Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (232)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Eu sunt hotarata sa schimb scutecele Pampers, mi se pare ca atunci cand face pipi are un miros mai nasol. Asteptam asta seara ca ne aduce cumnatul din Spania vreo 4 pachete, dar nu stiuce marca.
La noi nimic nu este bun, nici laptele praf, nici scutecele, iar servetelele umede numai umede nu sunt.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Mada .

Mergi la inceput

Am vazut poze cu Daria la masa , tare haioasa. Erina te cred ca abia astepti sa pleci. pentru amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Danuta, eu am tensiune ff mica,de-aici migrenele.de-aia bag nes dimineata.mi-am dat seamaca ieri am mancat o singura data,pe la 3 la intalnire, pe fuga. aseara am uitat, dimineatanu mananc de obicei . posibil de-asta cu durerile.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Adelina nu musca, dar mai nou isi da cu palmutele in cap daca ii zic sa nu faca ceva. Incerc sa ocolesc clasicul "nu e voie" si sa-i explic de ce nu trebuie sa faca acel lucru. de multe ori fac din deget in semn de "nu", iar acum daca face ceva gresit face singura din deget la mine si rade. e tare haioasa. Acum nu stiu cum sa o fac sa nu-si mai dea cu palmutele in cap, mi se pare un semn de rasfat, nu pot sa-mi dau seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Buna seara!
Dupa o absenta, iata ca bag si eu un oki la voi la odisee (multumiri Marunzikai care mi-a telefonat azi sa ma intrebe de sanatate )

Asadar ... as avea o scuza pt absenta: am ramas insarcinata, dar exista un hematom undeva in interior si era risc de infectie. Asa ca m-am cam izolat de forum pana azi, cand am fost la dr la control si mi-a zis ca totul e in ordine cu bebe. Are 9+ saptamani, l-am vazut la ecograf - are 2 cm si un cap maare . Se pare ca DNP e 26 iunie ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ramonaiani sarcina usoara si bebe sanatos. Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Greyeras multumesc frumos .

Mari, mami de dulceatza Eliza( (06.09.07)Povestea nasterii)
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Buna seara!
Dupa o absenta, iata ca bag si eu un oki la voi la odisee (multumiri Marunzikai care mi-a telefonat azi sa ma intrebe de sanatate )

Asadar ... as avea o scuza pt absenta: am ramas insarcinata, dar exista un hematom undeva in interior si era risc de infectie. Asa ca m-am cam izolat de forum pana azi, cand am fost la dr la control si mi-a zis ca totul e in ordine cu bebe. Are 9+ saptamani, l-am vazut la ecograf - are 2 cm si un cap maare . Se pare ca DNP e 26 iunie ...

Mari, mami de dulceatza

Eliza (06.09.07)
Povestea nasterii

felicitari, sa ne dai vesti despre voi mai des.Si aniast e insarcinata si a avut un hematom, s-a rezolvat problema. Multa sanatate si mai povesteste-ne de frumoasa Eliza si de tine

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Ramonaiani felicitari si sarcina usoara in continuare!

Papanasho iti dau bataita...sa stai atata nemancata...

fug ca s-a trezit mandra mea..

Mergi la inceput