Colectia de toamna-iarna 2005 (220)
Raspunsuri - Pagina 5
camelia_daniela spune:
Alinush, uite aici www.youtube.com/watch?v=5jyxdaDDfac" target="_blank">link.
Dragelor, m-as baga si eu in concursul de felinare, insa cum se fac astea, la traforaj??? Eu la asta nu ma pricep???
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
anda77 spune:
inscrieri la concursul " mos craciun aduce lumina":
anda
leea
noki
corapina
cine vrea sa fie in juriu? cu cat mai multe cu atat mai haios.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
corap spune:
nu, cami, regulamentul (
anda) zise : HARTIE. (adica se taie cu foarfeca, cutter). nu ne bagam la traforaje. sa fie concursul pt toata lumea, cu ce are pe-acasa.
leea, la librarie sunt tot felul de lipiciuri, depinde ce vrei sa lipesti. sunt lichide, semisolide, geluri, stickuri (=batoane
)
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
Mihaelutat spune:
Ca sa ma bag si eu in seama la bricolat, desi nu am nici cel mai vag talent, doresc sa propun 2 lucruri si va rog sa acceptati unul din ele:
1. una din mamele participante sa ne bage si pe mine si Titi in echipa. Noi nu am facut nicodata deci nu vom dezavantaja pe nimeni ca suntem 4in echipa,nu aducem plus valoare echipei,noi vrem doar sa invatam si sa ne distram. Acceptam rol decorativ, nu vrem premiu, nu vrem decat sa invatam ceva.
2. daca nu ne vreti in echipa, vrem sa fim presedinti de juriu, adica eu si Titi, si sa primim ca remuneratie pentru activitatea de evaluare si monitorizare un felinar, oricare dintre ele
. In sprijinul ofertei aduc vasta mea experienta in proceduri de atribuire de contracte prin licitatie publica, rapoarte de evaluare si elaborarea de indicatori de performanta. Suma contractelor deja evaluate- 4 mil. euro. Daca doriti atasez Cv, recomandari precum si declaratie de eligibilitate si disponibilitate pentru mine, si poza lui fi-miu ca el inca nu are in CV decat activitate casnica, nu are experienta profesionala, dar are sufletul curat si este incoruptibil, asta daca nu sariti cu ciocolata.
Nu acceptam mita sau foloase necuvenite.
Mita
anda77 spune:
reiau info intr-un singur mesaj sa-l pot copia mai usor pe paginile urmatoare
CONCURS PENTRU MAME :"mos craciun aduce lumina in case"
OBIECT: confectionarea unui felinar cu pereti de hartie.
Perioada proiect: 28 nov - 10 dec
Regula pt admitere: postarea de poze cu rezultatul, dar si cel putin 10 fotografii din timpul realizarii, in toate stadiile (0 - final), pentru evitarea suspiciunilor si contestatiilor referitoare la faptul ca a fost cumparat din magazin si nu realizat acasa de participanta
ALTE REGULI CONCURS:
1. luminarea se poate realiza cu bec la stecher sau cu lumanare, dupa preferinte
2. pe hartie se poate aplica orice.
3. hartia poate sa aiba orice densitate, hartie sa fie, nu alt material (textil, metal etc)
4. insertiile de alt material in hartie sunt permise, prin intepare, perforare, sudare metale, orice procedeu
5. dimensiunea maxima: nu mai mare de 1 m, nu mai mic de 20 cm inaltime
6. sursa de lumina este una singura, nu se executa felinar pt loc de 3-5 lumanarici sau alte dude
participanti:
anda
noki
leea
corap
juriu: sunteti invitate, care vreti?
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
corap spune:
a primit fi-miu poezia pt serbarea de la gradi. o scriu aici ca sa n-o pierd:
pe obraz, pe nas, pe umeri,
tot cad fulgii fara numar.
s-a oprit in palma unul.
iute-iute inchid pumnul.
unde-i fulgul?
s-a topit in palma mea
ca o lacrima de nea.
cam lunga pentru capacitatile lui de a retine poezii, mai ales ca-i de-aia cu gesticulare.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
Noki_Lara spune:
Alooooo, unele mamici aici prezente au in afara de "bibiciu" si bricolaj si scoala, examane pre-sesiune si proiecte d epredat.
Cer prelungirea termenului de executie, avand in vedere ca termenul final de punere in executie este de 24 decembrie 2008, propun data de terminare rotunda ca mine, aka 20 decembrie.
Aaaa...Mitzo, pai in caz ca se accepta varianta a doua si vrei felinar, va rog pe mine sa ma alegeti a doua, nicicum prima - daca ar fi sa iau locul fruntas, of course, ca io nu dau felinarul meu muncit nimanui....
Ca-s chitroasa.![]()
Deci io propun ca Mitza sa puna mana pe foarfeca si lipisi si sa participe activ, in calitate de concurent.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
mitza, ![]()
![]()
![]()
ma tavalesc pe jos de ras, fooooarte haioasa propunerea, sa vedem....zici ca doresti felinarul castigator drept remuneratie? pai o sa vrea si celelalte componente din juriu. ceea ce inseamna sa va dam toate felinarele produse. ce tare e sa fii in juriu. cred ca m-am inscris la categoria nepotrivita:))
nu stiu ce sa zic...io ti-l dau dk as castiga, dar plange copilul dupa felinar. sa ma gandesc la o solutie de compromis...
mami de poet(09.12.2005)
Noki_Lara spune:
Corapino, daca recita andrei ditai poezia asta, io vin si ma inclin cu respect, ca eu una nu as fi veci in stare s-o retin.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Hai mai Anda nu vezi ca m-am oferit?
Ca sa vedeti cat sunt de constiincioasa mi-am format si echipa tehnica impartiala, formata din 2 colegi de munca. Nu va cunosc pe nici una, nu pot fi contactati si deci mituiti. Vor activa ca echipa tehnica, sub coordonarea mea, eu le pun pozele la dispozitie fara detalii asupra persoanelor manufactiere, pun poze daca vreti de la sesiunea de evaluare a proiectelor.
Primul expert tehnic, sa il numim generic Tehnicus, spune ca modelul este facut din lemn.
Mita