Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Rivali, in astfel de momente incepe parintele sa isi dezvolte arta negocierii cu prichidelul

20+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

stiu lysbeth dar nu imi reuseste de fiecare data.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Buna fetelor !!!!

Aseara am fost la control si totul e ok, bebelina are 850 grame si se pare ca s-a intors deja cu capul in jos cica , singura chestie care ma macina este ca mi-a spus ca are capsorul un pic mai mic corespunde cu o saptamana in minus... sper ca e ok !!!
Ma mir deoarece acum 2 saptamani cand am fost la un eco 4D ne-au zis ca e dezvoltata cu o saptamana peste medie...

25+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

CAPITOL NOU

Maria 26+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata!

pisik, nu stiu exact ce am sa fac acasa toata ziua dar stiu ca n-am sa ma plictisesc. prima data am sa ma odihnesc...apoi am de gand sa fac niste rame ptr niste tablouse pe care eu le-am pictat mai la inceputul sarcinii ptr bb, apoi vreau sa fac desene la crina in camera apoi vreau sa ii fac o vesta si niste botosei tricotati (la altceva nu ma bag ca nu ma pricep chiar bine...)
mi-am scos in timp tot felul de materiale de pe net pe care din lipsa de timp nu le-am citit. am si niste reviste cu pitici pe care nu le-am citit...
vreau sa am timp sa mananc bine, sa fac prajituri si alte bunatati...
apoi vine craciunul!
nici nu cred ca termin tot ce vreau pana vine bb.

eli, nu ne sperialasa-ne sa mai visam ce frumos va fi ...bb mancacios!

ciresica, ana-maria, cris_tianus, shasa, rivali, va multumesc ptr urari!

mihaelacg, sa stii ca si crina misca f mult...si o apuca dansurile noaptea. pana la 19 sapt ma plangeam ca nu se misca si acum nu mai sta

petrean, imi pare rau ca nu poti sa te odihnesti bine. oricum ma repet , acum iti este de doua ori mai greu dar apoi vei avea bucurii si satisfactii duble

gaza, bun venit la noi! sarcina usoara si o bb-lina sanatoasa si frumoasa. ma bucur ca ati gasit totusi suport si acolo. gandeste pozitiv si nu te teme sa intrebi orice. sigur una din fete te poate ajuta. ai talent de povestitor, cred ca fetita ta va adormi repede

o zi minunata tuturor!

silvi 23+ mami deCRINA
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput