Pepenasi de iulie - august 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Sibylle hei...ia iesi afara din butoi!!! Ce sa intamplat??un mare de tot sa treaca!!! Si suntem aici sa iti descarci oful! Este in legatura cu Vladimir? sau ce sa intamplat?

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Da, Vladi !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Da, Vladi !

ai un PM de la mine

Ne jucam

Mergi la inceput

Dianami ma tot tin sa te intreb....avatarul tau pe mess este ala cu dovleacul? Vroiam sa povestesc cu tine despre cumnata mea si nu stiam sigur....ca am o groaza de nick-uri pe lista....

Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

apa noi folosim humana. am inteles ca apa plata nu se fierbe.

cartof de 2 zile ii dau alexandrei in "supa" si nu am vazut sa i se indeseasca scaunele.

eu m-am apucat sa ii fac fetei o paturica si iaca m-a prins dimineata impletind

noapte buna tuturor

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

'mna seara!!! Oooo, pai tre sa facem clubul puzzle-istelor, ca vad ca tot mai apare cate una... Nati, Mada, inainte, da, si eu le lipeam pe cartoane dar cand am realizat ca dup-aia le tin sub pat degeaba, am renuntat la lipirea lor, si dupa ce le termin le bag inapoi in cutii. (Am vreo 7, vrea careva? )
Oooo, si vad ca tot asa apar incetu' cu incetu' amatoarele de ciorba de burta! Sursula, Ruxi, Rontzy, Anka, Dia Poftiti-poftiti dragele mele...care mai doreste, care mai pofteste... poate va ademenesc cumva-cumva si facem de-o intalneala si la Cluj!
Profa, cum e aia ciorba radautzana ca n-am auzit pana acum de ea. Baga risiptu sa-l studiez!
Nati, fi'tu e un special, pup ochisorii lui!!! Ma scuzi de indiscretie, cine e Redy? si ce natie e?
Laremi, si mie imi place mancarea indiana!!! Mi-e un dor de "Tandori chicken"... si ce-as mai bea un "masala tea"... apropo de asta, in reteta acestui ceai exista niste condimente pe care nu le-am gasit traduse in romaneste, si nu stiu ce sunt, cardamom si aniseed, cine ma ajuta? Ca tare mi-as mai face un ceai de-asta...
Turtu, pup fata , sa treci repede de starea nasoala, si sa nu fie nimic grav.
Maitrey, super ideea de cadouri de la tine, dar zi-mi te rog, in cat timp ti-au procesat pozele/primit coletul? Sunt magazine in Ro unde poti sa mergi cu CD-ul? ca io m-am tot chiorat pe site dar nu m-am dumirit.
Alooo, nu i-ati raspuns fetii cum se face para coapta!!! ca si pe mine ma-ntere, nu de alta! Cate minute, cu seminte, fara... dati detalii plizzz...
Xena, fii'ta-i mortala rau! Aia din sertar mi-a placut la nebunie. Mei, voi chiar imi dati idei de facut poze, ca io una-s in pana! Auzi tu, in masina de spalat... in sertar... ma intreb urmatoarele pe unde-or fi? Nu te superi nu, daca incerc si io cu fii'miu niste poze de-astea... Si ale lui David de Flo sunt totale cu cravata...
Tecky, ce efect glow ai tu? Ca io nu vad niciunde. Si am mai auzit si inainte despre fete care si-au pus efect glow dar io habar n-am despre ce vorbiti. Si doar folosesc exploreru...
Anka, bine c-ati rezolvat cu aspiratoru. Pup fetele sa li se desfunde nasucurile de tot!
Ooka, Nicholas al meu , acum la 4 luni, ragaie inca tot cu ajutor, daca-l ridic in brate si-l bat usor pe spatic, sau stand pe burtica. Daca ii vine cand e in pozitia culcat, atunci varsa. Astept sa-l pot lasa singur in fundulet si de-acolo incolo va ragai el si singur.
Ile, stai linistita ca mai sunt si piticei slabuti pe-aici, nu toti sunt lungani grasuni, Nicholas are la 4 luni 61 cm si 6 kg. (nascut cu 51 cm si 3,100 kg). Asa printeselor finute, nu mai tot ziceti ca sunteti asa fiindca sunteti fete, ca iexista si baieti finuti pe-aici!
Pica, daca eram din Bucuresti iti luam eu vestuta aia, ca e dragalasa tare. De unde ziceai ca ti-ai comandat-o? Ca am apucat sa inchid linku si nu mai stau aku sa-l caut...
Mada, multam de dedicatie! Da tu ce faci la ora aia ma rog pe net?
Ana_a, si zici ca fii'tu al' mare a inceput deja cu hou-hou-hou? Pana la Craciun cred ca-ti face capu calendar!
Sibylle, dar ce a patit scumpul de Vladi? ce v-au mai zis doctorii aia ai vostri? uofff...sanatate muuulta la toti!

