Pepenasi de iulie - august 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna_83 spune:

Buna dimineata / ziua, mamici si bebici! Ma rog, pana imi apare mie mesajul s-ar putea sa fie deja seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

aveti un ritm dement!!!
deci ziceam io frumos BON DIMINEEEE!!! pe la pranz.
si sa incep si MONI_OR: dragutza mea, nu te mai supara soro asa!!!!Acu io sunt the big bad wolf, inteleg, da mai sunt fete aici foarte dragutze (chiar multe)care merita sa sa fie citite si carora merita sa le scrii. Vorba ILENNEI referitor la noile venite si (la vechile venite daca le apuca vreo criza de asta) macar vreo cateva capitole incercat sa stati cu noi si sa nu va suparati.Deja recunosc tiparul si cuvintele...Daca vrei sa ramai esti binevenita chiar daca tu nu crezi treaba asta, daca vrei sa pleci, este alegerea ta si asta e...Numai ca daca noi suntem asa de insensibile si de...nu mai stiu cum, de ce naiba scriem mesaje kilometrice de fiecare data cand se intampla cate un episod din asta ca sa ne explicam???Mesaje inutile dupa cum se vede. Poate si noi ar trebui sa stam mai mult cu copiii nostri in loc sa incercam sa te convingem, nu? cum ti-ar suna asta??? Hai ca nu e tonul pe care il aveam in minte. Io poezica de welcome ti-am facut, deci nu te poti supara pe mine, nu???
Ideea e ca daca ne-ati citit de atata timp, cunoasteti ca s-au mai intamplat astfel de neintelegeri si ca S-AU rezolvat chiar cu succes majoritatea. Imi aduci aminte de IRLANDEZIA care a spus exact ca tine si si-a revenit dupa doua palme. E nebuna rau da o iubim. si iaca mai adauga sare si piper pe aici.trebuie sa vedem de ce am intrat pe forum: sa aflam lucruri noi in primul rand si poate sa ne facem prieteni? sau doar sa ne gratulam reciproc si sa facem simpla corespondenta? Eu cred ca te incdrezi in prima categorie.
Deci , ca sa concluzionam apoteotic, lana "puseu'" si hai sa ne bucuram impreuna pe aici sau sa ne intristam impreuna.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Anna vrem si noi zapada

Dana mersi, diferenta este de 3 ani

Se pare ca au adus vaccinul, asa ca azi ne intepam, uf sper sa treaca cu bine si fara febra.

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Fetele mutumesc de rapusnsuri. LA ceva simbolic ma gandisem si eu drept cadou nasilor, dar sa vad ce idei imi vin...sa ma duc sa mai colind si eu magazinele!!!

Misha, am uitat sa iti spun ca imi place efectul glow ales!!!

Dana.....daca m-ai vedea cum calc..mai mult in fata computerului decat la masa de calcat...

Sursu, Tudorel..Deci nu suntem singurii posesori de zgarietui dintr-astea care ne fac sa tipam tare, da tareeeee rau!!!!

Sun, ...

Laremi, si eu am pitici cu bone si menajere...Inca ma incapatanez sa fac totul singura. Eu nu il las pe bebe nici cu soacra-mea ( care deja bate apropuri legate de diversificare< de vreo 2 luni , asa )!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Fetele cu multe cunostinte legate de vaccinare, am o intrebare: care e vaccinul impotriva pneumoniei? Am inteles ca exista si ca e bun, dar eu habar nu am despre asta nimic, noi facem schema de la stat, care nu contine nimic impotriva pneumoniei. E cumva prevenarul?

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Anna, da, e PREVENAR!!! EU deja i l-am facut lui bebe,,,din motive de pitici multi pe creier... Dar poti astepta sa ii faci o singura doza , dupa varsta de un anisor...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

dana81, si Matei de doua zile seara la culcare urla de zici ca-l taie careva, si nici cum nu l-am putut linisti.
L-am tinut in brate si a urlat pana a adormit.
Mai au si ei etape din astea urlatoare.
Pupam bebe Clara!

ankalaura, de asta imi esti, stateai pitita, nu ai zis nik pana acu.
La discutii chiar nu ma bag, aici is alte branduri de lapte praf de la varsta de 0 pana la 9 luni, dupa care alt lapte praf se ia, beberoanele habar nu aveam ca sunt pe masuri, sa merg sa ma uit si eu la magazin cand merg data viitoare,poate ii trebui alta gaura.
Vaccinurile, aici de la 4 luni se incepe, ce denumire au habar nu am, nici pt ce boli sunt facute, aici nu prea poti sa intrebi ca ridica spranceana.
Am intrebat de cereale(ca tot vb de ele) sau uitat la mine de parca ziceam de otrava, nu au avut niciodata asa ceva, ca se da supa sau piure de fructe la inceput si gata.
Si alte chestii care aici sunt total diferite fata de Europa, ce sa mai vb de Romanik.
De asta nu prea scriu, ca nu am cu ce sa contribui, doar asa un mesaj sa nu ma uitati si pe urlator la fel, ori daca e ceva cu care pot ajuta chiar si cu o vb buna din cand in cand.
Iar de Erika, nu am zis nimic, cum sunt multi bebei de care nu am zis nimic, cu toate ca i-am vazut pe toti.
Nu am nominalizat, doar am zis ca sunt frumosi toti si ca ati copt in cuptorase niste minunatii de bebelusi.
Eu nu prea nominalizez, da un gand bun mereu trimit la toate, am eu piticul care crede ca, gandul e energie si e mai puternic decat un cuvant scris.
Oricum, sper sa intru mai des, sa pot discuta mai multe cu voi.

cristina26, in poza aia Matei e chinuit tare, vroia sa stea in fund, da cadea precum placinta in fata, noroc cu tavita ca se odihneste in ea.
Acum se propteste cu mainile, si nu cade in mare viteza in tava.

Acum ma retrag, merg sa pregatesc ceva de potol, ca vad stelute de foame.

Spor la treburi si aveti grija de voi si bebei.

Mamii de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

asaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
apropo de poezici de welcome, cred ca tre sa fac doua, nu????
ia sa trecem repede in revista pana nu se trezeste ghiauru' si redevin mama denaturata. aoliioosi mai am de facut mancare si de calcat. Oare cand le fac???
si afara niiiiiiiiingeeeeeeeeeee. Am poze da trebuie sa mai am timop si sa le pun.

ILEANNOmai nici io nu l-am batut, doamne feri!...da...na...nu m-am purtat ca o mama. Sssst sa nu ma citeasca nici SUN...ca si de ea mi-e rusine.Of...

Reclama asta noua me scoate din sarite!

NARCIIIIIIIIIII da, fata, am inteles, da m-am distrat oleak pe seama ta, ce???hai forgiiiiiiive miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!I'm miserable without youuuuuuuuuuuuuuuuu!!! sau varianta originala...www.scrolllock.nl/1.cfm" target="_blank">aici.

CAPRIDA...multumim, incercam sa hang on!

ATB ciorba de burta zici????hmmmmmm! hai sa te fac si io cu o radautzana!

NATI hm...puzzle si tu???

LAREMI pe tine te-a lasat neuronu'???Ia ite la mine: io ti-am scris oare ca am vazut pozele de la botez si ca m-a fascinat camasutza aia cu verde a lu' fii'tu??? sau nuami am gandit ca am scris? cred cam gandit. si asta cum se intampla din ce in ce mai raaaaaaaaar...Pe bune , vreu si io camasa de aiaaaaaaaaaaaaaaaa

Trimit repede ca poate iar il pierd

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Facem si noi PREVENARUL dupa 7 luni...
Eu distrez copilu...am puso in scoica si am acoperito de baloane..nu prea stie ce sa faca, sa rada sa planga, dar atat tipm cat e fascinata si tace

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Neatza!!

V-am citit de ieri pana azi pe toate. Moni eu sper sa ramai alaturi de noi. Sa stii ca, exact cum spuneau si alte fete, si mie mi s-a intamplat sa intreb sau sa cer parerea cuiva despre ceva si sa nu mi se raspunda.... dar s-a intamplat, si asta si mai des, sa mi se raspunda. Nu trebuie sa ne suparam pt astfel de motive, fiecare dintre noi are problemele ei, timpul ei, eu recunosc ca am aavut vreo 2 saptamani in care nu am putut citi nimic, pt ca efectiv nu ama avut timp, apoi am fost internata cu Maya, dar gandul mi-a fost la voi. Eu, in general, ma feresc sa ma bag in polemici de genul asta, pt ca, eu cred ca fiecare dintre noi are momente mai proaste, stari mai bune sau mai rele si raspunde intr-un anumit fel, iar apoi ii trece. Si nu in ultimul rand, nu avem cum sa stim exact ce simte sau ce e in sufletul celei care a scris, insa ne putem da cu parerea!!Dar doar asta ramane: o parere !!!Un sfat!! Suntem adulti, responsabili, putem cerne prin sita ce ni se potriveste, ce ne coafeaza!!!Nuu??Ce vrem sa ne insusim suntem libere sa o facem, ce nu le lasam deoparte!
Hai nu mai fiti suparate ca vin sarbatorile, da??? E atmosfera de Craciun!!!Va puup pe toate!!!!

Sa stiti ca si eu ma uit la poze, dar nu intotdeauna fac referire la asta!!!De ex am vazut poze cu mai toti, nu nominalizez, ideea e ca totti sunt niste frumusei, niste dolofanei, mai putin Maya a mea care cred ca e cea mai slabuta dinte toti, luand in considerare si greuatatea cu care s-a nascut. Apropos, cat cantareau copiii vostri la 4 luni???

Ma intereseaza de asemenea daca imi poate spune Pica de unde a luat fotoliul celui mic in care ii da sa pape, precum si lingurita aia minune?Astae o dovada ca am vazut si pozele ei....

Cta despre dermatita atopica, am vazut ca Sun spunea ca ea foloseste Trixera de la Avene.... pot spune ca la un moment dat, Ankalaura va poate confirma ca si eu am crezut ca Maya are dermatita atopica, dar dupa ce mi-a explicat ANKA cam cum, e asta, mi-am dat seama ca Maya nu avea decat o usoara iritatie. Dar, eu ca o mama grijulie deja cumparasem de la farmacie Trixera de la AVENE....... mi s-a spus ca asta ar fi cea mai buna, de fapt toata gama de produse de copii de la AVENE ar fi foarte buna. Asa ca nu pot spune decat ca asa se zice, ca ar fi foarte buna, noi de folosit inca nu am dolosit-o si speram sa nu fie nevoie sa o folosim.

Sa inteleg ca vaccinul impotriva meningitei, otitei si pneumoniei pneumococice se numeste Prevenar??

Alta intrebare, cum ati inceput voi diversificarea? Cu sucuri de care?Sau cu legume?Am tot citi pe net.... si m-am zapacit complet.... sunt atatea scheme.... ce sfaturi imi dati???Noi deocamdata, am introdus la masa de seara si cea de dimineata cate putine cereale de mere cu orez.... ca dehhh, avem voie, ca suntem manechine!!!

Ce sa mai spun???
Mai citesc si raspund in masura in care pot si in care nu uit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Precizez ca n-are legatura cu voi, dar sint in butoi rau de tot
Life sucks

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput