Pepenasi de iulie - august 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

salutare natziune!
multumim de urari si !
uram si noi si muuulta sanatate lui David, Anthony, celor doo Maya , Radu si Iriss
apropos...serenity..pe unde esti?
am vazt poze de julia...iaca un si o...sa cucerim klumea don'soara...si mada cu intarziere si de la noi...iooi...te vreau cuscra da'... nu ma dau si io pe langa tine un pic asa...
aa..tot vroiam sa zic de Aida, mai didi fii'ta e bestiala...ba prosopu', ba pletele lu' masa....is innebunita cum rade..pupam razacioasa mica!
noi..cred ca suntem la puseu' (dintti nu vaz sa iasa...sau gingia sa fie rosie/inflamata)..mno..om trece noi si peste asta...
pupicei

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Pup toate fetele si toti pepenasii
Mada super melodia,chiar acum o ascult.
Atb efectul glow inseamna ca-ti poti alege o culoare pt numele tau,eu mi-am ales culoarea roz.Canp postam un mesaj acumulam puncte si fiecare efect glow costa cateva puncte.Nu prea stiu sa explic....ce sa fac daca sunt blonda?
Mitzi la ce varsta nu a mai regurgitat baiatul tau mare?
ana e interesant scaunelul de joaca.
Ma duc sa fac putina treaba prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

La multe lunite sarbatoritilor zilei! La multi ani Iriss!

Siby of! Hai iesi din butoi. Banuiesc ca nu e usor dar trebuie, pentru ca va fi bine!

Ella eu stiu ca apa plata nu se fierbe. Apa de la robinet da dar cea plata nu, doar se incalzeste. Asta din cauza mineralelor. Si eu folosesc tot dorna alb, tinem sticlele langa calorifer si atat. (bine, noi asa am obisnuit-o)

Adri cardamonul se gaseste si la noi la plicuri de la fuchs. Eu il iubesc si-l folosesc atat la mancaruri cat si la prajituri si iarna la vin fiert! De celalalt nu stiu.

Mitzi ma scuzi daca nu vreau sa cred ca i s-a parut ca-s fraiera? Ma rog, e vina mea, nu m-am exprimat corect si poate de aici neintelegerea. In fine...

Adina bun revenit! Hai spune-ne despre voi!

Alina bravo, sa treaca repede bulanelul intepat!

Succes la dr Ana_a si tuturor celor care merg!

O zi frumoasa va doresc!

Tataitzule te iubesc tare....acolo unde esti...

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Neata fete
OOKA - batista aia e altfel? Ca si in prospectul batistei noastre zice ca o poti 'conecta' la gura, am incercat, dar nu merge... Adica nu merge pentru ca bebe fatzaie capul stanga dreapta si in scurt timp ramai fara suflu.... Decat sa o chinui asa, am zis ca mai bine o chiniu 5 secunde cu aspiratorul...

BOTI / FLO - vad ca discutati de broscoiul-buzunar pentru pijamale. Noi l-am luat de la IKEA, si erau multe astfel de lighioane. Si de fete, si de baieti, si unisex Ce n-are broscoiul nostru - n-are agatatoare. E de-ala de sta pe pat ca o jucarie de plus. Pentru Erika avem niste saci, luati impreuna cu pijamalele corespunzatoare.

ILE - pun pariu pe masuratoarea gresita. Cred ca a avut un plus de cm la nastere, si un minus de cm la luna 1, probabil luna 2 a fost ok....
Se greseste foarte des la masuratori.

Multam tuturor pentru sfaturile cu nasul. Azi noapte a dormit din nou!!! Deosebirea fata de ieri este ca in dimineata asta nu are muci! Adica are putini, dar doarme. Adica POATE sa doarma, deci respira bine!
Am trecut si noi pe spray cu apa de mare. M-am lamurit, nu aspiratorul sau spray-ul o speriau ci NUMAI mucii, ca nu putea respira. Acuma, ca are mai putini, ne descurcam mult mai bine cu operatiunile...

ARIADNA - ce gogosele rosi ai!

Bey MADA - asta da dedicatie de miezul noptii! Ma uitai si eu acuma si m-a lovit melancolia Daca o vedeam aseara....

ANA - ce frumos! E grozav ca aveti curte si copiii se pot juca in voie, mai aveti si zapada.... Clar sunt verde

SYBILLE si suntem cu gandul la voi!

MITZ Cre' ca e buna metoda! Fara butoi, in ce sa mai intram??

MAITREYI - multam de pontul cu fotocartea. Am tot rumegat inca de cand ai zis prima data. Categoric fac pentru maica-mea. Pentru nasi, nu m-am decis. Ei sunt mai pragmatici, si s-ar putea sa se puna praful pe ea... Cre' ca ar fi mai fericiti sa le luam o hota ceva

ANA - foarte tare cu scaunul vostru destept! Cunoastem reteta... De fapt asa reusim noi sa ne distram... noroc cu astia mari...

ANILASA - . Noi trebuie sa mergem marti, pe 3. Avem Rotarixul si bilantul lunar. Abia astept sa trecem de 6 luni ca m-am saturat de atata mers la doctor si plans la vaccinuri...

Noi ne-am intors deja de la spital. Analizele Elizei cica sunt perfecte. ARE CINEVA INTERVALELE OK PENTRU ANALIZE LA COPII?? Ca dr a zis ca sunt ok, dar eu ma uit ca si curca in lemne ca nu am intervalele in fisa... De ex avem
Ca++ = 4,1 mM/L
CA = 9.47 mg/dl
Cre' ca asta al doilea e calciul, nu? Daca e asta, pare chiar foarte ok, mai ales ca ea nu bea lapte deloc. Mai mananca un iaurt la cateva zile, branza foarte foarte rar, cascaval pane o data pe saptamana... Adica as zice cam putine lactate....
La 8 eram acolo, si pe la 9 eram gata, asa ca ne-a dus si ne-a adus Ovidiu, iar Erika mai mult a dormit... Ultima data a mancat la 5 dimi, dar o las sa doarma cat vrea ea acuma.
Stresul a venit din alt loc... m-am trezit dimineata fara tampoane Chestia asta e mai naspa decat sa uiti pilula... ce inseamna sa nu ai mai bine de 12 luni. Asa ca am plecat dotata cu un 'daily' si cu gandul ca imi mai iau cateva in geanta, ceea ce, evident, am uitat Noroc ca era acolo o farmacie, dar fiind singura pe o raza de 2 km, dati-va seama ce preturi avea!
Iar 'sictirul zilei' a fost cauzat de starea toaletei de la spital... Ma nene, eram in zona cu rezerve... nu la culoarul cu toata lumea... Clar, suntem penibili... nu era mizerie, dar cum mirosea....
Mda... asta e....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tecky

Mitzi la ce varsta nu a mai regurgitat baiatul tau mare?

Dupa ce l-am diversificat.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SunSmile

Mitzi ma scuzi daca nu vreau sa cred ca i s-a parut ca-s fraiera? Ma rog, e vina mea, nu m-am exprimat corect si poate de aici neintelegerea. In fine...

Sun, uneori ei ne explica lucruri pe care oricum noi nu le-am face. Nu cred ca te-a luat neaparat de fraiera, poate m-am exprimat si eu gresit, dar logic, ce mama ar da coaja piersicii sau caisei? Era un comentariu inutil zic eu din partea lui. Iar la bebeii cu alergie la banana mi se pare normal sa spuna medicul sa-i dai doar pulpa care nu are seminte, caci la pulpa e mai putin probabil sa faca alergie, insa asta deja e ceva ce poate nu stiu toate mamicile.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul

Mergi la inceput

Nu ma lasa sa postez despre analizele medicale. Cred ca se considera reclama ilegala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Salutare fete dragi !
Am muzica pentru pici... cutiuta muzicala, una dintre ele... catece de leagan.... sunt super
Daca le vrea cineva sa mi spuneti.... ca le trimit pe yahoo
Daca imi mai amintiti voi contul comun.... scuze dar nu am mai intrat din vara si l am uitat
Era cumva iulie.august ??????????!!!!!!!!!!!!!!
Parola o stiu ( merci Mada )
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Neata fete
OOKA - batista aia e altfel? Ca si in prospectul batistei noastre zice ca o poti 'conecta' la gura, am incercat, dar nu merge... Adica nu merge pentru ca bebe fatzaie capul stanga dreapta si in scurt timp ramai fara suflu.... Decat sa o chinui asa, am zis ca mai bine o chiniu 5 secunde cu aspiratorul...

Salut

mda, e un pic altfel in sensul ca batista bblusului are furtunasul acela lung si gros iar la divaisu astalalt e scurt si subtire, ideea e ca fiind mai scurt firul nu mai obosesti asa repede ca la batista bebelusului plus ca e mai finutz, oricum e un plan b, pe primu plan tot batista da merita incercat ..

sanatate la pitice

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare din transee!!!

Sun....ne intrebai de sanatate acum 1 capitol sau 2 (ca aveti o viteza la umplut de capitoleee...alearga omu sa se tina de voi...furnicutelor!).
Situatiunea sta cam asa....Dari tuseste cu spor, dar respira bine , iar matza mica a inceput cu muci si fasaiala, dar nu asa de rau ca DAri!
2 nopti n-am dormit aproape deloc...asta e....ne facem noi bine!

Azi vine dr sa ne vada si pentru vaccin, dar nu stiu daca-l facem , ca avea un 37 cu 6 Tonina acum vreo juma de ora...nu-i febra, dar nici chiar ok....
Nu i-am dat nimic sa vad daca creste sau scade...sa stiu ce-i sopun la dr.
Macar nu se mai cara cu lada frigorifica daca nu-i de vaccin...uffff!

Anka.....multumim pentru apreciere! Acuma nah.....Tonina e puiul ciorii....adica "je" , dar si mie imi pare ca are ochisorii frumosi!:D
Pupicim Erika sa-i treaca repede raceala!

Am o dilema....cat sa dau la dr.?
Vine acasa si o sa le vada pe amandoua.
La cat de zuzu sunt ...probabil o s-o intreb ....sa nu dau cu bata in balta!

Alina....ma bucur ca ati trecut fara reactii nasoale peste vaccin!

Sibylle....sper sa gasiti solutii si remedii! Pupicei sa iesi din butoi! O sa fie bine......probabil cu multa munca si implicare din partea voastra!

Ma duc sa-mi fac un ceai de lactatie si sa iau ceva de papa in gura ca pana la ora asta n-am mancat nimic.....si deja lipsa de somn se vede in productia de lapte, daca nici nu mananc!

Pupicei tuturor!

Mergi la inceput