Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaelacg spune:
alina.n eu la cateva zile de cand am aflat ca-s gravi(eram la Sovata in concediu), am facut seara o criza de colica renala.asa a zis dr. faceam susu fff des, dar asta putea fi si de la sarcina. m-a trimis dr. in tg mures si am facut acolo analize la urina si mi-a iesitinfectie urinara. mi-a zis sa bea apa multa, poate scap.![]()
n-am scapat ca eu nu bea apa multa de fel. simptome nu aveam decat susu des. nu usturime, nu temperatura, nu alte minuni. am repetat analiza si in galati , la fel, si tot asa, pana m-am hotarat sa fac tratamentul care mi-a iesit pe antibiograma.
mi-a fost teama sa-l fac mai devreme.
infectia asta am facut-o de la progesteron....are el acolo un "rol".
ca eu am luat si inainte de a ramane gravi.
cam asta e....deci simptome....nu.
putina usturime pe 15 nov. atunci cand am sangerat, si cica de la infectia urinara ar fi fost si m-am speriat si am inceput tratamentul.
sper sa fi scapat de ea.
iti doresc sa scapi cat mai repede de infectie.
mitzica
23+
sau 
alina.n spune:
miha merci mult pt detalii, eu chiar m-am suparat/speriat tare 
in per aceea stiu ca am baut multe lichide (ca stiam ca trebuie in sarcina_nu stiam de infectie)chiar mi-am propus atunci da nu m-a tinut mult vreo 2 sapt.Acum cred ca incep dinnou ,zicea cineva ceva de un ceai de busuioc ca ar fi bun.Acum eu nu am nici un simptom dar cine mai stie...dr de fam mi-a zis sa refac analiza maine si mrti in 2 locuri diferite si vedem dupa ce iese.
Of asta imi mai lipsea 
19+ cu
Maria
Vine barza!
MADYN spune:
Andreeeea votat si eu. Sa ne dai de stire cum stam, pe ce loc sintem si altadata mai anunta-ne
.
Wow ce de mincaruri bune
se 'perinda' pe aici! Face-ti pachet si trimiteti si la fetele care sint la munca si n-au cum sa-si gateasca
!
A facut rost cineva de parola de la mail-ul comun? Daca da PM si mie. Merci. Dar pe contul picassa avem ceva pozici???
Mady
19+
si Mihai - (1-aug-2006)
Monnvas spune:
Tufata Ilinca, io nush cum iti ies tie pastele alea in juma de ora, ca mie mi-a luat aproape o ora, cre' ca juma' de ora mi-a luat numai sa curat si sa tai ciupercile.
Apropo de muzica, eu am o interdictie mare la Metallica. Tati nu ne lasa sa mai ascultam heavy metal - si chiar sufar! Am ratat concertul Metallica, tocmai aflasem ca vine barza si nu m-am mai dus...
Ayla, imi place ca micul dejun are portii duble...
Si eu ma laud cu 9 kg acumulate, dar n-am poze ca tati e un lenes si nu ne face...
Monik
25+ 
CASA LU' BEBE
Ilinca_M. spune:
Apoi Monicutzo, io am specificat ca am facut cu ciomperci de-alea de la borcan, de-alea gata taiate (gen "ma-ling":))), n-am io rabdarea aia sa curat si sa feliez...Dar oricum ai iesit bine cu timpul, de mergeai si la cules, iti lua mai mult!:P ![]()
Azi mi-a facut maica-mea spanacila dupa indicatiile mele, adica doar un piiiic de usturoi, cat sa nu se spuna ca nu e. Degeaba, tot il simt si-mi vine pe gatlej si ma face sa ma simt rau! Pai Sofia mea e o domnisoara adevarata, nu stiu cum imi permit s-o chinui cu usturoaie, cepe si alte chestii nedemne de o printzesa!!![]()
19
silvi8 spune:
plici, mihaelacg, ayla, pisigri, silvia,florinela, alina.n, aris, novus, ilinca (sper ca n-am uitat pe nimeni)va multumesc ptr urari si grija. si ma bucur si ca va place numele ales![]()
mihaelacg, cred ca ai dreptate ...ne facem griji uneori degeaba dar dr n-a spus nimic de IR-uri am vazut eu apoi pe hartiile care mi le-a dat si deasta voiam sa stiu valorile normale...
