Nasterea la Medlife (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna fetelor!

Iubu, nu-mi vine sa cred ca ai nascut!!! Ultima oara cand am intrat eu la topicul asta (sa-mi fie rusine) anuntai ca esti gravi,nu-mi vine sa cred!!! Felicitari!!! Sa-ti fie pitica sanatoasa si tu sa te refaci repede!

Ema, nu stiam ca ai nascut la Medlife, eu ti-o recomand pe Popa Mirela, am nascut cu ea si superdoctor!!!

Si eu tot pe Persida am avut-o la anestezie, si e un om extraordinar, a vorbit cu mine tot timpul, imi explica pas cu pas ce imi face si a avut o mana foarte usoara!

O intrebare: daca sun acuma, in cat timp m-ar programa la dr Popa? Ca tre sa mai fac si eu un consult...Si cat mai costa o consultatie? Ca daca ma programeaza peste x saptamani, mai bine ma duc la camera de garda.

nastere usoara viitoarelor mamici!!!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Da am nascut.. Deja pitica are 2 luni...incredibil ce repede trece timpul..
Pai la mirela popa cred ca se fac programari cu 1 luna inainte... nici eu nu am mai fost dar trebuie sa ajung neaparat..
Caliopia Parfene e ff draguta.. a fost mana 2 la nasterea mea si mi-a placut si mie de ea cat am stat acolo..Vorbareatza si simpatika..Din ce am mai citit io pe net si ff buna doctorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna fetelor,

Ca tot lea-m rezolvat pe toate (incerc sa nu ma mai gandesc la problemele mele), vreti sa-mi spuneti de unde ati cumparat cercei pentru bebeluse? Este o forma a cercelusilor mai practica, mai indicata?

Va multumesc,

, gianina

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Anandrei da, si eu tot la Medlife
consultatia este 120 lei

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia79 spune:

Salutare mamici de Medlife.Am revenit printre voi cu vesti,nu prea bune.Am nascut pe 14 noiembrie la Medlife,cezariana,cu doctorita Mirela Popa.As vrea sa dau timpul inapoi daca as putea si sa-mi aleg alt doctor,numai pe acesta asazisa superbuna doctorita,dar acum e prea tarziu.Eu am mai scris pe acest forum,si va spuneam ca am ajuns la dr Popa ,in urma faptului ca medicul care ma vazuse pana in sapt 36,tocmai isi daduse demisia(dr Mendez),si in urma multor recomandari,am ajuns pe miinile ei.Regret amarnic.Acum la doua luni si jumatate dupa ce am nascut,am fost nevoita sa trec printr-un chiuretaj,asata datorita lipsei de interes,profesionalism,al acestei doctorite.O nenorocita.In uterul meu,s-au gasit resturi de placenta si chiaguri,care s-ar fi putut suprainfecta.La controlul de dupa 7 saptamani,cand eu i-am spus ca scurgerile mele continua,cand e singe,cand e o culoare ciudata ca o infectie,dansa,mi-a spus ca e normal,sa stau linistita.Putea macar atunci ,in al 12 ceas,sa-mi recomande ceva investigatii,echografii,ca doar nu la platea ea.O consider vinovata pentru ce mi s-a intaimplat.Stau si ma intreb,daca nu ma duceam eu din propria initiativa ,acum o saptamana sa-mi fac o eco,unde s-ar fi ajuns.Medicii care mi-au facut chiuretajul au ramas f mirati cum am stat aproape 3 luni cu ce era acolo.Puteam sa-mi piard uterul.Acum iau antibiotice cu pumnul si sper ca totul sa fie bine in final.Oricum am sa trec pe la Medlife sa le povestesc putin (mai mult)prin ce am fost nevoita sa trec,datorita neglijentei si incompetentei ''doamnei Mirela Popa''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

iulia, sunt de-a dreptul SOCATA!!!Si eu am trecut printr-o cezariana cu aceeasi doctoritza acum 2 saptamani.Oare la ce sa ma astept, cum sa procedez sa stiu ca sunt in regula si nu am diverse resturi in mine???

Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Si eu am nascut tot in noiembrie..tot cezariana..a doua cu Mirela Popa..Zic sa nu generalizam..Eu nu am nimik..
Imi pare rau Iulia de ce ai patit..insa cred ca e un caz izolat..Ar trebui sa faci o sesizare la ei ca aceste lucruri sa nu se mai repete.
Pentru mine Mirela Popa este o super doctorita si nu am ramas cu nimic in urma acestor cezariene..chiar la prima am avut lohii mai mult timp dar mi-a recomandat sa fac o echografie si s-a dovedit ca totul a fost in ordine..Nu am mai auzit de asemenea cazuri in ceea ce o priveste.
Io in locul tau as fi mers la ea sa ii zic sa fac o echo ca nu ma simt bine..as fi insistat.astfel incat sa isi repare singura greseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesia18 spune:

hei Cadia,iubu,

Cum a fost cezariana cu Mirela Popa? Cat de repede v-ati refacut? Puteti sa imi dai niste detalii? Plizzz...Si eu sunt tot la ea si o sa nasc in mai.
Mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna seara,

Intru dupa mult timp pe acest forum si ma intreb pe ce lume ne aflam?
sunt o pacienta activa a Dr. Mirela Popa, si sunt socata de cele povestite de Iulia79.

Daca veti avea vreodata bucuria de a naste cu aceasta minunata doctorita va veti da probabil seama ca cele povestite ori sunt ridicole ori au un alt substrat decat cel al asa zisei "incompetente" a Dnei Dr. Popa.

E nevoie sa spun ca am nascut cu Mirela Popa acum 1 an si jumatate si am un baietel minunat dat de Dzeu. In cei 4 ani in care am incercat sa raman insarcinata Dr. Popa mi-a fost un real sprijin. Spunea cineva mai devreme ca nu e cazul sa fie prietena mea.. dar vreau sa va spun ca dincolo de relatia profesionala aceasta Dr. stie sa fie si prietena, asa cum e normal.. cu gesturi si sfaturi prietenesti la momentul oportun.

intreba cineva cat de repede m-am refacut dupa cezariana cu Dr. Popa? pai va raspund eu.. Doamnelor si Domnisoarelor? toate ati avut aceeasi sarcina, toate ati vomat la fel si in acelasi timp?, la toate au aparut contractiile in sarcina si in aceeasi luna? lohiile au fost de aceeasi culoare si aceeasi intensitate? pai NU! nu pentru ca nu toti suntem la fel. poate dovedi Doamna iulia79 ca resturile din uterul domniei sale erau cele "anatomice" de care vorbea? Haideti sa fim seriosi si sa vedem cat de usor e sa arunce un nebun o piatra in apa si cum cei 10 cu minte nu o pot scoate? Multumesc Iubu.. ai dreptate nu e cazul sa generalizam, dar cred ca ce a patit iulia79 nu tine de medicul cu care a nascut! Poate ar fi cazul sa-si sprijine afirmatiile cu ceva elocvent si real nu cu presupuneri! eu cred ca Dr. Mirela Popa isi poate asuma responsabilitatea muncii sale si a greselilor daca exista.

trebuie sa va mai spun ca aceasta Doctorita a preluat in ultile zile de sarcina o prietena de-a mea cu uter cicatriceal si a nascut-o fara probleme.. o sa o rog sa intre sa va spuna si parerea ei ca este tot membru DC.

sustin cu convingere ca Medlife se ridica la inatimea unui spital privat de calitate, mai spun ca m-am simtit ca la un hotel de 5 stele, ca am sunat sa cer sa mi se dea telecomanda de la televizor care cazuse pe jos iar eu eram lauza (aveam 30 ore de cand nascusem) si au sosit cu zambetul pe buze si mi-au dat-o spunandu-mi ca daca se mai intampla sa cada sa sun ca nu e nici o problema?, sa va mai spun ca nu suportam sa-mi faca injectia pe branula si am rugat asistentele sa mi-o puna pe perfuzie si m-au pazit pana la 2 noaptea cand s-a terminat aceasta? ca in noaptea de la terapie intensiva mi-au masat picioarele toata noaptea? ca nu mi-a placut iaurtul servit si mi l-au schimbat si nu au uitat ca in fiecare zi sa primesc acelasi tip de iaurt? ca iti pun si laptop-ul la dispozitie!!

Doamnelor ce urmeaza sa nasteti acolo va doresc sa va refaceti ca mine.. la trei zile plecam din spital iar in a 4-a eram capabila sa spal pe jos in bucatarie. nu am avut dureri iar Dr. Popa a venit si de trei ori pe zi cand era in spital sau in clinica? (am nascut in week-end - luni am plecat acasa!!) la un moment dat am realizat ca nu am lohii am sunat pe Dr. Popa si duminica fiind si-a facut timp si a venit la spital sa vada care este problema? - si erau destui medici de garda care ar fi putut vedea ce se intampla cu mine?

Si sa va mai spun ceva. NU e prietena mea. E doar medicul meu profesionist si de caracter. o respect ca Medic si o recomand cu multa caldura si invit pe toti cei care au nascut cu ea la Medlife sau la Universitar sa vorbeasca despre experienta - Mirela Popa.

sunt gata sa raspund oricaror alte intrebari privind Medlife sau Mirela Popa si o invit pe Iulia79 sa nu mai sperie lumea..si ca sa fiu si putin rea.. s-ar putea sa intri in statistica la cei 1/1000 care au avut probleme dupa nastere! dar cauta te rog motivul. nu arunca cu pietre fara dovezi.

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

si inca ceva!

am uitat sa mentionez ca am nascut prin cezariana, ca am cerut!!! echografii fara numar in toata sarcina (nu numai la recomandarea medicului), ca sa fiu sigura ca totul e ok,

anestezia epidurala de care mi-a fost foarte teama a fost ca o piscatura de tantar, copilul l-au scos la 5 minute dupa ceas (sotul a cronometrat) pentru ca mi-a fost teama din tot ce am citit sa nu dureze foarte mult), apoi refacerea mea a durat mai mult de 45 minute, ca am avut in permanenta la capatul meu Dr. Anestezist care mi-a facut toate poftele (respectiv vreau masca de oxigen ca nu mi-a prea bine.. nu o mai vreau ca ma enerveaza, iar o vreau iar n-o mai vreau), mi-a povestit ce se intampla si in ce etape are loc refacerea mea, mi-am vazut copilul si mi-a fost dat sa-l simt imediat ce l-am nascut (cald si umed), mi s-a confirmat mie si sotului ca i s-a facut vit. K, am fost sprijinta si ajutata in tot ce doream si NU AM DAT SPAGA!

am oferit la plecare un buchet de flori asistentelor de la neonatologie si medicului neonatolog RADU care a avut rabdare sa-mi explice ce se face cu un bebe?, cum se alapteaza, cum trebuie sa-l imbrac, am fost chemata la baie ca sa invat sa fac acest lucru singura!!

am invata in trei zile de spital cum sa ma mulg ca nu aveam sfarcuri (si m-a muls jumatate de zi o asistenta de la copii pentru ca eu nu puteam s-o fac singura) si cum sa convietuiesc cu puiul meu si am reusit singura acasa fara nici un ajutor doar datorita profesionistilor din Medlife!

Doamne Ajuta! sa fie asa pentru toate viitoarele mamici!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput