Redoutistele fidele La Redoute France (152)
Raspunsuri - Pagina 15
ClaudiaDia spune:
Buna din nou fetelor!
O sa ma interesez la varul meu daca exista o modalitate de primire colete in Paris si apoi retransmitere catre Romania.
Si deasemenea o sa aflu si relatii despre firma de transport din Ploiesti (ideea este ca nu ajunge in Bucuresti, ci doar pana in Ploiesti, dar era anul trecut doar 1E/kg).
Imediat cum aflu ceva, va transmit.
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Am intrat sa vad ce mai faceti... Dap, ati ghicit acum a racit al doilea copil si a tb sa-l doftoricesc. de comentat |
V-a doresc sanatate, la toti micutii.
Atentie prin scoli bantuie rujeola
unique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unique Eu nu ma pot abtine sa nu ma gandesc la Ubidoca Sa mai fac niste presupuneri. Daca mai gasesc 4 persoane interesate de treaba asta o sa fim 5 . Atunci costurile se diminueaza considerabil. La abonamentul Reexpedition Eco am dreptul la 2 reexpedieri lunare, deci coletele primite pana la data expeditiei se cumuleaza intr-un pachet mai mare. Asa ca pt primul transport lunar cele 5 persoane vor plati aproximativ 80 RON fiecare (29,4euro abonamentul pe trei luni + 2,9x5 transportul celor 5 colete de la La redoute la Ubidoca + 6x5 frais de traitement pt 5 colete + 18 euro transportul pt 0-3 kg cu Pegasus)la al doilea transport in prima luna scade costul la aproximativ 59 RON de persoana pentru ca nu mai platesc abonamentul. In a doua luna costul ar fi aproximativ 57 ron de persoana pentru ca abonamentul e doar 9,8 euro. Nu stiu practic cum ar functiona pt 5 persoane( contul pe La Redoute, cardul, adresa de livrare in Romania....zapacirea coletelor). |
ralu80 spune:
Astia sunt dusi rau de tot...le-am scris ca nu am primit comanda din 21.10...sa vedeti ce-au raspuns
Hi,
Thank you for still waiting the end of this week. After, if you have not received it, confirm if you want a refund by check or by bank transfer because at present you must order on www.laredoute.fr In case of refund by bank transfer, we will need : the name of your bank, the address of your bank agency, the name and firsname of the holder, the IBAN n°, The SWIFT/BIC code.
Best regards.
Cordialement.
Sabine,
Asa le-as scrie un mesaj de dulce...dar nu merita, mai bine fac refuz de plata
Raluca si Riana(2 iulie 2006)
unique spune:
Iata ce se intampla dupa inscriere la Ubidoca:
Lors de votre processus d'inscription en ligne, votre adresse UBIDOCA vous est communiquée par e-mail. Elle est rédigée comme suit:
Mr ou Mme X ou Société Y
105 route des pommiers
Centre UBIDOCA
74370 Saint Martin Bellevue
La mention Centre UBIDOCA est obligatoire. Elle doit figurer sur tous les courriers et colis qui vous seront adressés. A défaut, ils ne pourront être identifiés comme devant être distribués à notre adresse par les services de la Poste et seront réexpédiés à l'expéditeur sans que nous en soyons avisés.
Cette mention CENTRE UBIDOCA permet en outre de distinguer votre adresse UBIDOCA de votre domicile fiscal. En effet, et conformément à la législation française qui interdit la domiciliation des personnes physiques, votre adresse UBIDOCA ne constitue pas votre foyer fiscal. A ce titre, UBIDOCA ne peut vous délivrer - sur demande expresse- que des attestations de domiciliation postale et non des justificatifs de domicile.
Si vous souhaitez que UBIDOCA réceptionne vos courriers recommandés, vous devez au préalable remplir le formulaire 776 qui vous a été envoyé par e-mail lors de votre processus d'inscription en ligne et nous le transmettre par e-mail ou par courrier accompagné d'une copie recto verso de votre carte d'identité (en cours de validité). A défaut, vos courriers recommandés seront retournés à l'expéditeur dès réception sans que vous en soyez avertis.
UBIDOCA étant tributaire des services postaux français et étrangers, elle ne saurait être tenue responsable des incidents d'acheminement de vos courriers (lenteur, détérioration, perte etc.).
crislunca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diotima
de unde? Yannis |
eu am luat din Ploiesti...dar am fost la Babyexpo...si erau cativa ofertanti care aveau mocasini cu ac pret...
http://www.magicbebe.ro/catalog/c-Mocasini-c107/Mocasini-20-21-567,1.html
http://74.125.77.132/search?q=cache:Bv320APF1XMJ:www.clubafaceri.ro/director/stand/15544/41244/mocasini%2B21-29.html+mocasini+copii&hl=ro&ct=clnk&cd=5&lr=lang_ro|lang_es
claujro spune:
http://bucsaradu.blogspot.com/ cititi aici. Nu stiu daca este sau nu membru DC si nici daca are habar de existenta grupuilui nostru.
de comentat
Brigit spune:
Clau,
cred ca stie de noi, si ma refer aici la urmatorul pasaj din blog :
Pe toate aceste forumuri poti gasi numai impresii bune despre laredoute.fr pana la postarile din jurul datei de 24 octombrie 2008, cand fiecare a inceput sa observe ca nu mai poate comanda din franta. Incepand cu aceasta data, dupa ce Romania a fost scoasa din lista, utilizatorii s-au impartit in 2 tabere:
Revoltatii impotriva lui laredoute.ro - cei care nu sunt de acord cu laredoute.ro - consider ca sunt si cei care au o gandire logica, care stiu ca 1 este mai mic decat 2 si care nu considera normal sa platesti in plus pentru un serviciu mai prost;
Omul e determinat, la fel ca si noi de altfel sa se razboiasca cu redutii.
Haideti sa ii lasam comentarii pe blog
April
miki68 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claujro
Nu te supara dar ceea ce au raspuns e foarte corect si fair din partea lor. Ti-ar fi convenit sa-ti spuns: ne doare-n cot? Nu inteleg ce e aiurea ca ti-au propus sa-ti dea banii inapoi! de comentat |
Clau, cred ca se referea la partea cu "must order on lr.fr" si nu, lr.ro cum ne-am fi asteptat
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei