Nasterea la Medlife (13)
Raspunsuri - Pagina 6
iubu77 spune:
Sunt total de acord cu paticut..Eu am un mare respect si stima pentru Mirela Popa care mi-a adus pe lume cei 2 copii.
Sunt de parere ca daca s-a intamplat asa ceva trebuia iulia sa mearga la Medlife..adica io una asa as fi facut,, am platit si aveam dreptul sa se repare greseala daca ea s-a produs..Acum pot exista interpretari pt ca daca nu erau resturi de placenta,..daca era altceva intradevar..
Dar daca sunt acte doveditoare...pt ca intradevar e simplu sa arunci cu noroi si poate nu este cazul acum.
Eu am fost extrem de multumita si nu mi-am pus nici un semn de intrebare ca ceva ar fi in neregula..pot spune ca si eu am o relatie speciala cu Mirela Popa , relatie pe care mi-am facut-o de-a lungul celor 2 sarcini si in care s-a dovedit a fi si OM pe langa un medic special.
kiralina spune:
Buna fetelor,
Sunt o viitoare mamica (am o burtica de 23 de saptamani). Inca trebuie sa ma decid unde voi naste - oscilez intre Municipal si Medlife. La municipal as merge si din cauza banilor dar si din cauza faptului ca au sectie de prematuri (eu vreau sa fiu cat mai sigura ca sunt conditii pentru orice situatie).
As vrea sa intreb pe fetele care au nascut la Medlife, mai ales pe cele care au facut cezariana: dupa cat timp a fost adus bebele pentru alaptat? Il aduc la terapie intensiva dc cereti? Ati vazut bebele imediat ce l-ati nascut?
iubu77 spune:
Buna
Eu l-am vazut pe bebe imediat ce a fost scos din burtica..
La terapie nu mi-a fost adus..sincer nici nu puteam avea grija de el..Si la municipal sa stii ca la terapie nu-l lasa cu tine..abia cand mergi in salon..
Eu am nascut primul bebe la Municipal si acum pe al doilea la Medlife..Suincer..nu sufera comparatie..daca iti permiti un efort financiar clar Medlife Merita..daca nu..oricum si la stat se naste ..:)))
andutzy spune:
Buna ziua!
Cum v-a povestit Paticut, sunt o mamica care a facut cea de-a 2-a cezariana(deci pe uter deja taiat) cu Mirela Popa la Medlife. Am vazut-o prima oara cu 3 aile inainte de nastere si cezariana a ridicat ceva probleme deoarece uterul era de ja franjurat! Dar totul a decurs cu cel mai mare profesionalism si daca voi mai avea timp zilele viitoare va voi povesti si mai in detaliu tot(daca vreti si voi, bineinteles)
Oricum gasiti povestea nasterii aceasta si la semnatura mea! Mergeti cu incredere in Medlife, ca e totul mai mult decat ok!
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
CADIA spune:
SUNT PERFECT DE ACORD CU PATICUT SI ANDUTZY IN CEEA CE PRIVESTE MEDLIFE-UL SI MAI ALES DR. POPA MIRELA
MERGETI CU TOATA INCREDEREA, EU AM AVUT O NASTERE DE VIS, FARA DURERI, CU OAMENI SI AMBIENT DE PARCA ERAM ACASA IN SANUL FAMILIEI
TOTUL A FOST ATAT DE BINE INCAT NU M-AM PUTUT ABTINE CA LA SFARSIT SA NU OFER BOMBOANE, TORTURI SI FLORI TUTUROR CELOR DE LA TERAPIE INTENSIVA, GINECO SI NEONATOLOGIE.
Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.
kiralina spune:
andutzyam citit povestea nasterii printisorului tau cel mic. Foarte impresionant.
Eu voi face tot prin cezariana, si am DPN pe 17 iunie. Medicul meu va fi plecat incepand cu 15 iunie si vrea sa ma programeze pt cezariana undeva in jur de 10-11 iunie. Oare e prea devreme? Un pic ma ingrijoreaza asta.
Este oare ok sa fie scos bebe mai devreme decat ar trebui?
alesia18 spune:
Buna Cadia,
Tu parca ai nascut de curand. Poti sa imi spui cat a costat cu totul Medlife? Si cate saptamani trebuie sa ai ca sa poti naste acolo? Parca 36 minim...
mersi mult
iulia79 spune:
Buna!Am constatat ca deja sunt subiec de discutie pentru unele dintre voi.Ma bucur pentru pacientele doamnei doctor Mirela Popa,care in acest moment sunt bine alaturi de copii lor,si care din fericire ,nu au avut probleme.Eu ,nu am facut altceva ,decat sa-mi expun problema,si nu am vrut sa jignesc pe nici una dintre voi.Se pare ca am fost gresit inteleasa.Nu cred ca daca vre-una dintre voi ati fi trecut prin ce trec eu ati mai putea vorbi cu atata lauda despre aceasta doctorita.Sunt curioasa daca vi s-ar fi intimplat voua,cum ati fi reactionat?Si va anunt inca o data pe acesta cale,ca tot ceea ce am spus nu sunt nascociri de-ale mele ci se pot dovedi cu acte medicale,rezultate in urma echografiilor si diagnostice ale unor medici.Poate eu am fost ghinionista,si din multitudinea de paciente ale acestei doctorite ,am avut ghinionul sa patesc ce am patit.Nu cred ca greselile medicale trebuie sa fie trecute cu vederea,chir daca s-a intimplat un caz la sute de cazuri.Pacat,dar imi dau seama ca nu puteti intelege,pt ca nu ati trecut voi prin asta.Si va reamintesc si faptul ca pe perioada in care am nascut si am stat internata,aceasta doctorita nu m-a vizitat decat atunci imediat dupa operatie si cu o zi inainte sa plec,nr ei de tel nu l-am avut,iar cind am rugat-o frumos sa mi-l dea a facut mutre si a precizat ca nu vrea sa fie deranjata decat in timpul programului,iar la 6 saptamani cind am sunat-o (in timpul programului)bineinteles ca nu a raspuns.Asta,mie nu mi se pare un doctor cu care sa poti comunica.Pentru mine ,ramane in continuare o incompetenta si o infumurata.
liliana_28 spune:
Buna dimineata,
Ma alatur si eu voua pentru ca tocmai am aflat ca sunt insarcinata si sunt in cautare de medic bun, care sa ma supravegheze in timpul sarcinii.
Am asigurare medical de la servici cu Medlife-ul si acolo as dori sa nasc.
Va rog sa imi recomandati un medic bun, cu care sa nasc prin cezariana, avand in vedere ca prima nastere a fost tot cezariana. Poate stiti si cat mai costa o nastere acolo cu toate cheltuiele de rigoare.
Va doresc o saptama usoara.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
CADIA spune:
buna, alesia
Da, am nascut pe 27.01 si factura a fost de 6800 de ron, dar crede-ma ca face toti banii.
Din pacate, nu stiu care este varsat de sarcina de la care te pot primi sa nasti acolo.Eu parca tiam de 34 sau 36 de saptamani, dar nu sunt sigura.
iulia, ai dreptate nu putem intelege prin ce ai trecut tu dar sa sti ca personal apreciez ca ai avut taria sa ne impartasesti experienta ta.
Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.