Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

mi-a parut tare rau dup-aia... noi ne-am externat vineri, asteptam sa vedem ce e cu Tudor (facuse o febra usoara inainte de externare) si tocmai venise si iubi al tau, erati amandoi la acvariu... I-am spus sotului meu: uite-o pe Iza de pe forum (stia si el de bebele tau) si m-a tot impins sa vin sa vorbesc cu tine... da' io... nimika

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Creatza hai mey chiar asa ne-ai vazut live? si n-ai zis tu nimic, ne-ai observat asa din umbra...nt,nt, mare pacat. Mi-ar fi placut sa schimbam cateva impresii pe viu asa. Si ce daca nu ai scris asa des pe forum imi era cunoscut nick-ul tau...pe de-o parte inteleg retinerea ta...la inceput si eu aveam retineri si oarecum o jena, pana am spart gheata cu Andreyutza si cand am vazut ce bine m-am simtit stand de vorba cu ea live, am mai repetat experienta si cu alte fete. Dupa ce l-a scos pe bebe din incubator, a 2-a zi sambata am plecat acasa. Voi cand v-ati externat?

Monicus si AnKa multumesc . Va doresc si voua nasteri usoare si cu amintiri dintre cele mai frumoase. Sa va bucurati de bebelusii vostri.

Alexa ce facusi cu soacra? Mai traieste?

Isabela de Raphael Nicolas

Primul nostru

creatza

mami de Tudor

Mergi la inceput

Am pus poze la semnatura

creatza

mami de Tudor http://community.webshots.com/myphotos?action=flashUploadSuccess&flashId=103625916whvXCx&full=&upload=flash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Creatza lasa ca la primavara facem o intalnire cu toate fetele si cu bebelusii nostri scumpi si ne cunoastem mai bine atunci. Multi

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Da misca....soacra a plecata plecat a plecat (ca reclama la termopane) pe picioarele ei singurica ACUM ...dupa ce a "sfatuit", a schimbat impresii, a avut opinii DE UNA SINGURA... E super de treaba ...dar momentan nu ne halim decat noi trei intre noi.....altcineva parca e "in plus".....dupa cum v-am zis toata sarcina mea ca sotul meu e GRAVID.... acum sotul meu este o LAUZA nebuna... Deci...ne intelegem perfect dintr-o privire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Tocmai ma pregayeam sa te intreb de poze cand am vazut mesajul tau...dar vezi ca nu merge link-ul, da eroare. Am intrat pe webshots totusi si am vazut pozele cu bebe Tudor, un scumpic frumusel si dolofanel care-mi pare cunoscut . M-am uitat si la poza ta , dar nu tin minte sa te fi vazut .

Citat:
citat din mesajul lui creatza

Am pus poze la semnatura

creatza

mami de Tudor http://community.webshots.com/myphotos?action=flashUploadSuccess&flashId=103625916whvXCx&full=&upload=flash

Primul nostru

Mergi la inceput

merci frumos, Iza

mey, nu ma pricep deloc sa pun pozele astea la semnatura
cine ma invata si pe mine?

Alexa, nu stiu daca ma crezi, dar mi-ai inseninat multe zile cu postarile tale... de multe ori intram sa vad doar ce nazbatii ai mai facut

creatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Creatza, sunteti frumosi toti trei mai. Ce blondut simpatic ai. Nici nu ma mir la asa mamica frumoasa, ce senina te-ai dus la nastere, ca o floricica.
Iar puiul mic m-a imbolnavit aici. Ce moment de relaxare.
Nebunica, am vazut si pozele cu Victor, pare un omulet asa serios si hotarat. Sper ca esti mai bine acum ca tare ai suferit la nastere.
Stii ce am remarcat ca s-a nascut cu ungiutele la manute lungi, eu stiu ca-i semn ca a stat in burtica peste termen, e prima data cand observa asa ceva.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 38+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Otiliamerci frumos. Acum spune-mi repede cum ai facut cu link-urile alea, ca mie nu-mi iese deloc.

Chiar ma gandeam ca eu m-am dus intr-adevar ca o floricica la nastere... citind povestile fetelor cu dop, apa, treburi, parca imi pare rau ca n-am trecut si eu prin asa emotii.

creatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

va pup mamicilor!!!

dupa lupte seculare intru si eu sa mai scriu....azi vin cu vesti bune....am fost la cabinetul dnei dr CULCER sa-i fac lui bebe eco transfontanelara...si totul este perfect....era o nebunie la cabinet...este un gras...duminica cand l-am cantarit avea 4320 g...a luat 1300 g de cand am iesit din spital....adica in aproape o luna...este un mancacios....daca as putea sa-l leg de san si sa stau cu el asa toata ziua...

iza....am citit povestea...super...si eu am ras si am glumit la camera de garda....si pe masa...

pupici.....nu am apucat sa citesc din urma.....

Cristina - mami de DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

otilia deci nu nascusi si mai intri si dupa 10???

nici eu nu am nascut si nu dau semne. ma duc sa ma spal pe cap si la nani cu mine. de vreo 2 saptamani ma tin curata pe cap ca in caz ca nasc sa nu fiu slinoasa in poze (nu e carmen singura nebuna care vrea sa nasca coafata )
stiti cand am sa nasc? in seara in care am sa zic "da-l naibii de par ca sunt prea obosita sa il spal". in noaptea aia sigur se declanseaza cumva nasterea!

ALRA 38+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput