Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
petrean spune:
lysbeth...eu am..banuiesc ca vorbesti de patutul pliant..sau tarc..cu 2 etaje..nu??am si eu la fiu-meu..care si acum doarme in el si e foarte multumit. Mie una mi s-a parut mult mai practic decat patutul care sta strans..ca l-am folosit foarte putin timp.Acum..am auzit si eu copii care nu vor sa stea..insa chiar nu inteleg de ce
Bogdana
24+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
rivali spune:
Nici baietelul unei prietene nu s-a impacat cu el ,pe la 3 luni l-a schimbat si i-a cumparat unul din lemn . Si acum doarme in el ,are aproape 4 ani.
eu am unul din lemn si i-am cumparat salteluta separat din cocos si doarme f bine in el. Si pentru bebe o sa fac tot asa.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
22+
lysbeth spune:
Pai un patut din lemn era varianta 2. Ma gandeam la patutul extensibil din Ikea pentru ca poate fi folosit de la 0 la 10 ani
Acum imi bat capul cum as putea sa instalez niste bare de protectie sa nu cada din pat...
20+
Damian
petrean spune:
din patul normal sa nu cada?pai esxista de cumparat bara de protectie pt paturi normale:)
Bogdana
24+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
cocufan spune:
mda, tot analizand si citind tot felul am ajuns si eu la concluzia ca o sa luam un patut de lemn care sa poata fi ridicat sau coborat.
eu m-am gandit sa-l punem langa patul nostru, ca sa nu fiu nevoita sa cobor noaptea sa-l alaptez (asta in cazul fericit in care am lapte
).
oare la noi se gasesc saltelute din acelea care nu permit sa se sufoce bb chiar daca se intoarce pe burtica?
24+
petrean spune:
cocufan..se gasesc si la noi. oricum bebe nu se intoarce singur pana la 4 luni![]()
Bogdana
24+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
cocufan spune:
si tot legat de cumparaturi, m-am gandit sa-mi iau si eu un port bb asa:
http://larbreabebes.free.fr/Pages/p_portage_fairesoimeme.html
sau daca nu gasesc, sa-mi fac unul. tati se uita ciudat la mine si toate cunostintele spun ca pe la noi doar femeile rrome poarta asa bebelusii insa mie mi se pare practic si poate fi folosit inca de cand e bb foarte mic.
24+ 
rivali spune:
lysbeth, si eu le-am vazutpe cele din Ikea sa iau unul pt Vlad si sa fol patutul lui pentru pitic ,dar imi este tare teama ca Vlad nu o sa renunte asa usor la patut.
cocufan, si eu tot langa patul meu am patutul si intr-adevar este mai comod
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
22+
lysbeth spune:
Wow fetelor, am facut rost de retroproiector
We asta desenez pe perete si pun puiu 1 sa coloreze
Abia asteapta![]()
20+
Damian

. nici nu stiam. am mai scapat de o obsesie