Gata, iar ma apuca schimbul 3! De vreo 2 ore m-am apucat de mailu' asta, bine ca l-am si terminat cu bine, n-a disparut in neant, cum pateste duamna profa cateodata...
Noapte buna la tuate !!!!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooka

seara buna,

si acu am si eu o intrebare, la bebeii in jur de 3 lunu jumate hraniti cu formula, se intampla sa regurgiteze dupa masa? si sa nu ragaie singuri (ca noi asa) sau sa ragaie greu?

sarumana anticipat pentru cine s-o milostivi cu un raspuns sper eu nu din experienta

Depinde de tubul digestiv al bebeului. La unii regurgitatiile se opresc mai tarziu si ragaitul din proprie initiativa apare la fel, mai tarziu. Nu tine de lapte. Ai mei au fost toti hraniti cu formula, dar fiecare s-a comportat altfel. Cel mare regurgita de ma facea pana jos pe spate. Al doilea mai putin si asta micul aproape deloc nu a regurgitat. Aerul nu-l scoate singur daca inghite puiul mic, dar acum s-a invatat sa nu mai inghita aer.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SunSmile

[maroon][font=Trebuchet MS]Botinelu ideea era sa nu-i dau si partea cu samburi! Iar la capsuni&stuff sa ma mai abtin oleaca. (nu ca as fi sarit maine cu capsuna-n gura fetii dar omu mi-a zis:) ). Si la piersica si caisa sa-i dau fara coaja...intelegi tu.

Parerea mea e ca si noi mamicile ne-am fi dat seama sa nu dam sambureii si cojile fructelor, doctorii astia ne cred cam fraiere.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ileanna
Mitzi la inceput era si in capul meu o varza totala cu userii de aici. Iar cu bebeii ... este shi acuma (sincer ). Poti face bold la mozilla. Decat ca nu iti bolduieste ce ai selectat ci iti pune alaturi si tu tb sa scrii intre (sper ca intelegi ce spun).

Stiiiu, dar daca mai fac si asta incep dimineata si termin seara!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_a

asa, azi ma gandeam sa va scriu si cum nu aveam net...am stat ingrijorata asa ca va intreb acum :
cat ar trebui sa-i dau sa manance??cantitativ ma refer.Eu am inceput de luni cu pireurile si am crescut cantitatea ca de fiecare data era dezamagit cand ii luam babetica si ii disparea lingurita din fata Pentru ca el a deschis gurita fara sa comenteze si a lins la amiaza pireul din morcov, un pic de pastarnac si un pic de telina cam 130ml iar pe la ora 16 a papat cam 100ml pe pireu de mar cu un pic de banana....o fi prea mult??Sincer, atata mi-a iesit la mixer si la un moment dat nu am mai vrut sa-i dau eu ca el ar mai fi mancat...

Eu le dadeam cat voiau ei. La un moment dat intorceau capul si nu mai deschideau cioculetele.

Mergi la inceput