Pepenasi de iulie - august 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 9
Mitzi76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooka
Salut mda, e un pic altfel in sensul ca batista bblusului are furtunasul acela lung si gros iar la divaisu astalalt e scurt si subtire sanatate la pitice ![]() mami de Sofi |
Eu am primit un aspirator din asta nazal cu sonda scurta de silicon si are si niste melodii ca sa il atraga pe bb. Inca nu am apucat sa-l folosesc, sper sa nu am nevoie de el.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
MissJJ spune:
Neatza gagici!
Am citit pe fuga din urma am sa reiau cand apuc word by word.
Am ceva de zis apa plata nu se fierbe prin fierbere se depun nu stiu ce minerale si etc si nu e deloc sanatoasa, nenororciti rinichii copilului, aveti mare grija. Aveti grija aici nici nu iti da voie cu apa plata in biberoane ei recomanda numai apa de la chiuveta filtrata si fiarta si racita. Deci nu mai fierbeti apa plata ca nu face bine.
Ma bucur ca v-a placut melodia.
Revin.
ooka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mitzi76
Eu am primit un aspirator din asta nazal cu sonda scurta de silicon si are si niste melodii ca sa il atraga pe bb. Inca nu am apucat sa-l folosesc, sper sa nu am nevoie de el. Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul Primele zile ale lui Toma Luca, David si Toma, cei trei muschetari! |
daca e electric nu e cel despre care vb, am si eu unul electric Petit terraillon, da mie mi se pare o porcarie si tot asa are melodii sa il distraga pe bebe, eu ii spuneam ancai de unu simplu, fara baterii, un furtun si doua capete..mi-e teama ca nu se intelege ce zic
mami de Sofi
Marina_1609 spune:
hello gagici!
uitati ce am gatit eu aseara:
VARZA DE BRUXELLES GRATINATA
ingrediente:
- 450 g varza de Bruxelles (mai bine proaspata, eu am pus congelata)
- 2 oua
- 150 g de branza topita
- 100 g smantana
- parmezan ras
- o lingura de unt
- 2 linguri de faina
- 100 ml de lapte
- pesmet
- condimente: piper, sare, oregano, o frunza de dafin
Se fierbe varzuta si in cratita se adauga putina sare, piper si o frunza de dafin.
Separat se amesteca branza topita cu cele 2 oua pana la omogenizare.
Dupa ce a fiert varza, o scoatem si o punem intr-o tava de cuptor unsa cu unt. peste ea se toarna sosul de ou cu branza topita.
Intr-o craticioara se topeste untul si se adauga cele 2 linguri de faina. se amesteca bine, se ia de pe foc si se adauga laptele, smantana, putina sare, piper si amestecam. turnam compozitia in tava si o intindem uniform.
Presaram oregano, parmezanul ras (un strat generos :D ) si deasupra pesmet.
Se tine la cuptor 25 min (pana cand se rumeneste bine deasupra).
Noi am servit-o calda, cu painica din faina de orz facuta tot de mine :D
aici poze cu varzuta :D
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
pica1 spune:
Vreau si eu un costum de mos craciun
Estrella eu zic ca pina la urma tine de tine care va fi schema de diversificare, iar ce iti dau doctorii este un guideline ![]()
Diana eu cred ca ai luat pe ascuns cursuri de magie "uite laptele, nu e laptele". Ma bucur ca ti-a revenit lapticul si ca totusi ai depistat alergia la proteinele din laptele de vaca a lui Andrei. Intradevar ai avut o zi plina, dar tu esti o fata puternica si te apreciez ca rezisti eroic 

Sun incearca-ma
si vei ramane surprinsa (suna ca o reclama de la teleshoping)
Anka imi pare bine ca a reinviat dihania. Pulpa de miel a legat-o mandea cu sfoara de la rejansa de la perdele, daca te intereseaza detalii ![]()
. Rozmarinul si toate verdeturile din umplutura au fost din curtea mea sau curtea vecinilor, iar reteta am luat-o dintr-una din cartile a lui Jamie Oliver.
