Pepenasi de iulie - august 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
Nati spune:
Salutare fetele,
atb, Redy e un amic, e indian.Sa nu-i papi ochisorii lui Matei ca atat mi-am dorit ochi migdalati
.
ella72, eu am pus filtru la robinet si folosesc apa aia, o pun intr-o cana care sta mereu la incalzit.
ana_a, mersi de complimente la adresa lui Matei, ti-am vazut si eu pozele cu copilasii, sunt dragalasi de-a dreptul.
Ii pup dulce
!
Spor la impletit paturica, eu ii crosetasem o paturica lui Matei, da am sa o folosesc cand e mai marisor, acu da din picioare nimic nu tine pe el.
dara_d, inca nu mergem la chirurg sa ne vada, abia pe 9 decembrie ajungem, si lasam si caruta de bani pt spitalizarea lui, am facut ochii cat cepele cand am vazut cat e partea noastra sa platim.
Da ce mai conteaza, au facut o treaba buna, juniorul e sanatos, asta e important, ca banii se duc oricum.
Sun, bine draga mananca ciorba de la ladymina, da vezi sa dai si niste aburi pe la mine, macar sa ma satisfac cu mirosul
.
Tare as mai tunde-o pe goldenita, dar asta e farmecul ei....blanita.
Vad ca incepe sa nu mai cada asa mult, oricum arata chelioasa rau
.
Pup Galusca draguta!
Mai revin ca plange urlatorul, isi ia revansa pt ieri, ca m-a lasat sa stau la calculator.
Mamii de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Mitzi76 spune:
M-am inarmat cu un topor! Azi dau spargere la butoiul in care vreti sa intrati!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
maitreyi spune:
neata 
LA MULTI ANI DAVID GABRIEL, MAYA ANDREEA, ANTHONY, MAYA ELENA, RAUL, RADU MIHAI SI MAMI IRISS27! SA FITI SANATOSI SI VOIOSI! 
atb si la mine a durat ceva pana sa ma dumiresc cum e cu programelul ala
tre sa descarci programul la tine in calculator si acolo ai un fel de help. insa dupa ce il descarci e chiar usurel de facut. ai multe optiuni de aranajre a pozelor in pagina, ai multe variante si de fonduri, fonturi, marimi, etc. dupa ce termini carticica ii dai save si trimite comanda si acolo te intreaba daca vrei sa ti-o faca ei la bucuresti si sa ti-o trimita la unul dintre magazinele cu care colaboreaza sau sa ti-o duci tu la facut pe un cd. eu am ales varianta cu facutul la bucuresti si ridicatul din carrefour. a iesit f fain. m-a ajuns 1 milion o carte patrata cu coperti tari de 26 de pagini. daca mai ai nelamuriri intreaba-ma pt ca din punct de vedere al comunicarii echipa sta tare prost. te anunta cand o primesc, cand o proceseaza, cand e gata, etc. da daca ai tu vreo intrebare in plus nu raspund la mail...poate la telefon...intr-o saptamana a venit comanda.
o zi buna tuturor 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
maitreyi spune:
aaa...pt cine intreba cum e cu ciorba radauteana...e cam aceeasi cu ciorba de burta insa in loc de burta se foloseste pui
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ana_a spune:
'neatza!
La Bistrita cer senin si frigggg.Sper sa se mai inmoaie vremea ca astazi la 12 mergem la doctor.Desi eu sunt genul care scot copii si daca este frig, nu conteaza ora
numai ca Matei inca mai este putin de tot bolnavior si as cam vrea sa il scutesc.
Eu cad indata in butoi langa celelalte fete pentru ca de 3 zile nu am iesit din casa si o iau pe aratura
in schimb ma bucur ca Matei nu mai tuseste decat de maxim 2 ori pe zi si mucii na mai fost nevoie sa-i aspir de vreo cateva zile incoace.
Ah, am uitat sa spun ca si eu ma uit la poze da nu prea nominalizez
Si inca ceva, trec zilele si rar cand imi amintesc sa urez
pentru fiecare bebel care isi serbeaza inca o luna...
din lipsa de timp.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
ana_a spune:
deci la toate va place zama ge pintishe??![]()
Eu sunt cu zamele!Adica nu-i dau la cupil zeama chioara in schimb io bag la greu
fara zama masa de pranz mi se pare grea la stomac. Si asa in general zama este de baza, fara carne, slaba cu legume uneori cu leustean alteori cu tarhon.Sotul la fel, ii place zama si Stefan a inceput sa ceara singurel "ciorbita alba" adica cu smantana in ea. Dar cu multe legume taiate cubulete sau razalite.
Sau supele cum ar fi supa de chimin
asta merge de regula ca tratament de dres dupa sarbatori cand esti plin de "porcari" adica de-ale porcului.
matreyi, mitzi, multumesc de raspunsuri!
Nati 
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
ana_a spune:
aseara am adus din pod scaunul acela de activitati sau cum so numi - intellitainer - sa vedem ce zice Matei de el...dar el sa speriat cand am vrut sa-l asezam acolo in schimb Stefan a fost fff incantat
ia priviti AICI
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
marimar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_a . Sau supele cum ar fi supa de chimin asta merge de regula ca tratament de dres dupa sarbatori cand esti plin de "porcari" adica de-ale porcului.Ana - mami de Stefan si Matei Ne jucam |
Ana_a, aoleu,
supa de chimin zici tu? N-am mai mincat din copilarie !! Da si tu reteta te rog! Fetelor, voi stiti
de mosmoane? Mincam in copilarie la Oradea dar de atunci n-am mai vazut nicaieri, sint niste fructe mici, maro, cu 4-5 simburi si miezul carnos care aduce cu cel de para..

In alta ordine de idei, au plecat socrii dar mi-a trebuit 1 saptamina sa-mi revin la normal

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Anilansa spune:
buna dimineata mamici...
am fost ieri la vaccinul pt 4 luni ... a fost bine... am trecut seara cu bine fara febra(37.4)iam pus compresa cu apa rece la vaccin... are pofta de mincare, chef de joaca si de gangureala ... acum ma duc sa
din urma
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa