Redoutistele fidele La Redoute France (152)
Raspunsuri - Pagina 13
unique spune:
Eu m-am inscris la ei deja, mai am sa trimit procura, si copie dupa CI. Apoi o sa caut si pe altcineva sa ma ajute sa impart costurile, o sa alimentez contul la Ubidoca si ma apuc de treaba.
Brigit spune:
Unique, dar o varianta fara abonament lunar la Ubidoca nu e disponibila?
Ca am vazut ca exista acolo o rubrica Tarifs sans Forfait.
April
unique spune:
Dupa ce o sa testez cat de bine merge o sa le propun o colaborare cu clienti romani care cumpara online din Franta. Poate fac un serviciu special pt noi.
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ClaudiaDia Buna! de trimis coletul in Romania se poate prin Atlassib sau mai exista o firma de transport sigura din ploiesti (cu care varul meu a mai trimis colete in tara). Va pup pe toate si sunt alaturi de voi in demersurile pe care le faceti pentru a putea comanda din nou pe .fr. |
te rog afla detalii despre firma asta din Ploiesti.Un nr de telefon?
Oare ajunge si in Olanda?Eu am pe cineva in Olanda la care pot sa fac comanda dar habar n-am cum sa trimit coletele de acolo in RO.Atlassib nu are birou in zona respectiva (Haga).
18 +
unique spune:
April din nefericire exista doar pt reexpedierea de scrisori. Pt colete abonamentul minim e 9,8 euro si pt inceput trebuie platit pe trei luni.
claujro spune:
fetelor, v-ati miscat foarte bine. Ubidoca pare o alternativa ok...nu am reusit sa ma lamuresc cat sunt costurile aproximative pe luna...si stiu ca si transferul bancar costa. unique a dat la un moment dat niste costuri, ma duc sa caut postul ei.
unique, din ce oras esti?
Edit: cat despre OPC s-au facut deja reclamatii, eu asa stiu. faceti si voi. in conditiile crizei s-ar putea sa reusim sa ne reeaccepte de clienti daca vom fi destepte sa scriem unde si cui trebuie, nu lui Sabine, Isabelle si altele ci direct sefilor sau departamentului de vanzari. Si neaparat semnata in bloc cum am facut anul trecut, nume, nr client etc... va amintiti.
edit din nou: iriss ba se poate foarte bine sa comanzi in Germania. eu am facut-o in vara cu opritul livrarilor catre ro, am comandat pe adresa prietenei mele din Heidelberg si ea mi-a pus in Manheim coletul la Atlassib. Nu te lua dupa ce zic aia in mail.
de comentat
unique spune:
Prin Ubidoca putem comanda si de pe alte siteuri care nu livreaza in Romania.
Avantajos ar fi sa impartim costurile mai multe persoane, dar nu mi-e f clar cum se poate face asta. Hai ca pt plata la Ubidoca ar mai fi cum ar mai fi, dar cum se pot face comenzile de pe LR de catre diferite persoane si sa fie trimise pe acelasi nume /adresa la Ubidoca nu mi-e clar.
diotima spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unique Prin Ubidoca putem comanda si de pe alte siteuri care nu livreaza in Romania. Avantajos ar fi sa impartim costurile mai multe persoane, dar nu mi-e f clar cum se poate face asta. Hai ca pt plata la Ubidoca ar mai fi cum ar mai fi, dar cum se pot face comenzile de pe LR de catre diferite persoane si sa fie trimise pe acelasi nume /adresa la Ubidoca nu mi-e clar. |
Ba se poate. Fiecare scrie la adresa de livrare aceeasi adresa - a celor de la Ubidoca. Eu niciodata nu trimiteam coletele la adresa din buletin, ci la o alta adresa, pe alt nume.
Yannis
diotima spune:
Fetelor, vreau sa ii iau piticului meu o pereche de "chaussons", dar nu stiu de unde ... el nu vrea deloc sa stea cu papuci in casa , doar in sosete, deci si in astia ar sta sigur. Ati vazut pe undeva?
Yannis