Pepenasi de iulie - august 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
dana81 spune:
Estrella mie nu mi se pare Maya deloc slaba in poze mai ales in aia de la baitza de a 2 zi, fiecare copil cu mostenirea lui genetica...tu cum esti?Cate kg are? Clara are 6300 la 3luni si 3 sapt, nu stiu daca e mult sau putin, eu mi-s fericita ca papa chiar daca imi regurgiteaza jumate din lapte siu asta la fiecare masa
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
estrella80 spune:
Deci Prevenarul este!!!Pana la cat se poate face asta??Ca noi am vrea sa facem la 5 luni unul impotriva infectiilor digestive... care, iar nu stiu cum se numeste!!! Asa ne-a recomandat doaman doctor!!!Dar eu ma gandeam si la asta ca mi se pare destull de important!
Tecky spune:
dana de la 6 luni mi-a zis dr sa schimb cutia de NAN.
SUN ai dreptate cu crema,stiu ca se foloseste doar pana dispare iritatia.Eu am folosit-o in start subtire doar pe zonele afectate 3 zile.
Cristina
pt ca ai remarcat efectul glow.
estrella eu am inceput diversificarea cu suc de mar si de morcov si apoi i-am introdus supa de legume,marul si para coapte.
rontzy spune:
Vazut nora frumoasa tare si seamana cu cuscru'
Am un copil necacacios....ce sa-i mai fac?aseara bagat1/3 supozitor........nimic....azi dimineata bagat 1/2 supozitor.......si pana acum.......nimic
precizez ca e pe tzitzi....+seara Nan 1 cam 120 ml....si de 4 zile nu face kk
helppppp
el e vesel,se joaca,doarme,mananca....nu pare sa-l doara burtik si totusi io am un pitic....cam mare
Rontzy,mamica lui David-Andrei
25.06.2008
Tecky spune:
turturica ce ai patit?Te putem ajuta cu un sfat?
dana si Ralu regurgiteaza dupa fiecare masa de lapte praf sau ceai,dupa mancare nu da afara nimic.Atata timp cat ia in greutate eu sunt multumita.
Aoleu am acaparat forumul...ce sa fac daca Ralu doarme si mancarea se face singurica pe foc.![]()
Tecky spune:
Cuscra ai incercat sa-i introduci termometru?Cand am avut probleme la noi a functionat.
dana81 spune:
BIRI ce facusi cu pozele? Deci intri pe furis stergi si fugi...dar o vb buna/rea aici nu pui?
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
estrella80 spune:
Sursula ti-am trimis PM!!
Dana81 Maya maine face 4 luni si are 5,760kg. Si am nascut-o cu 3,600. Deci a luat cam putin in greutate, dar eu sunt multumita ca e sanatoasa. Infectia uinara nu i-a mai revenit... ea sa fie sanatoasa!!Dar ora mesei la noi e un adevarat chin!!Trebuie sa ma rog de ea o ora ca sa manance biberonul cu lapte! Si la cereale la fel!!M-am obisnuit deja!
Tecky mersi!!Si eu ma gandeam sa incep cu suc de morcov, apoi sa introduc marul si apoi celelalte fructe!Oricum consultam si doctora in privinta diversificarii!!!De fapt, doctoritele, ca avem doua!!!
Am citit mai sus ca unele dintre voi, din felul in care v-ati exprimat, nu sunteti de acord cu introducerea marului ras cu biscuit. De ce?? Vreau sa stiu si eu explicatia. Sa nu mor proasta.

rontzy spune:
Estrella-David la 4 luni avea 7.140 gr....da el e baiat....poate iti raspund mamicile de fetite...
Rontzy,mamica lui David-Andrei
25.06.2008
diarux spune:
asa....sa mai vedem..
bai da mai orptit-va din scris sa ajung si io la zi cu toate ...mai , mai, mai....
Na, acuma, vrei nu vrei,
ILEANNA83
este tiza lu' VASILE
pentru vreo cateva zile
pana noi ne-om deshtepta
si le-am gasi-un nume-asa
ca sa le deosebim
sa nu cumva sa gresim.
Iar ELLA 72
a venit si ea la noi
si speram sa stea mult aici
sa vorbim despre pitici.
Fetelor bine-ati venit
si nu cred ca v-ati pripit.
scrieti mult ca scrieti bine,
nu prea rar, asa ca mine!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story