Pepenasi de iulie - august 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

M-am trezit fercita,emotionata ,plina de dragoste pentru puiul meu vorbaret,iar dupa ce am citit ce frumos a scris SUN despre venirea sarbatorilor,mi-au dat si lacrimile!Deh,inima sensibiloasa de mama...
MONI-si eu am vazut pozele,dar n-am apucat sa scriu,asa cum inca nu reusesc sa imi fac timp sa inteleg cum pot adauga comentariile lui Tudorel la poze pt draga noastra Ilincuta:( ...si sunt inca multe alte lucruri pe care vreau sa le fac si nu am timp:sa spun celor dragi cat de mult ii iubesc,sa stau mai mult cu catelusa Toto,sa citesc cat as dori...of si lista ar conitnua la nesfarsit...Mie mi-ar parea rau sa pleci...poate te mai gandesti..vezi ca nimeni nu a avut rea intentie,din contra!
MADA-intrebai de crema.Eu am o noua descoperire in materie:Sudocream.O prietena o avea chiar de la tine din Anglia si era super multumita.Acum,am citit intr-o revista ca a aparut si la noi si am fugit s-o iau.E nemaipomenita pt iritatille de scutec,dar e un pic cam scumpa...Iar,despre cum e sa te vezi pe ecran...da,e un sentiment special.Stii cat ai muncit(am filmat la 40 de grade vara trecuta cu un costum de burete pe mine-ca sa fiu mai grasa-ca ..de' fusai si eu mai slaba odata),cum ai dat totul ca sa iasa f bine si astepti cu emotii cat casa produsul finit.Iar atunci cand se doveste a fi un succes,nu poti decat sa fii mandra ca ai pus umarul la realizarea lui!:)
MAYTREI-nasol cu bona...pai,cand il mai poti da?
GINI-ce rau imi pare de Irinuca!ati fost afara?e posibil sa fi racit?cum se mai simte?
RUXI-mda,sigur e puseu!Recunosc simptomele cu care m-a terminat Tudor 2 saptamani!sa treaca repede!Nici mie nu-mi venea sa cred cat era de schimbat.el a fost intotdeauna f cuminte.
BUBU-ce scaunel special exista pt bebelusi de 4 luni?
PICA-Spune-mi,te rog,scaunelul in care manaca Sebi e special pt masa??noi am primit unul exact la fel de la verisorul lui Tudor din Franta,dar am crezut ca e ceva pt baie,fiind gonflabil.Am pus masuta separat!
ELLA72-si eu eram hotarata sa fac Rotarixul,pana m-am consultat cu gasca de mamici si am decis sa nu-l mai facem.Inschimb vreau sa fac Prevenarul.
ATB-pot veni si eu la Cluj pt ciorba?
CRISTINA-si am patit-o cu Tudor de la zgarietura pe nas:)Urla ca din gura de sarpe si m-am speriat f tare!
TECKY,Maytrei-si eu stiu ca para e buna la constipatie
NARCISA-

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

dana ba are program fix da' m-a sunat aseara inainte sa ma apuc de invatat ca ajunge dupa 10 ca are nush ce urgenta. e prima data cand se intampla...oricum...atata timp cat nu ma apucasem inca de invatat oricum prioritatea mea e bebe...scoala...o termin eu pana la urma

si alexandra facea la inceput caca in doua cu morcov nedigerat. acum nu am mai vazut prin pampers sa nu il digere.

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Sun: mersi de info despre Trixera. dar nu mi-ai spus ce mai face Thea?? sper ca e bine ma gandesc la ea de cand am citit ca are dermatita atopica, draga de ea!
Idealisti sau patrioti, cu speranta sau fara speranta, nu conteaza atata timp cat facem, astia putini, cate ceva pt tarisoara noastra si oamenii ei.

Tecky: mersi de info , voi lua si Advantan Milk

Dana: eu dau Nan, de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

sursu ce film ce film? vrea si ochiu meu sa vada

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Neatza si de la noi.
Cristina,multumesc mult de aprecieri.L-am vazut si eu pe Mihaita dulce.
Si am mai vazut si alte albume dar nu pot sa nominalizez pt ca nu vreau sa see supere cineva daca am sarit peste,sau mai sigur am uitat.Casian are si el o gramada de par,comparativ ci al Ilinacutei,dar lui i se onduleaza dupa baie si nu-i pun caciulita tocmai ca sa stea zulufi
Gini,multa sanatate printesei.
Dana,si eu tot cu Nan merg.Si i-l schim sapt viitoare cu 2,ca la 1 am terminat stocul.
Ella72,Ileana83 bun venit.
Andreea,am sa inchid acolo,pt ca si altii si-au inchis si fara aprobari, sigur.Si daca ei au fost "nesi" si au facut bar la usa mea(si scandal pe deasupra cand le-am zis stop joc),trebuie sa-i scot de acolo cumva.Si apoi am sa astept hotararea de la primarie si am sa daram,dar o data cu toti ceilalti vecini care si-au inchis si ei.Inca nu am gasit ceea ce caut prin legi,mai scotocesc.Multumesc mult oricum.

Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

'Neatza!
hoooooooooo cu scrisu' ca nu mai apuc sa va ajung din urma!
vreau si io sa va spun ce mai facem da' nu poci pana nu citesc tot,sa fiu la zi!

Rontzy,mamica lui David-Andrei 25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

pe mine nu m-a strigat Sun la catalog,da io tot am venit!na!

Rontzy,mamica lui David-Andrei 25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

deci am scris un mesaj si a plecat in tarile calde!!!!!!!(mesajul). Si eram asa de mandra de el. *******Na ca sa ma descarc!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

ANNABABY-da,e Prevenarul
Fetelor,ma ajuta si pe mine cineva cu parola si denumirea mail-ului comun?ca eu n-am mai intrat de mult acolo si nu le mai stiu

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Anna ce fain ca ningeeee! Vreau si eu desi nu sunt un fan al frigului! Dar zapada, sarbatori, miros de cozonaci aburinzi, mireasma de bradut, cantece si veselie...hmmm, toate astea imi plac, asa ca zapada se integreaza perfect acum! Si da, cred ca prevenarul e vaccinul de care intrebi. Noi il vom face parca la 11 luni....parca asa zisa dna dr.

Fetele cu puseul bblushilor...putere, ca trec toate! Si zambetul de dupa...uite ce frumos a spus Danuta "am spalat-o cu pupaturi"

Misha eu stiu ca advantanul are cortizon. Si ca se foloseste atunci cand e vorba de dermatita sau eczema puternica DAR pt o perioada foarte scurta, tocmai din cauza cortizonului. Zic io sa ai grija, adica sa nu-i dai cu ea ca si cand ar fi o crema de corp, ca nu e bine! (nah ca am devenit si parerista) Cu kk nu ma pricep dar te invidiez pt culoarea portocalie:))...la noi, de cand bem humana ha, e verde inchis si miroase asa suav, incat darama si caramizile de la blocu' vecin!:)

Bubu saru'mana, face bine pruna! Acum doarme si asta vb cu sora'mea care m-a linistit ca n-am copil sinucigas:)...numai cu ursul pe fatza doarme sau cu patura sau cu palma mea pe ochi si nas. Nu stiu cum respira dar nah. Suntem bine, sa vedem azi si cu dermatita aia ce rezolvam!

Sursu abia astept sa vad filmul...sa ma dau mare ca o stiu pe tipa aia:)

Anka, Irda cum se mai simt fetele?

Ma duc la munca de jos, adica sa fac si eu curat, vase, alea alea, ca acush se face ora de plecat! Ne vb mai incolo...si daca nu raspund cuiva si arde, trageti-ma de maneca!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput