Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neatza burticutze,

Ca de obicei incepem ziua cu , unul pentru Daria si altul pentru Dalma.
Taticul Dariei mai asteptam vesti.
Roxana ce fetita mare ai!! Si la mine tot surubareste bb prin burtica. Ce face Patrick?? Va pregatiti de serbare la gradi?

Eu nu am mai putut adormi dupa ce a plecat Radu, asa ca am calcat, un morman de rufe se tot stransesera, si nu am vrut sa i le dau socrelei, evit sa mi se reproseze ulterior.
Azi voi fi harnicuta, sper sa pot, vreau sa fac mancare de fasole verde si ciorbita de rosii.
Cami LA MULTI ANI SOTULUI TAU!!! ne inviti si pe noi la masa aia mare??

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

27+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata fetelor,

Am inceput ziua cu o sperietura groaznica pentru ca am cazut in baie. Slava Domnului ca nu m-am lovit decat la pulpa si la genunchi si ca am putut sa ma tin de usa ca sa amortizez caderea (in poponet). Nu m-a durut nimic inafara de genunchi si pulpa putin, dar m-am cam zdruncinat. De atunci sunt atat de ingrijorata sa nu fi patit bebe ceva. Ea misca in burtica, o simt, e activa, dar ma rog la Dumnezeu sa fie bine. Oare sa ma duc la dr sau sa astept eco de sapt 32 adica de sapt viitoare?

Sunt iresponsabila pt ca nu am covoras antiderapant in baie iar dimineata dupa dus sunt atat de grabita...Ce proasta pot sa fiu.

Citesc din urma si revin.

Cami, sa iti traiasca sotul si sa fiti toti trei sanatosi, fericiti si in armonie!

Bee30+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Roxanaiarta-ma ca ti-am facut fetita baietelam asa o minte gravidaeram preocupata cu niste colegi care sunt sarbatoriti, si ne intrebau ce vrem sa papam, si iti dai seama

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Patricia, relax, nu e nici o problema , incurcaturi se creeaza fara sa vrei.
Albinutz, linistete-te, precis nu e nicio problema. bebe este foarte bine protejat de lichidul amniotic care ii creaza un airbag de amortizare pentru orice soc. mai ales daca o simti activa si surubareste nu ai motiv de ingrijorare. dar mentioneaza-i totusi medicului despre patanie.
Cami, la multi ani fericiti pentru sotul tau!
jasmi, asa este, pe moment exista multe limitari alte tehnologiei de transplant a celulelor stem. totusi sunt sperante ca ele se vor imbunatati rapid, ca orice tehnica noua.
Carmen, saru mana de intrebare, Patrick e bine. da, se pregateste de serbare si de 1 decembrie, coloreaza steaguri, invata imnul care se numeste dupa parerea luil "Trezeste-te romane" si din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Bee, de ce te grabesti????Pune-ti neaparat un covoras antiderapant sau macar un prosop pe gresie, cand iesi din baie. Bine ca nu te-ai lovit in alte locuri.
Parerea mea este ca nu trebuie sa mergi la doctor.Ti minte ce cazatura a luat Iris la inceputul sarcinii, si totul a fost OK?
Daca totusi, tu esti mai linistita asa, da o fuga pana la cabinet.

Bebelusi, si la mine este penultima zi la "scarbici" si intr-adevar imi vine sa dansez pe birou.

30+cu CLARA

Mergi la inceput

CamiLa multi ani sotului

Roxanazsuper dragut Patrick, adevaru-i ca ar trebui sa ne trezim o data, baiatul stie el ce stie

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Neatza la toata lumea, & pt Dariutza si mamica ei, tati a lu' Daria mai vrem poze!!

Eu sunt terminata de somn, m-au durut toate cele aseara & azi-noapte, de la fractura coloanei (fireste! azi ninge!), picioarele amortzite o ora dupa ce m-am bagat in pat in dormitor, astfel incat finalmente am plecat k refugiatu' palestinian in sufragerie pe canapea, insa mai ales m-a durut si ma doare burtika in stanga-jos, da' nu uterashul, ci alt organ de pe-acolo, si ma doare in asa hal k mi-e amortzita si pulpa (altfel de amortzeala decat azi-noapte, pai ce credeam io k toate amortzelile sunt la fel? nooo!! le simt diferit!) In concluzie, am dormit in total maxim 3 ore azi-noapte, asa k am capul varza, simt k imi curge fatza de somn si sunt cu fundu-n sus.

La laptele & cafea de dimineatza am desenat perioada care urmeaza, k sa stiu cand si cum am de luat acte, de trimis, etc. Boon: deci prenatal in decembrie din 02 toata luna, ppe urma pre & postnatal ianuarie 31 zile, postnatal feb & mar si 8 zile din aprilie. Asta inseamna k cel tarziu la 8 aprilie tre sa amgata dosarul pt indemnizatie CIC.Intrebarea e cand incepe efectiv plata CIC, am impresia k e un decalaj intre momentul in care depui dosarul si data la care ai banii in mana. E de studiat putin problema.

...intre timp, tre' sa sun la CASMB k sa ma interesez ce fac in cazul in care plicul cu certif de prenatal mi se intoarce nedesfacut de la adresa angajatorului (NU ma duc personal, le trimit prin posta cu AR), k deja mi s-a intors de acolo plicul in care le comunicam k salariul scadent pe 10 nov nu mi-a fost achitat. E stupida situatia: firma apare oficial k fiind OK, insa indemnizatia de pre & postnatal nush cum le-oi incasa, in cazul in care CASMB imi spune "depui certif prenatal la angajator iar ala iti achita dupa care se deconteaza la noi, nu se poate sa-ti platim direct."

Cand ma uit k voi vorbitzi de carucioare, biberoane, calcat hainutze, etc, iar eu aproape numai de spre acte, imi vine rau!! si ma ia jalea!

App, pe 19 decembrie am la TMB primul termen in dosarul ref la salariul neplatit pe 10 nov. Jalnic!

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

fetele, multam de raspuns.
Roxi, nu vreau sa schimb. la stef am folosit la inceput detergent lichid special pt bbei, dar mirosea can nashpa si am trecut pe normal. la inceput doar am calcat. acum am uscator si ma gandeam ca scap de calcat.

mi-e frica sa nu se adevereasca visul. toata ziua m-a durut spatele si burta asa ca la ciclu. si s-a intarit si de multe ori. Doamne ajuta!

oare ce mai face Daria scumpica?

O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica

vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Mergi la inceput

Ira, draga mea, banii pe CIC se dau cu intarziere de catevala luni (2 cred) din pacate. Certificatul medical te rog sa il trimiti cu confirmare de primire, sa pastrezi toate documentele de expediere. Nu este voie sa nu iti primeasca concediul medical, iar daca o sa ai proces cu ei o sa il castigi, iti garantez. Pe vremea cand lucram la personal am avut un proces cu un angajat al carui concediu nu s-a platit si a castigat, daca nu ma insel iti plateste si ceva daune (daca nu ma insel una din fetele noastre a zis ca e avocat poate ne lamureste mai mult). Intr-adevar prenatalul nu ti se poate achita direct de catre CAS.....Dar nu inteleg, ai discutat cu patronul situatia? Ce are de zis? Stie ca l-ai dat in judecata?

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ira, mai bine sa termini cu actele si cu bataia de cap pentru ca apoi s ate poti concentra pe lucrurile dragute pt bebe. Noi am cumparat doar mobila pt scumpica. Abia de acum ne punem pe treaba cu celelalte cumparaturi. Astept sa intru in prenatal si sa vina mama pt ca sa pot merge linistita prin magazine. In weekend e lume multa si nu prea rezist.

Azi sun la Herghe pentru ca sa programez eco de sapt viitoare (de 32 sapt) si o sa intreb (pe el direct sau prin asistenta) daca e nevoie sa imi fac griji pt cazatura). Bine ca nu a fost pe burtica sau mai tare pe fundut.

Astept prenatalul...doar doua sapt de lucru incepand de sapt viitoare...ce frumos...

Bee30+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput