9. prin grija presedintelui se vor acorda diplome de participare si diplome primilor 3 clasati.
daca mai aveti propuneri pentru regulament spuneti.
Mita presedinte
corap spune:
dorm oarecum. andrei n-a adormit nici acum, sora-sa doarme de vreo ora. cateodata dorm si 3 ore, cateodata deloc.
dar stau in camera lor, se hlizesc, se joaca, treaba lor, nu ma intereseaza. e timpul lor impreuna. n-au voie sa iasa din camera, asta a fost intelegerea.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
joy04 spune:
aha...ce bine ca facurati regula asta. Cum as putea oare sa o introduc si eu???
Incerc acu, csa-l invat pe Vlad poezia ce a prmit-o Andrei. si ma intreaba unde-s fulgii????? Ca el nu-i vede.....
Leea multumim de galerie.
Nu stiu inca nimic, nu m-a sunat. Asta pote fi si de rau...si de bine. Sau inca nu i-a anuntat.
cam naspa este ca din 3 oameni, unu-i un fel de sefuletz, altul are vreo 57-58 de ani si Cristi...
greu de hotarat care sa plece si care sa ramana.
faza misto la Cristi la servici: au dat afara o directoare de nu stiu ce. Pe motiv ca nu-si indeplinea atributiunile, bla, bla, bla. Asta i-a dat in judecata ca ea are in fiecare luna pe fluturasul de salariu "prima" deci este un angajat care este mai mult decat ok din moment ce este rasplatita...
La ei diferenta dintre salariu pe CM si ce iau in mana este bagata ca prima.
roxisialexia spune:
buna fetelor, m-am speriat de numarul paginilor scrise intr-o zi! am citit rapid sunt la zi
, anunt : particip in juriu.
Am sa incerc sa il motivez pe tati sa faca felinar impreuna cu alexia, daca se apuca de treaba anunt d-na presedinte ![]()
Spor la treaba participantilor!
Propun ca d-na presedinte sa realizeze o coronita
,drept premiu.
lavima bucur ca s-a rezolvat. 
joy, doamne ajuta!