Nasterea la Medlife (13)
Raspunsuri - Pagina 8
iulia79 spune:
Buna Aradia.Imi pare rau ca si tu m-ai inteles gresit.Eu nu m-am apucat sa o injur pe Dr Popa,ci doar mi-am spus parerea vis-a-vis de ceea ce mi s-a intimplat mie.Sti foarte bine ca am fost internate amandoua cam in aceeasi perioda,la o zi diferenta.Spre deosebire de tine,pe mine aceasta doamna doctor nu m-a vizitat decat o data pe perioada sederii mele acolo.Ti se paere normal?Mie nu.Asta,poate pentru ca nu am fost ca si tine de la bun inceput ,pacienta ei.Eu nu am injurat-o,ci doar am spus ca fata de mine a fost foarte expeditiva,si a tratat problema cu superficialitate.Ce s-a inimplat la mine ,mie imi demonstreaza in continuare,incompetenta.Eu,nu am inventat nimic,tot ce am spus ,scrie pe rezultatele de la echografii,care sunt facute tot intr-o clinica particulara,si acelor medici ,nu le-am spus altceva decat ce ii spusesem si d-nei Popa la controlul de dupa 7 saptamini,si anume ca am in continuare niste scurgeri ciudate .La ea nuici nu vreau sa mai ajung,sa-i vad aceeasi figura acra pe care a avut-o de fiecare data cand ma vedea.Iar ca sa ma duc si sa ma cert cu ea ca la piata ,nu-mi sta in caracter.Am sa merg cu toate investigatiile si rezultatele la sefii clinicii si nu vreau, decit ,sa vad ,ei ce parere au.Daca si ei vor trata cu superficialitate sunt nevoita sa merg mai departe,e dreptul meu,atata timp cit sanatatea mi-a fost pusa in pericol,si nu mai vorbim de banii cheltuiti.Multa sanatate
cocolosu spune:
Buna, am incercat sa citesc cat mai mult din cele 13 capitole legate de nasterea la medlife pentru ca ma intereseaza subiectul - voi naste si eu acolo. acum sunt in 31 sapt si ma tenteaza sa nasc natural. pana acum nu am crezut ca voi putea. problema este ca dr meu nu face nasteri pe cale naturala, asa ca incercam sa vad din povestile voastre care sunt dr de la medlife care nasc si natural. pana acum doar dna dr mirela preda, dar nu cred ca este singura, nu? cam toate discutiile se invart in jurul ei, chiar nu mai e nimeni? procentul de nasteri naturale este chiar atat de mic? seara buna si va multumesc pt orice ajutor.
iubu77 spune:
Pai nu te supara dar cand ai de gand sa mergi? ca deja au trecut 3 luni..sa treaca 1 an??
adica daca esti asa suparata si inversunata..io ti-am zis mergeam glont la ei...mai ALES CA AI ZIS CA AI VENIT DE LA CINEVA SUSPUS...deci cunosti pe cineva acolo..
Si crede-ma ca nu are legatura ca nu ai fost pacienta ei de la inceput.clar nu..cunosc fete pe care le-a luat cu sarcina destul de avansate si s-a purtat exemplar..
poate si tu ai avut o atitudine ostila fata de ea..pt ca daca poti sa zici chiar si pe un forum ca ne doresti si noua sa patim ce ai patit tu..mie imi ridica multe semne de intrebare asupra caracterului tau..
paticut spune:
Iubu ai dreptate 100%.
si draga Iulia primul lucru cred ca ai injurat-o adica cuvintele gen: "mutra acra", "acritura de om", "incompetenta", Lipa de interes", lipsa de profesionalism" si mai ales "nenorocita", sunt oricum numai "povesti" nu ci doar injurii si culmea e ca tot tu povestesti in prima postare la acest subiect ca ai ajuns "in urma multor recomandari" in plus iata cate fete au raspuns pozitiv - asa ca e cam greu de inteles atitudinea ta. e un non-sens!!
si acum sa mai facem o analiza: tot vorbesti de "nu platea ea echografiile in plus", "am fost la o clinica particulara" de parca medlife-ul este stat.... asa mult conteaza banii pentru tine? ca ii tot arunci in fata....
iar in ceea ce priveste" sa patiti si voi asta" e departe de comportamentul oricarui om cu scaun la cap. iarta-ma dar eu nu mai spun ca iubu ca-mi ridica semne de intrebare vis-a vis-s de caracterul tau, ci faptul ca postarile tale nu fac decat sa defineasca omul care esti.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
iulia79 spune:
Incep sa cred ca nu mai aveti alte subiecte de discutie in afara de problema mea.Se pare ca ,nu ca v-am dat apa la moara continund sa va scriu,ci, chiar am reusit sa va enervez.Fiti fericite ca nu ati fost nici una dintre voi in situatia mea.
iubu77 spune:
Da sunt ff fericita ca nu sunt in locul tau din toate punctele de vedere..Iti doresc multa sanatate si sa te bucuri de puiul tau..si sa rezolvi problemele care te deranjeaza..
Eu ca si tine mi-am spus punctul de vedere fara sa jignesc pe nimeni..pur si simplu am aparat aceasta minunata doctorita care pt mine este omul care mi-a adus pe lume cei 2 copii.
Deci cine urmeaza sa nasca in curand? A mai nascut cineva?
aseptam impresii..
kiralina spune:
Kora_B , la Medlife nu au sectie de prematuri. Am discutat acest subiect cu dr Mirela Popa chiar acum 1 luna. Nu cred ca s-a schimbat ceva intre timp, mi-ar fi zis. Pentru mine asta era principalul punct pt care evita Medlife.
paticut spune:
Buna Iubu, Aradia
va rog trimite-mi si mie poze cu puiutii vostri...
sau un link...
pe mandrusorul meu il puteti vedea la semnatura,
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
iubu77 spune:
Buna
Eu ti-as trimite cu mare drag dar nu stiu cum as putea..pe mail?
ca nu am ceva album public..
Nu a mai nascut nimeni?:))
CADIA spune:
Am mai nascut eu pe 27 ian, dar deja stiti, asa este?
fetelor care ati facut cezariana, cand ati facut controlul de 6 sapt, ati facut si eco?Pentru ca eu mi-am facut programarea pentru controlul de 6 sapt. la dr Popa, dar nu stiu daca trebuie sa-mi fac programare si la ecografie??
Inca ceva, daca mergeti la vreun pediatru la Medlife, care este acela de care sunteti multumite????
Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.