Ariadna vazut poze cu fete frumoase.
Boti vreau sa vad si eu poza cu broasca cu pijamale ![]()
Ileanna eu zic sa stai linistita cu greutatea si lungimea cupilului. Cu lungimea fii pe pace ca eu l-am masurat pe Sebi si o data imi dadea o valoare si alta data ulterioara imi dadea mai mica
, si aici nu pot sa invinuiesc pe nimeni ca nu l-ar fi masurat bine ....stai sa vezi atunci uimire pe fata mea 

. Si apropos ca vroiam sa ma iau de tine gazelo cu ochi beliti, tu ai impesiunea ca toata lumea are dar la scris??? Eu mi-s injiner cu liceu uman si tot cu liniute stiu sa scriu
, drept urmare daca as incepe sa scriu scurt si la obiect cum imi sta in fire...sa vezi iuresu lu d***u aici, asa ca fac un exercitiu de vointa si invat sa comunic (nu stiu daca imi iese, dar intentia conteaza
)
Ooka imipare rau pt repriza de plins de 1 ora.
Ella eu folosesc izvorul alb sau bucovina, amindoua nefierte.
Ana_a chiar ca nu ai avut somn...
Imi pare bine ca ii merge bine cu diversificarea lui Matei. Si lui Sebi am incercat sa ii dau suc si la fel plingea ca vrea mai mult si nici altceva nu mai vroia, drept urmare nu i-am mai dat deloc caci eu vreu sa incep sa ii diversific alimentatia de la 6 luni.
Am vazut si chestia aia (nici eu nu stiu cum ii spune...
) care a fost a lui Stefan si mi-a placut ca si-a revendicat-o ... E super misto ca il incata sa pasasca inainte si inapoi, dar totusi nu este premergator.
Ce tare a fost faza cu Stefan si cu tati cum s-au jucat ei de-am Mos Craciunul. Frumos ca la voi e zapada. EU sincer in schimb nu imi doresc zapada in bucuresti, caci asta inseamna trafic ingrozitor si nema locuri de parcare si nici nu am apucat sa schimb cauciucurile la nici una dintre masini.
Sibylle
Atb nu are importanta ca nu esti din Bucuresti. Iti trimit pachet numai sa imi dai adresa ta si un nr. de telefon. Mai am si citeva hanorace si ti le trimit s pe alea. Vesta este de la gap, dar nu ai cum sa o comanzi sa vina in romania ca nu fac aia delivery aici, iar hanoracele sunt de la ikks, dar sunt luate de la o fabricuta care produce pt ei.
[b]Anilansa ura pt vaccin.
SEBASTIAN (31.07.08)
flo1980 spune:
Hai buna...ziua!
Fata voi ati innebunit? Am avut de recuperat 15 pagini de aseara pan aazi, nu sunteti normale!!!
Multumim pt. urari Atb, Maitreyi, oanasm, Sun, si tuturor de altfel, ce ne-au urat la implinirea celor 5 lunitze!
Multam Boti si anka, o sa caut si eu, sunt haioase si utile.
Dia_filipas 
Marina, ti-am zis ca o sa-ti faci site de bucatareli pana la urma...arata super! 
Mai revin...treburi de pranz...
noi
un fulguletz
un pepenash
Mitzi76 spune:
[quote]citat din mesajul lui ooka
daca e electric nu e cel despre care vb, am si eu unul electric Petit terraillon, da mie mi se pare o porcarie si tot asa are melodii sa il distraga pe bebe, eu ii spuneam ancai de unu simplu, fara baterii, un furtun si doua capete..mi-e teama ca nu se intelege ce zic ![]()
[quote/]
Se intelege, ma laudam si eu cu al meu. Va zic daca e bun in caz ca-l folosesc.
Mitzi76 spune:
Marina, am ignorat suzeta, dar fata e super!
Mitzi76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pica1 Vreau si eu un costum de mos craciun [b] |
Pica, uita-te la mica publicitate!