Redoutistele fidele La Redoute France (152)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crislunca spune:

Ma gandeam la varianta...sa inchiriez o casuta postala la Ruse Bulgaria(sa-mi fac cont cu ac. adr. )...si apoi sa ma duc sa ridic coletul de acolo...ce zice-ti merge combinatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu nu ma pricep dar cred ca la o casuta postala se primesc scrisori (plicuri),nu colete.

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Vin si eu cu o veste buna ,am primit comanda data in 15 noiembrie,nu toata dar cred ca vine si restul,am comandat cam mult recunosc,nah ca inecatul,m-am riscat.Sper sa vina si restul mai ales ca sunt jucarii pt copii,nepoti si fin.
A sosit masa de activitati,cadou de Craciun pt fin,si cubul acela misto pt Edy,pe fatura separata,nu stiu de ce dar in fine.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

claujro, din nefericire v-am descoperit nu de mult timp, cam de cand au inceput zvonurile cu lansarea lr.ro. Nu am reusit sa fac nici o comanda pe lr.fr , dar o sa ma zbat sa reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaDia spune:

Buna!
Ca si alte fete va citesc de mult timp, dar nu am intrat sa va scriu pana acum. in primul rand vreau sa va multumesc pentru ghidul care mi-a fost de un real ajutor.deasemeni vreau sa va declar ca nu o sa comand niciodata de pe.ro, din motivele pe care le stiti si voi prea bine.
In alta ordine de idei, m-am bucurat cand am auzit ca au venit colete din 15, pentru ca mai am si eu 3 de venit dupa aceasta data (m-am riscat...).
Si vroiam sa va mai spun ca eu am comandat deja la varul meu din Paris, s-a putut de pe contul meu si cu adresa de livrare la el, iar acum astept sa vad cand ajunge. de trimis coletul in Romania se poate prin Atlassib sau mai exista o firma de transport sigura din ploiesti (cu care varul meu a mai trimis colete in tara).
Va pup pe toate si sunt alaturi de voi in demersurile pe care le faceti pentru a putea comanda din nou pe .fr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Buna fetele,

Le scriu eu deceptionata celor .fr si le zic to oful, ca nu pot comanda jucarii, ca cei .ro nu au reduceri, ca nu au coduri de cadou ... etc si iaca ce imi raspunde isabelle (daca era langa mine .... cred ca deveneam violenta ):

Vous me faites part de votre déception au sujet du site que nous avons ouvert en Roumanie.

Je vous en remercie.

Je transmets vos remarques aux équipes concernées.

Merci de votre compréhension.

Cordialement.
isabelle

Asaaaa si cu vreo sapt in urma am zis ca o sa comand si sa trimit in Germania, la bunica sotului (tot vrea sa ne trimita cadou de Craciun, zic, ok, pot sa mai aduag ceva acolo):

Vous souhaitez des renseignements pour passer une commande cadeau pour l' allemagne.
Je suis désolée de ne pouvoir répondre favorablement à votre demande.
Je vous invite à consulter votre site laredoute.ro
Merci de votre compréhension.

Cum adica, nu pot sa trimit nici un cadou???? Why??? Si dupa .ro cum naiba sa trimit cadou in Germania??

Cand continuam demersurile la protectia consumatorilor UE, deja simt cum isi bat joc de noi, de ce sa acceptam ???

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaDia

Buna!
Ca si alte fete va citesc de mult timp, dar nu am intrat sa va scriu pana acum. in primul rand vreau sa va multumesc pentru ghidul care mi-a fost de un real ajutor.deasemeni vreau sa va declar ca nu o sa comand niciodata de pe.ro, din motivele pe care le stiti si voi prea bine.
In alta ordine de idei, m-am bucurat cand am auzit ca au venit colete din 15, pentru ca mai am si eu 3 de venit dupa aceasta data (m-am riscat...).
Si vroiam sa va mai spun ca eu am comandat deja la varul meu din Paris, s-a putut de pe contul meu si cu adresa de livrare la el, iar acum astept sa vad cand ajunge. de trimis coletul in Romania se poate prin Atlassib sau mai exista o firma de transport sigura din ploiesti (cu care varul meu a mai trimis colete in tara).
Va pup pe toate si sunt alaturi de voi in demersurile pe care le faceti pentru a putea comanda din nou pe .fr.

Claudia, il poti intreba pe varul tau daca exista vreun birou tip relais colis care sa primeasca pe numele nostru clete si apoi sa le distribuie la adresele noastre in Romania? Multumim mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Pentru copii, avantajos este www.t-a-o.com

Chiar daca transportul este 18 e, ganditi-va ca aveam FDP 6 e la .fr , la care se adaugau dupa caz chiar si 8-10 euro. Daca cumperi de 100-200 e cred ca merita. Mai ales ca au aoferte. Sa punem acest site, alaturi de altele pe prima pagina. Eu de aici voi comanda pana ma lamuresc cum sa fac sa aduc .fr la mine acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Fetelor, am scris in Franta la Ubidoca urmatorul mesaj:
Bonsoir
Je suis citoyen de la Roumanie.
Dans ces conditions je peut bénéficier de vos services? Mon principal intérêt est la réception de colis.
Dans l'attente de votre réponse je vous prie d'agréer mes plus sincères salutations.
si au raspuns:

Bonjour Mme ,

Oui vous pouvez bénéficier de nos services.
Je vous invite à consulter notre page http://www.ubidoca.com/reexpedition-colis.php concernant les conditions de réception et de réexpédition de colis.

Restant à votre disposition pour tout renseignement complémentaire,

Cordialement.

Patricia JUCHET
Responsable clientèle Ubidoca
Tel. +33(0)4.50.60.16.40
Mail: service_client@ubidoca.com
http://www.ubidoca.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns closcote spune:

Buna...Am aviz..si singura comanda pe care o astept este din 18.11.08

Mergi la inceput