Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (90)
Raspunsuri - Pagina 17
IRA_LIZA spune:
Fetelor, rad singura de se mira si cainele meu! cautand o retzeta de filetto al gorgonsola, am dat click pe "tradu aceasta pagina" unei pagini web in italiana si uite ce-a ieshit:
"Filet de gorgonzola (2)
Īntr-un castron se amesteca 100g de unt, smāntāna;, gorgonzola si o lingura de mustar.
Se amesteca bine si, daca este necesar, sare de bun (īn functie de gorgonzola).
Se toarna restul de ulei #351;i unt īntr-o tigaie, de caldura si de stānga moderat scalded fileuri de pe ambele maluri ale acestora.
Cānd sunt ars de file de coniac si platit de flash de foc.
Scoateti tava de la foc la flacara afara.
Ridicati fileuri si le-a pus īntr-o oala.
Se toarna amestecul īn castron si locul pan la flacara mica Adaugati fileuri si sa gatesc pentru 5-7 minute pe o alta limba de foc moderat avānd grija ca sos nu arde si īntotdeauna acoperite cu sos de lumina muschi.
Tuns si servi."
Asta de la final cu "TUNS si servi" a pus kapak! mor de ras (yeah, stiu k e si semn de supra-stress, dar mai bine decat sa stau cu bot de 10 kile, k o termin p'asta mica, nemaivorbind de tati al ei)
Ira
35+ mami de
Lizuca
roxanaz spune:
Ira, google translate nu le prea are cu romana... cred ca nu prea au experienta
. e destul de ok la tradus in engleza totusi
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BillyBilly 'Neata!! Astazi intram in sapt 37!!! ![]() Catalina 36+ Ana-Maria ingeras de ![]() AMR 4 saptamani ![]() http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png |
wow
Catalina mama ce putin mai ai!Cand ma gandesc ca mai am putin si intru si io in 35 acu,ca mai e putin si-mi scoate firul..brrr,prefer sa nu ma gandescSi mai am de luat niste chestii de pe listuta(bine mai sunt putine,in general consumabile) si nici n-am spalat nimic si nici n-am calcat..am tot zis "las' ca mai e timp"

POZE CU NOI
Minunica mea
33+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 7 SAPT.
flowerbee spune:
Ira, super tare traducerea. Si eu am ras singura in fata calcultorului.
Billy, mai ai putin. Ma trec fiorii!!!
Mi-e un somn...si o foame...si mancarea numai vine...oare astia nu stiu ce inseamna o gravida informetata?
Bee
30+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
jasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Ira, super tare traducerea. Si eu am ras singura in fata calcultorului. Billy, mai ai putin. Ma trec fiorii!!! Mi-e un somn...si o foame...si mancarea numai vine...oare astia nu stiu ce inseamna o gravida informetata? ![]() Bee 30+![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
Bee, si eu imi astept cu nerabdare pranzul
Deja am inceput sa-mi fac in cap scenarii cu ce as manca

Jasmi
28+ cu 
way to go, BB
IRA_LIZA spune:
Nush de ce, da' faza cu "Tuns si servi" m-a facut sa ma gandesc automat la cum tre' sa fim aranjate "p'acolo" inainte de nastere.
...asa k, fetelor, ne apropiem de "Tuns si servi" 
Ira
35+ mami de
Lizuca
bebelusi spune:
Ira draga mea se pare ca ai facut si vei face toate demersurile. Asta vroiam si eu sa te sfatuiesc pentru ca am trecut prin asa ceva fiind de partea angajatorului si stiu. Ideea e ca e foarte neplacut, stresant si va dura mult, asta e dezavantajul, in rest ai castig de cauza dupa parerea mea. Te rog sa ne tii la curent, ca sunt foarte curioasa si imi pare sincer asa de rau.....ca sigur e ff frustrant
.
Billy, saptamana 37

sa te aiba Doamne Doamne in grija ca esti prima care urmezi. Sa fii cuminte
30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
CADIA spune:
Bee, Jasmi, si eu astept sa vina mancarica.Si parca nu mai ajunge.

Am incercat s-o pacalesc cu ceva de rontzait, dar degeaba.

30+cu
CLARA
jasmi spune:
Fetelor, cum se face analiza aia pt streptococ B?
Se ia ceva secretie de pe col sau se ia o bucatica de tesut de acolo? Ca varianta a 2-a ma cam infioara brrrrrr 
Jasmi
28+ cu 
way to go, BB
veronica75 spune:
Salut toate fetele 
Doamne Ajuta pt. Daria-Maria si Adriana
;
Bee - mai mult a fost sperietura, da totusi nu mai ignora covorasul, e mai sigur, pt tine si pt ceilalti
;
Billy - wow wow, felicitari! si la mai mare...adik pana la capat
.
Ma trec fiorii si pe mine cand vad cum trece timpul si mai arunc cate un ochi pe listuta sa vad daca mai am ceva imp. de cumparat
mai avem putin
asta e
...si parerea mea ca zilele astea or sa treaca si mai repede decat pana acum, avand in vedere ca vin sarbatorile...curatenie, cumparaturi, masa de sarbatori...sarbatorile si acusi ne trezim cu
in brate.
Eli - eu am spalat si calcat o parte din lucrusoarele de bb. Am cumparat detergent special pentru bb.
Roxana - sa iti traiasca grasunica, sa fie ea sanatoasa, ca va descurcati voi dupa aia.
Noi suntem 3 copii la parinti 2 fete si un baiat. Am intrebat-o pe mama de greutate la nastere si a spus asa: primul nascut, sora mea - 3,5 kg; al doilea nascut: eu - 3,700; al treilea: fratele - 4,200. Toti nascuti natural.
Ma gandeam ca e normal sa fie mai grasunica decat Patrik
...e o simpla deductie, nu cred ca e o regula.
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 10 SAPTAMANI
BB e pe drum