Redoutistele fidele La Redoute France (152)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Clau, raspunde-le ca faci comanda, dar la 90 de euro shipping vrei ca comanda sa-ti fie livrata la domiciliu, a doua zi dupa lansarea comenzii, de catre directorul firmei

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

si eu cred a e o metoda de descurajare a livrarilor catre Romania. Desi daca ne cuplam vreo 20 persoane per comanda am iesi avantajos.

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Clau, raspunde-le ca faci comanda, dar la 90 de euro shipping vrei ca comanda sa-ti fie livrata la domiciliu, a doua zi dupa lansarea comenzii, de catre directorul firmei

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

si eu cred a e o metoda de descurajare a livrarilor catre Romania. Desi daca ne cuplam vreo 20 persoane per comanda am iesi avantajos.

de comentat

asa cred si eu! habar n-au ei cate ne-am putea combina la comanda!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Am primit si eu colet din 15.11
Dar mi-au facut-o pe final. Mi-au trimis astia pe maro, desi ii comandasem pe negru.
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures.aspx?productid=324146530&documentid=201208&single=false&categoryid=30355138

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Amarantina -nasol. Insa din 2 rele -adica sa nu vina deloc coletul - si cealalta fiind sa vina cu un produs aiurea, e mai buna a doua.

Fetelor, ce faceti, sunteti in pauza, ati plecat deja in minivacanta?

Hai, reveniti-va, odihniti-va in miniconcediul asta de 1 decembrie , votati daca aveti pe cine , insa intorceti-va saptamana urmatoare cu forte proaspete sa declansam ostilitatile!

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

am intrat acum pe reduta romaneasca (prima data in viata, probabil nu ultima, ca m-am spart de ras)
in afara de faptul ca never-ever as comanda la preturile alea am vizualizat 2 pagini. una la femei marimi mari unde am vazut un set de 3 boxeri la un milion, si o "camasa de in in culorile iernii. compozitie 65% bumbac, 35% poliester"
gata, mi-a ajuns

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Am gasit un site irlandez cu haine pentru viitoarele mamici si pt bebei http://www.bumpbasics.com Nu sunt prea multe produse , dar preturile sunt rezonabile , iar livrarea 8 euro.

Mergi la inceput

Unde o fi fost siteul asta cand eram eu gravida?

Mergi la inceput

http://www.donann.co.uk/index.php -haine din fleece livreaza in Romania 6 lire per item

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am intrat sa vad ce mai faceti... Dap, ati ghicit acum a racit al doilea copil si a tb sa-l doftoricesc.

unique, de curiozitate...tu ne citesti de mult timp si nu ai scris sau doar de curand ne-ai descoperit? Multumesc!

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Neatza!

Si al meu s-a pricopsit cu o bronsita nasoala.Cu ocazia asta am lamurit subiectul "parada militara" ca nu mai putem sa mergem sa stam acolo in frig.Poate la anu'.

18 +

Mergi la inceput