Nasterea la Medlife (13)
Raspunsuri - Pagina 7
paticut spune:
buna ziua fetelor,
Liliana iti doresc nastere usoara si in urma experientei mele iti recomand ca medic pe Dna Dr. Mirela Popa. eu zic ca ar fi bine sa te duci s-o cunosti mai intai si sa vezi cate poti afla de la ea si daca iti este pe plac sa nasti cu ea. Crede-ma ca nu o sa-ti para rau. avand asigurare medica cu serviciul stiu ca platesti mai putin. intereseaza-te asa era cand am nascut eu, si eu fiind cu serviciul la medlife.
Kiralina, nu este nici o problema sa nasti cu cateva zile mai devreme. daca dupa ultima echo coiplul e complet dezvoltat, are o greutate optima si dupa indicatia medicului totul ok nu trebuie sa-ti faci probleme.
iulia79 - 2 intrebari am pentru tine: stii ce inseamna sa stai cu resturi in uter timp de aproape 3 luni? ai avut febra in perioada asta? ceva care sa-ti dea de gandit ca ceva e in neregula cu exceptia culorii lohiilor la care faceai referire? si a doua intrebare: daca ai dovezi de ce nu te duci la medlife sa le sustii? ceva e putred in "povestea ta".. nu nimeni nu ar vrea sa treaca prin asa ceva dar.. nu iti inteleg atitudinea.. scrii pe forum, dar nu iti sustii cauza in care crezi in fata persoanei sau cu superiorii persoanei care " te-a nedreptatit?" - astept cu mare interes raspunsul tau. Spune sincer.. ai mai fost la Dna DR. Popa dupa aceea? pana atunci multa sanatate,
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
Kora_B spune:
Buna,
Eu urmeaza sa nasc saptamana viitoare pe 25 feb la Medlife.
Preturile de acum sunt:
-cezarina - 4950 ron
- vaccin antihepatica B si BCG - 120 ron
- un test/screening ptr depistarea a mai mulor boli - 400 ron
- cazarea la terapie intensiva (prima noapte) - 580 ron
- cazarea in rezerva de 2 persoane - 290 ron/noapte
- cazarea in rezerva de o persoana - 580 ron
(standard e 1 noapte la terapie intensiva si 2 nopti in rezerva)
total 6630 ron (total ptr cazare in rezerva de 2 persoane)
astea sunt preturile pe care le-am primit de la medlife acum o saptamana.
in costul operatiei intra:
- consultatie la internare
- test non-stress
- analize uzuale: HLG, glicemie, RH + Grup, PT+APTT
- urmarirea travaliului
- nastere propriu-zisa, inclusiv anestezia peridurala
- ingrijirea lauzei
- ingrijirea nou-nascutului
- consultatie medic neonatolog in primele 4 saptamani dupa externare
iar in pretul cazarii intre si cele 3 mese pe zi. iar mancarea e buna, dupa parerea mea.
din ce stiu eu si medlife are aparatura necesara ptr nasterile premature. cand am fost acum o luna la o consultatie la camera de garda, dr care m-a vazut urma sa itnre intr-o cezariana de urgenta - o gravida in saptamana 27.
la terapie intensiva nu iti vor aduce copilul. a doua zi cand vei fi mutata in rezerva vei putea avea copilul cu tine in salon, daca vrei.
o sarcina usoara! numai bine!
Citat: |
citat din mesajul lui kiralina Buna fetelor, Sunt o viitoare mamica (am o burtica de 23 de saptamani). Inca trebuie sa ma decid unde voi naste - oscilez intre Municipal si Medlife. La municipal as merge si din cauza banilor dar si din cauza faptului ca au sectie de prematuri (eu vreau sa fiu cat mai sigura ca sunt conditii pentru orice situatie). As vrea sa intreb pe fetele care au nascut la Medlife, mai ales pe cele care au facut cezariana: dupa cat timp a fost adus bebele pentru alaptat? Il aduc la terapie intensiva dc cereti? Ati vazut bebele imediat ce l-ati nascut? |
Kora_B spune:
Eu ti-o recomand pe dr. Parfene Caliopia, cu care voi naste. E o persoana deschisa, calma si caruia ii pasa de paciente.
Cat despre costurile nasterii, vezi post-ul meu anterior.
O sarcina cat mai usoara!
citat din mesajul lui liliana_28 Buna dimineata, Ma alatur si eu voua pentru ca tocmai am aflat ca sunt insarcinata si sunt in cautare de medic bun, care sa ma supravegheze in timpul sarcinii. Am asigurare medical de la servici cu Medlife-ul si acolo as dori sa nasc. Va rog sa imi recomandati un medic bun, cu care sa nasc prin cezariana, avand in vedere ca prima nastere a fost tot cezariana. Poate stiti si cat mai costa o nastere acolo cu toate cheltuiele de rigoare. Va doresc o saptama usoara. Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut |
iulia79 spune:
Da ,stiu foarte bine,am simtit pe pielea mea ce inseamna stau cu resturi in mine,am luat antibiotice cu pumnul,si daca tot sunteti atat de inversunate pe cazul meu,nu-mi ramane decat sa va doresc sa o patiti si voi si apoi sa vad ce mai spuneti.La aceasta doctorita Mirela Popa,nu vreau sa mai ajung,atata vrreme cit la 7 saptamani ea a spus ca sunt ok,si nu mi-a recomandat macar o echografie,ca nu o faceam pe banii ei,iar eu nici in momentul de fata nu sunt ok.Deci pt mine ramane in continuare o incompetenta.Vis-a vis de mine a fost o acritura de om.
iubu77 spune:
Iulia eu muream cu ei de gat daca pateam asa ceva..de aceea sa stii ca nici io nu te inteleg daca e asa cum sustii.. Eu daca aflam ca am resturi de placenta mergeam glont la ei..faceam un scandal mama mama.. Tu iti spui oful pe forumuri dar nu faci nici o reclamatie?? Nu e logic deloc..
