Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap40

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Va multumesc frumos pentru majorete, se pare ca au fost cu noroc, pentru ca avem 9 ovocite frumoase si vom merge pe blastocisti. Surprinzator si pentru mine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ioniculeeeeeeeee.. Doamne ajuta
continuam

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Ioana, inseamna ca feelingul tau sa faci FIV-ul acum si nu in ianuarie, a fost bun!
Bafta multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

Ioanaaa...ce veste minunata!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coletutza spune:

kristinuta13, iliraluca, mada23, hera, va multumesc tuturor pentru raspunsuri, sa speram ca nu o luam razna in astea 5-6 luni , si ca dupa...o sa fie la vita rosa, pentru toate .
tinem aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

dragutele ... vin in goana calulului , caci am mult de treaba la munca , ziceam ca vin sa va dau un link , care pt mine e ..aer ..

www.vitacrystal.ro
sper sa nu ma cenzureze...aici gasiti despre flavin , qstem ..si alte cele

daca sunteti interesate ,io am si o lista de preturi , o pot scana si o punem , impreuna cu link-ul , pe prima pagina ..cum credeti
sper sa nu ma repet cu informatia

ioanaaaa.. uitasem , sunt cu ochiul geana pe tine ... iese , trebuie sa iasa ,... musai, tu asa papusel sa nu faci un ghemotoc sa-ti semene , ar fi si pacat ... hai ca mai stau un pic si scot si dansatoarele

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

georgia_c,pup fata frumoasa!

Eu una sunt interesata si de preturi la produsele astea...asa ca "baga"si lista de preturi.Cumva la medox(SUA) sti vreun pret?

Hai ca mai un pic cu diphe si incepi si tu "dragostea la comanda"...si....si....si BB la sfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

IOANA, tin pumnii stransi sa fie bineeee!
ce ma bucur pt. tine, Doamne ajuta sa fie totul ok si sa se prinda bb!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

io intru rar pe la voi, dar fetele cu vechime ma stiu
si , ca de obicei , intru daca am oaresce noutati...acuma nu-s prea de bine...acum 3 saptamani am aflat ca iara insarcinata, spre marea mea surprindere, chiar intamplator am facut un test de sarcina, am gasit unul ratacit prin sertare, ca mie imi intarzie CM de obicei, deci nici prin cap nu-mi trecea sa fiu gravi, deci a fost o mare surpriza, ne-am bucurat enorm, dar fericirea n-a tinut prea mult, cateva zile doar, am apucat sa fac totusi ecografie, s-a vazut sarcina intrauterin, dar, din pacate, am pierdut-o la 6 sapt.
asta e, mergem inainte...totusi am o bucurie, ca am ramas, nici nu mai visam, ma gandeam ca endometrioza isi face iar de cap si trompele s-au infundat din nou...asa ca tot este o speranta ca poate se va intampla din nou sa raman...
va citesc tot timpul, cu scrisul e mai greu, nici nu prea am timp, sunt prinsa cu muncile, copilul, casa, etc...
va pup si va urez toate cele bune!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Buna,alinaalex...felicitari pt comoara de acasa e de-a dreptul superb!
Capul sus...faptul ca ai ramas din nou insarcinata e un lucru f bun...imi pare rau totusi ca nu a vrut sa stea acolo la tine in burtica noua luni.Mai incerci,da? Sa ne dai si noua de stire ca ai II,ca asa ne da putere lucrul asta sa mergem si noi mai departe.....
Am citit ca ai facut laparo in dec 2004,ai facut si diphe dupa?

Azi ma duc la monito la tutu...e z10 si sper sa vad si eu ceva activitate pe acolo

Mergi la inceput