Redoutistele fidele La Redoute France (152)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Si cum facem sa nu incurcam coletele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Diotima la Miniblu aveau sosete mai groasute care au toata talpa din silicon, Adina cu de astia sta in picioare in casa ca sunt mult mai comazi pt ea.

pupici

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

am fost in delegatie cu job-ul zilele astea. salutare!

unique si eu vreau sa ma lamuresc cum e cu ubidoca.

revin cu intrebarea . putem lasa mica publicitate unde era? merci,

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

Diotima la Miniblu aveau sosete mai groasute care au toata talpa din silicon, Adina cu de astia sta in picioare in casa ca sunt mult mai comazi pt ea.
pupici

Super, mersi mult. O sa trec azi pe acolo sa vad.

Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unique

Si cum facem sa nu incurcam coletele?

Problema e alta. Ce adresa de livrare in Bucuresti alegem? Nu cred ca putem opta pt mai multe pe un singur cont la ubidoca. Coletele nu le incurci pentru ca pe factura apare si numele titularului contului LR, precum si numele destinatarului coletului (in cazul in care acestea difera).

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Nu se poate sa trimiti de pe Ubidoca la adrese diferite. Asta inseamna ca in functie de locatie se pot face grupuri si sa se livreze coletele la una din grup. Ar trebui sa le propunem celor de la Ubidoca un serviciu in sensul a ceea ce ne intereseaza pe noi, dar asta probabil mai tarziu....dupa ce vor vedea ca au profit din partea noastra si ca suntem seriosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui diotima

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

pupici

Super, mersi mult. O sa trec azi pe acolo sa vad.

Yannis

Si eu tot de la Miniblu i-am luat Marei, sunt bune, dar ii cam transpira piciorul in ele si sta talpa uda. I-am mai luat ceva din pavilion H, niste sosete cu talpa antiderapanta, dar nu stiu exact din ce material e. Astea au fost mai scumpe decat cele de la Miniblu. De asemenea, mai erau niste sosoni de casa prin Carrefour.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crislunca spune:

diotima ...eu am luat pt baietel mocasini....sosete cu talpa din piele intoarsa.f bune.pret 18 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Unique, stai ca recapitulam cu Ubidoca.

Sa corectezi daca gresesc cau fac asumptii gresite

Inteleg ca ei cand semnezi contractul iti dau un numar de client, cu care te identifici in baza lor de date.
Ca sa comandam mai multe pe acelasi cont ar trebui sa apara Numele prenumele - din contul LR- apoi Adresa pe care ti-o da Ubidoca si nr de contract.

Parerea mea e ca pentru a minimiza costurile e o solutie f eficienta sa ne "combinam" mai multe, dar nu mai mult de 5-6 /cont.
Ca intr-adevar, si cu 2 comenzi pe luna. sa redistribui alte 8/10 colete devine obositor.

Mai pune o data calculul aproximativ de reexpeditie pe care l-ai facut.

April

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crislunca

diotima ...eu am luat pt baietel mocasini....sosete cu talpa din piele intoarsa.f bune.pret 18 lei.

de unde?

Yannis

Mergi la inceput