Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (90)
Raspunsuri - Pagina 16
bebelusi spune:
Bee stai linistita cu cazatura, dar totusi pune-ti un covoras in baie, parerea mea.
Eli nu te mai stresa cu visul ca nu te ajuta la nimic si ii face rau si lui bebe. Pacat ca nu ati vazut documentarul ala de care v-am zis "In the womb", sa vedeti acolo ce zice de bebe cand e mami stresata, nu ii convine deloc deloc....asa ca stai linistita si lasa prostiile.

Uite mie un preot mi-a zis la un moment dat ca visele sunt dovada faptului ca nu am dormit bine, ca nu ne-am odihnit si ca ne facem griji. Toate se reflecta in vise, asa ca relax....nu are cum sa se adevereasca visul
30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
Neata!
Eu sunt in emotii, prietena mea e in cezariana acum. Nu ma pot gandi decat la ele, sper sa fie totul bine.
bee m-am uitat si eu la pozele tale si ... m-am socat! Pai noi ne cunoastem, draga mea. E drept ca nu ne-am mai vazut de dinainte de a o naste eu pe Ioana, dar uite-te un pic la pozele mele. Vreau sa-ti zic ca m-am intalnit cu Mihnea la un contract acum vreo 2 luni si mi-a zis ca esti gravida si chiar m-am gandit daca n-om fi colege de odisee
.
Nu cred ca e cazul sa te duci la doctor special pentru cazatura aia, dar probabil ca ai tras o spaima ...
alina merci
. Si mie mi-ar placea mult sa ne vedem si cu fetele. Poate ne-om fi si vazut prin Herastrau pana acum, noi venim des cu Ioana cand e frumos, mergem pe partea aia cu Ambasada Chinei. La primavara precis ne vedem cu fetele cele mari si cele mici.
szmonic eu am avut probleme cu alegerea numelui la fetita cea mare. Eu vroiam neaparat sa-i zic Ana si chiar asa am numit-o toata sarcina, dar sotul nu vroia cu nici un chip. Ar fi acceptat Ana Maria, dar asa nu vroiam eu fiindca Maria o cheama pe fosta lui prietena
. El o tinea una si buna cu Alexandra, care mi se pare un nume frumos dar nu vroiam sa fie primul nume al fetei, parca nu imi spunea mie nimic. Ne-am certat pe aspectul asta toata sarcina. Pana la urma cu 2 zile inainte sa nasc am facut ultimul control si s-a stabilit cezariana si am zis ca trebuie neaparat sa alegem un nume, el a zis Ioana si mi-a placut si asta a fost.
eli eu am calcat intotdeauna hainele Ioanei, cu toate ca detest operatiunea asta. Cand era bebe le calcam si pe fata si pe dos, la fiecare spalat, fara exceptie. La fel voi proceda si acum.
rox ce mare e bebelina! 
NASTI NATURAL ??? Chiar ai reusit sa convingi doctorita?
bebelusi intri in concediu de luni? Ce bine de tine!
Chiar mai e vreo mamica de ianurie inca pe baricade la job?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
32+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
bebelusi spune:
Naty, ii tin pumnii prietenei tale, sa ne tii la curent cu ce se intampla
, draga de ea.
30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
flowerbee spune:
Naty, mi s-a parut mie ca te recunosc din poze, dar am zis sa nu fac vreo gafa. Lumea asta a noastra a juristilor de toate felurile e totusi mica.
Abia astept sa ne vedem miercuri la Plaza. Stai sa ii povestesc lui Mih, sa vezi ce rade.
Bee
30+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
CADIA spune:
Naty, suntem si noi cu gandul la prietena ta si minunata ei puiutza.Asteptam vesti.

Eu mai vin la servici doar azi si maine.

30+cu
CLARA
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty rox ce mare e bebelina! ![]() NASTI NATURAL ??? Chiar ai reusit sa convingi doctorita? |
da, sper... sa vaz cum evolueaza greutatea mandrei. ca daca pana la ultima ecografie de la anul, din jur de 10 ianuarie, mai creste tot asa ca fat frumos... ma mai gandesc. dar ti-am mai spus ca e unul dintre putinele mele deziderate la sarcina asta
si da, io-st la munca, pe baricade pana pe 18 decembrie. cand a inceput sa ma chitaie la cap doctorita ca ce caut la munca, ca ma obosesc... dina stea... am convins-o ca zau ca e mai usor la munca, fac mult mai putin efort decat acasa. si nu glumesc deloc.
IRA_LIZA spune:
| citat din mesajul lui bebelusi Ira, draga mea, banii pe CIC se dau cu intarziere de catevala luni (2 cred) din pacate. Certificatul medical te rog sa il trimiti cu confirmare de primire, sa pastrezi toate documentele de expediere. Nu este voie sa nu iti primeasca concediul medical, iar daca o sa ai proces cu ei o sa il castigi, iti garantez. Pe vremea cand lucram la personal am avut un proces cu un angajat al carui concediu nu s-a platit si a castigat, daca nu ma insel iti plateste si ceva daune (daca nu ma insel una din fetele noastre a zis ca e avocat poate ne lamureste mai mult). Intr-adevar prenatalul nu ti se poate achita direct de catre CAS.....Dar nu inteleg, ai discutat cu patronul situatia? Ce are de zis? Stie ca l-ai dat in judecata? 30+ Vlad Mihai AMR 10 saptamani ![]() "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Bebelusi,
in esentza: tot personalul acestui angajator al meu a fost transferat pe o alta firma, cu exceptia a 4 dintre noi, printre care io, gravida SA-ului. Firma pe care personalul a fost transferat este o firma al carei patron este directorul general de la SA-ul care reprezinta angajatorul meu. Ceilalti 3 au plecat care incotro (am intzeles k nici ei nu si-au luat salariul pe octombrie), iar eu sunt exact k si cuiul lui Pepelea, k afara nu ma pot da.Sunt 2 personaje cu care in principiu as putea sa vb: acest mizerabuil dir gen (daca nu cumva i s-o fi incheiat mandatul) si administratorul - om de paie. Nici unul nu-mi mai raspunde la telefon inca de pe 12-13 novembre, deci de cca 2 saptamani. Motiv suplimentar sa ma grabesc si cu cererea de chemare in judecata, desi in cel mai negru scenariu posibil tot nu pot sa dispara de pe piatza de pe o zi pe alta k balonul de sapun, e o intreaga procedura fie k ar fi vb de dizolvare & lichidare, fie, mult mai aproape de realitate, k ar fi vb de faliment (la cate datorii incepusera sa aiba inca din august e cel mai probabil k o sa ceara vreun creditor falimentul lor, iar aflimentele tzin ceva vreme, cca 2 ani daca nu s-o fi schimbat ceva in procedura).
De anuntzat k i-am dat in judecata nu vad de ce i-as anuntza, chiar si daca as putea (daca mi-ar raspunde). Patronu' - de fapt actionarul principal - este neamtz, e la el acasa in Germania bine-merci, persoana care, in principiu, ar trebui sa tzina legatura intre ala si angajatzi este directorul general. Insa tocmai asta NU discuta nimic cu mine pe nici o tema, i-a si picat ca naiba sarcina mea si mi-a facut zile amare toate cele 34 de sapt pana am intrat in medicale incepand cu 24 oct. Mai este si administatorul, insa nici asta nu e de gasit. In plus, intr-adevar, sunt fan acte (scripta manent), asa k toate cererile le formulez in scris si le trimit nu numai cu AR, ci si cu borderou & nota inventar, k sa nu spuna careva k in plic, in loc de, sa spunem, certif CM, era o foaie cu bancuri. Si fireste k ARul & nota de inventar cu stampile, semnaturi de la posta, de la primire etc le pastrez k pe sfintele moaste.
...doar k e atat de obositoare toata situatia, e exact ce-mi lipsea acum, la final de sarcina. Plus imediat dupa nastere, k preconizez k in fara de actualul dosar de la TMB, va mai fi cel putin inca unul, ref la neplata altor sume la care nu renuntz nici batuta cu ranga: cval CO neefectuat in 2008 (14 zile lucratoare), cei 15% din sal brut pe minim 6 sapt si salariul mediu pe unitate la nastere. O sa fie un circ intreg!
...in paralel trimit am trimis i voi mai trimite si sesizari la ITM ref la fiecare situatie in parte.
Mai fetelor, ma doare ceva-ul ala din stanga-jos de nu mai vad in fatza ochilor!! ce organ e acolo? splina? tre sa ma intind putzin...
Ira
35+ mami de
Lizuca
BillyBilly spune:
'Neata!!
Astazi intram in sapt 37!!!
Eli eu am spalat deja lucrusoarele pt bebe cu persil sensitive si le-am si calcat...dar sincer nu-s cat ma tine treaba cu calcatul. Daca voi avea timp si chef, poate, daca nu, nu. Eu n-o sa am pe nimeni din familie prin preajma asa ca voi face fix ce voi putea, fara sa ma dau peste cap f tare.![]()
Rox felicitari pt bebelina de 2kg!!!
a mea cat o avea? Urmatoarea eco o sa fie pe 8 decembrie, pe la 38 de sapt...nu mai am rabdare!![]()
Fetele experimentatele, ne dati si noua niste simptome pregatitoare de nastere? Am inteles ca scaunul devine moale pe ultima suta de metri, altceva? Mai putem recunoaste in vreun fel cand ni se apropie sorocul?
Selenica bine ca n-ai contractii de-alea, te cam baga in sperieti ... incearca sa te menajezi si tu cat poti 
Bee nu cred ca-i problema cu cazatura, mie dr mi-a spus dupa ce am cazut in gol cu liftul ca, daca era sa se intample ceva, se intampla pe loc, atunci, nu ulterior. Ti se puteau rupe membranele de la zguduitura. Da' burtica se pare ca stie mai bine cand ii este sorocul, asa ca stai linistita ca n-ai patit nimik!
Catalina
36+
Ana-Maria ingeras de 
AMR 4 saptamani 
http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png
roxanaz spune:
| citat din mesajul lui BillyBilly Fetele experimentatele, ne dati si noua niste simptome pregatitoare de nastere? Am inteles ca scaunul devine moale pe ultima suta de metri, altceva? Mai putem recunoaste in vreun fel cand ni se apropie sorocul? |
se lasa burtica vizibil jos, ai scurgeri mai abundente, se rupe apa, se pierde dopul... astea ultimele doua sunt deja "pe bune"
contractiile BH devin mai dese si cateodata dor, copilul e mai agitat....