Nu e frumos sa spui ca ne doresti sa o patim si noi sa vedem pe pieleea noastra..chiar nu e.. Poate ce ai tu nu au fost resturi de placenta..poate medicul nr 2 s-a inselat..Poate Mirela Popa s-a comportant exemplar dar pt ca tu ai mers la altzi doctori acum nu se mai poate dovedi nimik..ca ar fi placenta sau altceva..
Io-s patita cu dinastea..am fost o data la o ginecolaga acu 7 ani si mi-a zis sa vin sa ma opereze adoua zi ca am un chist cat un mar..m-am speriat si am mai consultat 2 doctori am facut si echo si nu aveam nici un chist..da nici macar unul cat un sambure dara unul cat un mar...Deci ce sa zic..poate o acuzi degeaba.
Eu nu am mai auzit asa ceva despre Popa Mirela si avnd in vedere ca am 2 experiente cu ea, 2 nasteri si totul a fost ok..inclin sa cred ca poate medicul la care ai mers ulterior sa inselat..
Sanatate multa
liliana_28 spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri. Eu am sa nasc prin cezariana, asa ca ar trebui sa ma interesez la ei de preturile pentru cezariana.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
Aradia spune:
Iulia, nu suntem inversunate pe cazul tau ci pe felul in care il expui. Si nu este nici frumos si nici crestineste sa ne doresti si noua acelasi lucru. Fetele au dreptate, cu rezultatul ecografiei in mana mergeai la Mirela Popa si ii aratai ce si cum si cereai o explicatie, nu te apucai sa o injuri pe forumuri. Poate si medicul la care ai mers ulterior a avut o oarecare influenta negativa asupra ta (eu stiu ca tie nu ti-a placut Mirela Popa de la bun inceput, si ca ai fost cumva fortata de imprejurari dupa plecarea lui Mendez). Eu pe perioada fiecareia dintre cele 2 sarcini am intrat in contact cu mai multi medici de la "stat" si toti erau foarte inversunati ca de ce am ales sa nasc la "particular", ca ce, ei "de la stat" nu sunt buni?! Ca in toate domeniile "mancatoria" din Romania e la mare pret, si invidia la fel. Mie asa mi se parea corect - sa o tragi la raspundere pe Mirela Popa in mod direct, daca ai dovada clara ca ea a gresit.
Eu una nu am ce sa-i reprosez... am nascut cu ea de 2 ori aproape intr-un an, ceea ce este o performanta cumva... A fost super ok de fiecare data. La a doua nastere am facut cezariana (tu stii ca ne-am cunscut in clinica), mi-a fost mai rau dupa cezariana decat dupa nasterea naturala, timp de 20 de ore eu nu am avut lohii. Am nascut joi la ora 10, pana seara la 21.00 cand a plecat din clinica Mirela m-a vazut de vreo 3 ori! A doua zi dimineata la ora 7 era la mine la terapie intensiva si punea asistentele sa imi faca nu stiu ce injectie care sa declanseze lohiile, cat am stat in clinica mi-a prescris anticoagulante. A continuat sa ma vada pe cate 2 ori pe zi, doar duminica la externare nu a mai venit.
Sanatate multa
[/quote]
http://www.flickr.com/photos/22768617@N06/
alesia18 spune:
Dintre fetele care au nascut cu Mirela Popa, e vreuna care a nascut natural? Sunt curioasa cum se desfasoara nasterea cu ea...
Si mai am o intrebare. Dupa nastere, cand te vezi cu sotul? LA terapie intensiva sau cand te duce in salon?
Multumesc mult
Kora_B spune:
Buna,
Am uitat sa mentionez ca prin cezariana voi naste si eu.
Preturile sunt ptr cezariana.
Numai bine!
Kora
citat din mesajul lui liliana_28 Multumesc mult pentru raspunsuri. Eu am sa nasc prin cezariana, asa ca ar trebui sa ma interesez la ei de preturile pentru cezariana. Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut |
AMARIAM spune:
este de un gust indoilenic ce se intimpla pe acest topic. eu va urmaresc pt ca ma intereseaza sa nasc la Medlife (asa cum am si scris de altfel). Nu sunt de acord nici sa denigrati un doctor dar nici sa va erijati in avocati ai acestuia. Este f posibil ca aceasta Mirela Popa (un persoanj mult prea controversat in opinia mea) sa fi gresit: faptul ca profeseaza intr o clinica particulara nu o absolva de la a face greseli. Ni se poate intimpla oricind sa trecem printr o experienta nereusita din cauza unui moment de ezitare sau scapare sau oboseala al unui medic. Fiecare se simte indreptatit sa faca din experienta proprie un caz si un exemplu pt ceilalti, de aceea e OK ca IULIA sa si spuna povestea. Voi cele care o adorati pe Mirela trebuie sa intelegeti si sa acceptati asta. Pina la urma nici un medic nu trebuie pus pe un piedestal... toti gresesc mai devreme sau mai tirziu mai mult sau mai putin.