Pepenasi de iulie - august 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

seara buna,

Ankalaura - pentru orice eventualitate poti sa mai ai in casa si aspiratoare nazale ca batista bebelusului dar se conecteaza la gura nu la aspirator eu am luat de la sensiblu si sanatate la pitica

Sun - multumesc ca esti atenta si da, Delft/ul e special, ce mi-a placut mie acolo ca pasaretul de pe canale e sociabil si mananca shaorma

si acu am si eu o intrebare, la bebeii in jur de 3 lunu jumate hraniti cu formula, se intampla sa regurgiteze dupa masa? si sa nu ragaie singuri (ca noi asa) sau sa ragaie greu?

sarumana anticipat pentru cine s-o milostivi cu un raspuns sper eu nu din experienta

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Azi am avut o zi tare grea...

Da' am pus si noi ceva poznici...aici

Va pupam

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

ARIADNABR am vazut pozele ce copii frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

ariadna superbe pozele,ai 2 copii minunati.
Diana of saracuta de tine ce zi ai avut.
ladymina nu stiu ce sa zic despre problema ta,daca nu trece du-te totusi la dr.
SUN pofta buna la placinta si peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Buna fetelor, revin si eu scurt si pe fuga
am citit din urma doar capitolul acesta sunt terminata de oboseala...nu ma timp.

DIANAMI nu ti am zis ca am si eu galactogil,e pacat de el cum sa ti l dau?

RONTZY am eu costume de mos si salopeta cu ren si braduti si set bavetica , totosei si caciulita si rochita cu chilotei craciunita.
Daca te intereseaza Id este maneatiberica si incerc sa ti dau poza.
Am citit mesajul tau ca era primul mesaj din capitol.

Va pup pe toate si bb ii si numai bine va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

in cadrul fructelor cu puf intra oare si astea care sunt la borcanel deja facute? ca i-as da piersica si am un borcanel pt 4 luni +

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mami de Sofi gargaritzoaiaca mea si printesa lu' Tecky ( Ralucutza) au probleme cu deversatu dupa masa. A mea e alaptata si a lu Misha e pe formula. La noi trebuie s-o tin la verticala vreo 10 minute dupa fiecare supt si uneori ragaie, uneori nu. Se intampla chiar sa regurgiteze si la o ora dupa masa daca o schimb si-i ridic genunchii la piept. Dar , ca sa te consolez, se va imbunatati situatia odata ce treceti la piureuri, Nancy n-a vomitat nici macar 1 gram de piure de cand am inceput

Kla m-am uitat special pt tine pe prospectul de la Rotarix si scrie ca se da la minim 4 saptamani de la ultima doza nu la maxim. Adica trebuie sa fie intre ele o pauza de minim 4 sapt. Deci linistita poti amana doza pina se inzdraveneste puiu'

Dia eu pt cerealele la bibe folosesc tetina de latex de la Nuk First choice, taiata in cruce si se descurca de minune cu ea. La Aventuri abia am trecut la numarul 2, am si tetine cu flux variabil dar nu le-am incercat inca.

Turtu ia mai inghesuie-te tu acolo la tine in butoi sa bag si io un crac de saptamana viitoare ma intorc la uzina

Ati scris asa mult ca nu reusesc sa tin pasul cu raspunsurile, asa ca zic si io ca Sun, daca cineva vrea sa ma intrebe ceva, trageti-ma de mineca.

Si ca sa va bag mortu in casa, io acum rod o madeleina facuta de mine chiar azi in noua mea tava de silicon si ma intreb si io "ou sont les neiges d'antant?"

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

OOKA un mare DA, adik si noi avem 3.3luni si regurgitam la greu, la fiecare masa si nu scoatem aerul decat pe burtica sau tinuta juma de h in sus...asa ca bun venit in club

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Flo, broscuta am luat-o de la Kaufland, e de fapt un cap de broscoi care are un marsupiu atasat in care se pun cipicii si la spate are un buzunar cu fermoar in care se ascunde pijamaua. Daca vrei pot sa-i fac o poza sa vezi... Cred ca si Anaxena si Anka au cate o chestie din asta, ana parca o luase de la Ikea, dar sunt mai de fetite...

Sunule pai si v-a recomandat fructe fara samburi si puf, dar ce mai ramane? Parca vad ca vii cu noi in club care bobinam mango, papaya si alte d-astea exotice (pe langa piersicile lu' buni ) Pup prunix sa-i treaca bubitzele

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Sunt in zona shi ne mai auzim daca reusesc sa citesc capitolu' 46 ... Da' bai nene, avetzi limbarnitza, cele mai limbute shi mai certarezte si mai pline de cartonase mamici de pe forum. Ata ete!!!

Auzi bai Sun tu continui sa ma scoti din sarite si mi-a tot stat pe limba de cate ori ai inceput cu placinta ta de nu stiu ce si cu gogosile tale si cu etc shi ai si un fel de a le descrie ... Bai nene!!! Ce fel de femeie esti tu? Ca sa ma citez "calma, politicoasa, fericita, multumita" si ca sa ma completez acuma si gospodina din aia de numa' fata mosului din poveste era. Deci ma complexezi complet. Si vad ca si Anaxena continua sa me enerveze k face poze mai bune ca fotografu' ala care ii facea fake-uri la nunta .
Get real mai fetelor ... aratati-va si defectele ca sa pot sa ma mai calmez si eu ca ii bolnava shi capra vecinului!!!

Boti zau daca inteleg de unde ai tu fantezii cu tine fiind mama "zevzeaca sau laid back". Skimba ochelarii sau intreaba-ne pe noi.

Bai copilu' meu a mancat azi vreo 500 de ml si doarme de la ora 6 ... . Luna asta nu cred ca ia mai mult de 200 de gr de unde el ma obisnuise cu 200 gr pe saptamana. Da' vad ca si Dianami se plange ... Diana bb-le tau cati cm a avut la nastere??? Ca mi se pare lung. Si la 4 luni cat avea? Ca al meu la nastere 50, la 2 luni 61 si la 4 luni 62.5. Ceva mi se pare in neregula aici. Ori masuratori gresite ori ceva nu e ok la evolutie. Eu tot vad aici ca bebeii vostri is lungi si slabi in comparatie cu al meu.

Ma duc sa citesc ... daca 'oi face fatza.

Mergi la inceput