Nasterea la Medlife (13)
Raspunsuri - Pagina 19
mdragan80 spune:
Buna mamici,
Scriu pentru a 2 -a oara si de data asta cu o problema. Imi pare rau ca deviez de la subiect insa sunt foarte nelinistita. Am facut cateva analize la recomandarea dnei Popa, iar rezultatele nu se incadreaza in limitele normale, astfel:
- Alaninaminotransferaza (GPT/ALAT/ALT)
Chimie umeda 2 Kit 1 U/L 65 < 31
- Aspartataminotransferaza (GOT/ASAT/AST) 16/07/2009
Chimie umeda 2 kit 1 U/L 37 < 32
- Colesterol total 16/07/2009
Chimie umeda 2 kit 1 mg/dL 283 Conform NCEP ATP III: - optim: <200 - borderline crescut: 200-240 - crescut: > 240
Despre colesterol imi este f. clar, insa celelalte nume de masuratori nu-mi spun nimic. Pana la urmatoarea consultatie mai am o saptamana si pana atunci voi sta ca pe ghimpi. Aveti cumva cum sa ma ajutati cu ceva informatii sau experiente proprii despre aceste masuratori (primele 2).
Multumesc.
Pupici
alina258 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iubu77 Alina eu zic asa daca a iesit echivoc sa il mai repeti o data..si sa mai faci si Igm..tre sa apara ceva..Doctorita daca ti-a zis avort clar e o idioata. S-a dovedit ca si aceste analize pot iesi fals pozitive..de aceea nu iei decizia de avort asa simplu..macar mai repeti..Copilul meu este perfect sanatos..Multumesc lui Dumnezeu si acestei minunate doctorite care mi-a spus de aceste teste..aviditate..amniocenteza eu nu am facut..oricum cred ca se face pe la 20 de saptamani cel putin..eu am facut echografii lunar si copilul s-a dezvoltat normal..Sa stii ca am mai intalnit cazuri cand a iesit pozitiv dar se pare fals pt ca copii nu au nimik.. La ce doctor mergi? la medlife? Iti urez mult succes si sanatate. parca la o clinica din timisoara se facea o analiza de sange si iti spunea exact cand ai contactat si daca e afectata sarcina..eu asa imi amintesc parca.. |
Multumesc frumos, iubu. Din pacate, nu merg la medlife; greseala mea; am vrut sa merg, dar din lipsa de timp si din recomandarea unei prietene am ajuns la aceasta "doctorita".
Din fericire; acum sunt pe maini bune; doctorul care se ocupa acum de mine imi va face si amniocenteza si ma rog la bunul Dumnezeu ca totul sa fie in regula. Iti multumesc din suflet pentru sprinjin
iubu77 spune:
Alina iti urez mult succes si o sa vezi ca va fi bine.
cand faci amnio?
De la medlife daca vrei sa merci cumva la un moment dat iti recomand cu caldura pe Popa Mirela sau Deliana Predoi..sunt ff dragute.
Ai mai repetat testul de aviditate?
iubu77 spune:
Alessia a mea nu doarme nici acum noaptea..se culca pe la 9-10..la 1-2 se scoala sa pape..uneori se mai trezeste pe la 4 sau uneori pe la 6.30..dupa care nu mai vrea sa doarma..e tare greu daca nu dorm..si ziua mai mult de 2 oere nu doarme..
alesia18 spune:
Iubu, fetita ta cate luni are? Eu tot aud de copilasi care dorm 8-10 ore legat, dar se pare ca eu nu sunt asa norocoasa...
noyo5879 spune:
Mamicilor,
Ma lamuriti si pe mine cum se procedeaza cu certificstul de nastere al lui bebe? Te trimite de la Medlife cu ceva anume si iti spune locul unde sa te duci? Cum se procedeaza? La voi cum a fost? Stiu ca tati trebuie sa se ocupe de asta, dar iti spun ei unde sa te duci?
Pup
LauraLaurene spune:
Buna fetelor! Nici eu n-am mai scris de multa vreme, dar de, ce sa-i faci, asa-i cu copil mic. Am citit in graba ultimele postari de la subiect...cu multe discutii pro si contra Mirelei Popa. Cu riscul de a ma repeta( am mai scris acum un an, imediat dupa ce am nascut) nici mie nu mi-a placut comportametul ei...adica, nu va ganditi ca mi-a vorbit urat sau mai stiu eu ce dar...lasa mult de dorit la cati bani "lasa" o viitoare mamica la Medlife. M-am vazut cu ea de vreo 3 ori inainte de nastere, m-am dus la ML cand aveam aproape 8 luni de sarcina...si ea a fost si in concediu in perioada asta...de fiecare data, "intalnirea" decurgea super rapid, nu-mi spunea mai nimic, doar daca apucam eu sa o intreb...cat despre optiunea felului de a naste...eu am vrut normal + epidurala dar ea mi-a spus ca nu se poate, imi recomanda cezariana din cauza diametrului capului bb-ului...dar m-a bagat in ceata si mai tare cand mi-a spus ca "asa-i mai bine", mi-a dat de inteles ca alegerea cezarienei e o atitudine inteleapta fata de nasterea naturala. Acum intreb si eu, pana acum nu s-a gandit nimeni la treaba asta, tu, initiatoarea topicului, nu ar fi bine sa deschizi unul cu titlul " Am nascut la Medlife-cum? cezariana sau natural? am ales noi sau ni s-a sugerat?"...sunt chiar curioasa care ar fi rezultatul. Cat priveste consultatiile de dupa nastere, foarte ciudat, o sunam pe dr. sa-mi spuna cand sa ma duc la control, imi zicea o zi, apoi, la ziua si ora stabilita si cu bebelul in brate ( nu aveam cu cine sa-l las) asteptam pe hol iar ea nici nu stia ca vin si ma mai si intreba "de ce ati venit acum?"...asa ca dupa prima consultatie post operatorie, nu m-am mai dus la ea ci la ginecologul meu de ani de zile ( Giulesti ) cu care nu am vrut sa nasc din cauza conditiilor din spital. Asa ca...cred ca v-am plictisit, formula pe scurt ar fi : multumita de spital, nu cine stie ce de doctor/ receptie/programari/stat pe la usi ( ar mai fi exemple de dat cu ce am mai patit pe acolo dar m-am plictisit de scris ). Bafta celor care trebuie sa nasca!
Christine13 spune:
Buna Dragutzele
A nascut cineva cu Deliana Predoi la Medlife? Imi puteti da detalii?
multumesc
Christine 10+
vali_delide spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraLaurene Acum intreb si eu, pana acum nu s-a gandit nimeni la treaba asta, tu, initiatoarea topicului, nu ar fi bine sa deschizi unul cu titlul " Am nascut la Medlife-cum? cezariana sau natural? am ales noi sau ni s-a sugerat?"...sunt chiar curioasa care ar fi rezultatul. |
Nu cred ca se justifica deschiderea a n topicuri despre acelasi spital. Aici sunt binevenite TOATE mamicile, indiferent de cum si cu cine au nascut, daca au fost multumite sau nu.Iar daca sunt si fete nemultumite si li se pare ca au ce reclama, sunt libere sa deschida alt topic, eu nu am pus monopol pe subiectul MEDLIFE.
Multumesc de intelegere.
Geanina_80 spune:
salutare tuturor!
am 35 de saptamani de sarcina si sunt planificata pentru cezariana pe 25 august, la medlife. dr caliopia parfene este cea care mi-a urmarit sarcina de la inceput si am ales-o la recomandarea unei prietene care a nascut cu ea anul trecut.
va spun sincer ca nici acum nu sunt convinsa ca vreau cezariana, dar nici nu a incercat nimeni sa ma faca sa aleg varianta naturala. adica nici macar dr Parfene. eram convinsa ca atunci cand subiectul va fi atins si eu voi mentiona cezariana, dr imi va explica ca exista si optiunea pt naturala si ce diferente, avantaje/dezavantaje sunt. daca am vazut atunci ca nu imi spune nimic, a ramas asa. nu am probleme cu sarcina si cred ca as putea naste natural. insa eu sunt fricoasa de felul meu si ma panichez usor, de asta ma gandesc ca cezariana e mai "simpla". prea putine lucruri imprevizibile ti se pot intampla. pe cand la nasterea naturala, cine stie cum reactioneaza organismul, cum sta bebe, cate ore de travaliu te asteapta...
voi cele care ati nascut cu cezariana la Medlife, ce parere aveti? a meritat? cum e cu durerile de dupa? am inteles ca la anestezia rahie iti lasa cateterul in coloana ca sa iti poata administra calmante cand incepi sa iti revii.
as fi vrut sa gasesc o postare a unei mamici care a nascut la medlife prin cezariana si care descrie cap coada cum a decurs nasterea. poate gasesc o mamica draguta pe aici care sa imi poata da detalii cat mai amanuntite. recunosc, cu cat se apropie momentul, cu atat tremur mai tare... mai am mai putin de o luna (asta daca nu cumva fetita se gandeste sa vina mai devreme).
multumesc!