ayla, desenul ales de tine nu e f greu de pictat, chiar daca e mai complex. ideea e ca daca vrei sa il faci mai mare de un A4 tre sa il imparti in mai multe cadrane.
si cineva intreba cum se pune pe perete sablonul...cel mai simplu cu retroproiector dar si cel mai dificil ca nu prea ai de unde sa iei...asa ca ramane varianta cu indigo.oricum trasezi apoi cu markerul si iese f bine...
lysbeth, picturile se pot face cu vopsea acrilica care insa e toxica ptr bb daca cumva ii vine in cap sa guste din ea. asa ca cel mai bine e cu tempera. te gandesti dinainte ce culori ai nevoie ca sa nu cumperi f multe ptr ca cele de calitate sunt cam scumpe. si le mai combini si intre ele...
ilinca, nu cred ca poti avea contractii fara sa iti dai seama. poate doar daca sunt f soft, nedureroase si f rare...si alea am inteles ca nu sunt periculoase. astea de le simt eu sunt greu de trecut cu vederea![]()
silvi
23+ mami de
CRINA
VINE BEBE
POZE
Monnvas spune:
Alina, eu am avut infectie urinara in primul trimestru si cu inima stransa am luat antibiotic. Si dupa ce am luat 5 zile antibiotic, medicul meu de familie ma batea la cap sa mai iau "ca e prea putin".
Azi ar trebui sa ridic si eu un rezultat la urocultura. Sa speram ca n-a dat norocul peste mine iar!
Monik
25+ 
CASA LU' BEBE
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Apoi Monicutzo, io am specificat ca am facut cu ciomperci de-alea de la borcan, de-alea gata taiate (gen "ma-ling":))), n-am io rabdarea aia sa curat si sa feliez...Dar oricum ai iesit bine cu timpul, de mergeai si la cules, iti lua mai mult!:P Azi mi-a facut maica-mea spanacila dupa indicatiile mele, adica doar un piiiic de usturoi, cat sa nu se spuna ca nu e. Degeaba, tot il simt si-mi vine pe gatlej si ma face sa ma simt rau! Pai Sofia mea e o domnisoara adevarata, nu stiu cum imi permit s-o chinui cu usturoaie, cepe si alte chestii nedemne de o printzesa!! 19![]() |
da, adevarul e ca m-as fi dus la cules, dar am auzit ca e cam aglomerat drumul spre Baneasa (alta padure nu prea stiu pe-aci)Eu i-am dat lui fiu-meu usturoi la greu, deh, avantajele de a avea un barbat la purtator
stiam ca am uitat ceva: LA MULTI ANI, MONIQUE!!

Monik
25+ 
CASA LU' BEBE
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Alina, eu am avut infectie urinara in primul trimestru si cu inima stransa am luat antibiotic. Si dupa ce am luat 5 zile antibiotic, medicul meu de familie ma batea la cap sa mai iau "ca e prea putin". Azi ar trebui sa ridic si eu un rezultat la urocultura. Sa speram ca n-a dat norocul peste mine iar! ![]() Monik 25+ ![]() CASA LU' BEBE |
Monik si dar aveai ceva simptome,sau acum mai ai?
19+ cu
MariaVine barza!
alina.n spune:
Ilinca sa sti ca si mie la fel imi face domn'soara nu vrea sa auda de ceapa sau usturoi nici in ruptul capului.Cand am mancat prima oara in sarcina usturoi m-a luat o durere pe la stomac/ombilic si m-a tinut vreo saptamana!! Asa ca m-am lecuit.![]()
19+ cu
Maria
Vine barza!