Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Alina, la mine a fost cu totul asimptomatica. Nici susu des, nici usturimi, nimic...

Monik 25+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Deci inseamna ca e posibil ca inca sa mai am

19+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ALINA, DACA NU FACI TRATAMENT NU TRECE SINGURA INFECTIA.
SI EU M-AM TEMUT DE ANTIBIOTIC, INSA MI S-A REPETAT CA NU-I BAI DACA IAU CE-I PE ANTIBIOGRAMA SI MAI E RECOMANDAT SI DE DR.

mitzica23+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetele!

Ilinca, eu l-am votat pe Manole din prima zi, ca tare mi-a placut fata lui. Nu te necaji ca se fac nedreptati, tu stii ca ai cel mai cel catel, nu iti trebuie confirmarile lu' peste

Andreea, votat proiectul, mult succes!

Silvi, sanatate multa si felicitari pt floricica de crin. E greu cu contractiile, eu am fost azi la control si mi-a zis ca uterul e in continuare hiper-reactiv, drept care mai stau acasa, cred ca pana dupa sarbatori, daca mai are vreun sens sa ma intorc in ianuarie pt 1-2 saptamani....Sunt f trista, ma deprima statul acasa, nu mai stiu ce sa fac, imi vine sa ma sui pe pereti, dar asta este...voi va ai confruntati vreuna cu problema asta, din cele care sati acasa?

Eu ca muzica ascult Julio Iglesias toata ziua si din cand in cand cantecele pt copii sau alte muzici. Am o prietena care este pediatru in state si acolo se pune mult accent pe efectul muzicii asupra fatului si ulterior nou-nascutului. Dar teoria lor spune ca nu trebuie sa asculti neaparat muzica clasica, ci orice muzica ii place mamicii ii face bine lui bebe. Asa ca fetele metaliste, stati linistite, ca bebeii sunt fericiti

Vad ca toate fetitele sunt sensibile la ceapa si usturoi. Mie singra data cand mi-a bfost rau de am zis ca mor, pe la 8 sapt mi-a fost de la mujdei. Plus ca domnisorica mea face nazuri si la varza, fasole, drept pt care le evit.

Pupici pe burtici

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Buna fetelor!
Azi scriu ceva mai tarziu. Piticul nu mi-a dat voie pana acum cand doarme.

M_monique, la multi ani!

silvi8, felicitari pentru printesa. Frumos numele pe care l-ai ales.

Alina, si eu am avut infectie urinara in primul trimestru . Am luat antibiotic o saptamana(ampicilina).
Nu am avut niciun simptom, am descoperit-o intamplator la analizele generale. Vezi ca este periculoasa in timpul sarcinii, ca orice infectie

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 22+

Mergi la inceput

Mihaela eu am refacut urocultura si sumarul de urina la o sapt dupa ce am terminat antibioticul. Din 2 in 2 luni le refac

Mergi la inceput

Da stiu ca e periculoasa insa analiza e facuta de aproape 1 luna vreau sa o refac si daca iese lafel o sa iau ce o sa-mi recomande dr.

Desi nu as fi vrut sa mai iau antibiotic dar asta e...sa vedem in cat timp sunt gata.

19+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

"urocultura si sumarul de urina" sunt 2 chestii diferite?

19+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

da,sunt diferite.
Daca nu ai tratat-o nu se vindeca de la sine,dar refa-o poate nu a fost corecta. Si eu am facut-o de 2 ori atunci cand mi-a aparut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

fetelor, adunarea la masa primesc abon si trimitem si la gravidutele noastre care is la servici acum.

fetelor, eu astazi am sa caut sa invat un cantecel de adormit bb-ii.
azi noapte la 2 fii-mea muta mobila prin burta mea, dansa la cordonul ombilical(la bara), nu stiu ce facea, dar somn e clar ca nu avea.
drept pt care in aceasta seara vreau sa fiu pregatita cu un cantecel de leagan. sper sa functioneze, daca nu...........ii caut curutul si ii dau na na.
nu bate mama fata , dar tb sa-i fac program

mitzica23+ sau

Mergi la inceput