Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (232)
Raspunsuri - Pagina 7
ramonaiani spune:
Daaa, asta cu hematomul n-a fost foarte funny
. Luni seara eram cu sotul si prichindelul in supermarket si ma trezesc uda
. Asa de tare, ca-i spun sotului: "mi s-a rupt apa!" "Pai care apaa?? Nu-i prea mic sa-l nasti acuma??". Era hematomul care s-a scurs, presat de uterul care creste. Norocul meu ca aveam pantaloni inchisi la culoare
.
Eliza e bine, alearga non stop, ma calareste intr-una, vrea atentie exact cand am eu ceva treaba ... Adica tot ce cunoasteti si voi de la puii proprii din "ograda personala" ![]()
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
9+
Sabina spune:
Mariana, felicitari!
CE VESTE FRUMOASA!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani Buna seara! Dupa o absenta, iata ca bag si eu un oki la voi la odisee (multumiri Marunzikai care mi-a telefonat azi sa ma intrebe de sanatate )Asadar ... as avea o scuza pt absenta: am ramas insarcinata, dar exista un hematom undeva in interior si era risc de infectie. Asa ca m-am cam izolat de forum pana azi, cand am fost la dr la control si mi-a zis ca totul e in ordine cu bebe. Are 9+ saptamani, l-am vazut la ecograf - are 2 cm si un cap maare Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) Povestea nasterii |
Yupiiiiiii, asa da veste, ma bucur ca sunteti bine, sarcina usoara si un bb sanatos, cred si eu ca ai avut motive sa lipsesti.Te asteptam alaturi de noi atunci cand ai timp, poate ne mai spui ce face dulcetica Eliza,ceva poze si cum asteapta ea fratiorul sau surioara

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
danuta36 spune:
Sabina pai e rau asa,cu unul 'hais' si altul 'cea'...in educatia copilului,ma refer...
luy spune:
Mariana
felicitari pentru vestea minunata ! Sa ai grija de tine si de samburel, totul va fi bine 
Ne-a fost dor de tine, te-am tot strigat, dar cu asa surpriza zau ca ti s-au motivat toate absentele.
Felicitari inca o data si asteptam sa ne mai scrii si despre micuta Xena ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
greyeras spune:
Luy votat papusica.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
luy spune:
Scuze pt absenta, dar am avut si eu niste zile mai incarcate, in care si eu si Maria am avut programul dat peste cap si abia am reusit cu greu sa citesc ce ati scris voi.
Acum nici nu stiu cu ce sa incep, cui sa-i raspund prima 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Ah, greyeras, ce spirit de observatie ai ! Multumim mult ! 

In timp ce scriu cu o mana tin de castelul din piese de-alea tip lego pe care si-l construieste singura printesa mea ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
papanash spune:
votat okioasa. dau mai departe ? adica e ceva miza la mijloc? ma doare rau capul si nu pot sa citesc acum.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
luy spune:
papanash, imi pare rau sa aud ca iar te doare capul
. Si eu am plecat ieri cu capul vajaind, stiam ca si la mine era din cauza ca nu mancasem nimic pana la ora aia. Am mancat un pic acasa si pe la ora 21 m-a lasat durerea.
Acum iar ma sacaie un pic, cred ca e si de la vreme.
Numai ca la tine se pare ca-i rau de tot, nu stiu ce sa-ti mai recomand, la mine mai mergea inainte cu Quarelin ( mi-l recomandase medicul generalist)
Uite aici
, poate ajuta un pic
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )