Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap40

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Va multumesc frumos fetelor pentru pumnisorii vostri la toate!
Am vorbit cu doamna Dascalescu dimineata asta si avem 9 puiuti din 9 ovocite. Mi-a zis ca intentioneaza sa mergem pe blastocisti si a ramas maine sa sun din nou, sa vedem cum evolueaza si sa luam o decizie in ce priveste ziua transferului.
Alinaalexx i-mi pare rau iubita! Sa mergi inainte cu optimism si vei mai reusi inca o data!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Kristinuta, multumesc
da, dupa laparo am facut 3 luni diphereline, iar la primul CM dupa tratament am si ramas! acuma stau si ma gandesc ce norocoasa am fost! chiar o minune...ooof, si eu sper sa mai vad o data alea 2 liniutze...
bafta la eco!
Ioana,
in vara imi aduc aminte cum am citit cu mare bucurie ca ai facut FIV si erai gravi si ce m-am intristat cand ai pierdut sarcina...oricum, tu esti un exemplu pt. noi, ai mers inainte cu optimism si sunt sigura ca de data asta va fi bineee! trebuie sa fie!

oare de ce pt. noi e asa de greu???
am vazut la stiri zilele trecute ca o tipa a nascut si si-a aruncat bebelusul pe geam si ma gandeam oare de ce n-am fost acolo sa cada la mine in brate?
Marc ma tot intreaba: "mami, nu-mi aduci acasa un bebelus sa ma joc cu el?" si mi se rupe sufletul, i-am promis ca ii aduc unul, numai ca trebuie sa asteptam un pic, sa fim cuminti, ca vine el...

va pup!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Alina... ne pare rau prin ce ai trecut, ai un flacau tare dulcel, sa-ti traiasca, acelasi gand l-am avut si eu de ce nu am fost acolo, il luam acasa....asta e...fiecare la timpul lui.
Ioana...continuii seria de

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ioana, nu spun decat atat : Doamne ajuta .
Boo, l-am vazut pe Alexut si e frumusel foc .
Despre mine, sunt bine, chiar nesperat de bine. In afara de cateva dureri sporadice de cap si lipsa secretiei de orice fel, nada. Iau vitamine si minerale si mananc foarte sanatos ( tin si post ).
Madutz, Lucic, Georgi si toate fetele nementionate va pup dulce si sa auzim numai de bine .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dragutele,

Ioana Doamne Ajuta bafta multa multa sa creasca toti copilasii frumosi si sa luati cea mai buna decizie

Mada, Magdita, Georgic, Lucialu, Liliana, Ralu, Boo si toate fetele mele dragi

Sunt si eu in cautare de un dr ginecolog bun bun, pt Papanicolau, colposcopie...chestii din astea, Tutunaru te trimite la Micomi la Mihaela Badea dar care din pacate este ffff ocupata, adica am sunat pt programare si mi-a zis ca nu se mai fac programari ca deja s-a ajuns la luna iunie anul viitor. Aveti idee de un dr bun?

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Buna dimineata ,
Stiu ca astazi e o zi mare pentru multe fete de pe DC, care asteapta un rezultat.
Mult succes, fetelor, sa aveti cele mai frumoase sarbatori de iarna de pana acum si sa ne dati numai vesti bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Fetelor am si o o rugaminte mare la voi. Sunt membra a comunitatii desprecopii cu incercari repetate si un esec in fiv. Eu personal am renuntat la lupta dar pentru a reusi sa trec peste aspectul psihologic incerc sa fac altceva pentru mine si pentru ceilalti. Asa ca fac un masterat in comunicare si m-am gandit la o lucrare pe tema impactului pe care infertilitatea il are asupra femeilor, cuplurilor si societatii si cum infertilitatea devine incet incet "minoritatea cea tacuta" asa cum am gasit-o numita intr-un articol.
Asadar am construit un chestioar cu intrebari care sa ma ajute sa-mi construiesc cazul si sa fac studiul pentru examen. Am uploadat chestionarul pe internet si pentru cine doreste sa participe, sa mi-l trimita la motanas2@yahoo.com. Nu am nevoie de nume ci doar de raspunsuri sincere.
www.zshare.net/download/52282943497da930/" target="_blank">http://www.zshare.net/download/52282943497da930/ ( fisier corectat)
Nu uitati sa treceti pe chestionar varsta!

Va multumesc din suflet!!

cami

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana iti tin pumnii stransi-stransi pt maine!!! Sa se lipeasca de tine puiutii bine-bine,9 luni!!!Sunt convinsa ca veti reusi!!!Ai incredere si maine sa ai o zi Sfanta binecuvantata pentru voi!
BooNu-ti vine sa-l mananci pe domnul ursulet?Cum rezisti?
Alexia pup fetele mele dragi!
Mada ai dreptate,dar nu-mi place sa provoc durere...stiu ca adevarul primeaza si stii ca sunt de parere optimism pana in panzele albe dar pe baze reale,dar nah!
Georgi pune te rooooog lista cu preturi.Nu inteleg de ce sunt 3 situri cu aceleasi produse?Iar asta de care spui tu nu are preturi?
Hera ai o pupa mi-nu-na-ta!!!Sa va traiasca si sa creasca mare accesoriul,ca vad ca spui ca sta lipita de tzitzi,deci esti accesoriazata
Alinaalex eu zic sa privesti inainte,fara regrete.Si in special sa privesti la puiul tau si sa fiti sanatosi cu toti sa va bucurati unii de altii.Incearca normal ca doar esti tanara si trebuie sa-ti urmezi visele,dar nu lasa sa te amareasca prea tare intamplarea nefericita sau timpul scurs pana la o noua minune!
Goldi,toate dragele va pup!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Intr-adevar maine dimineata vom avea ET-ul, pentru ca jumatate dintre puiuti aveau fragmentatii si nu riscam la blastocisti in conditiile astea. Sa vedem maine cum vor fi puiutii si-i vom lua acasa pe cei mai buni, iar restul ai vom congela pentru fratiori
Lucialu, Magdita, Alexia28, Mada23, Alinaalex va multumesc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ioana , deci MAINE ...

ai mai ramas gravida si eu cred ca vei mai ramane chiar acuma

cred ca ai emotii ... de bucurie ... pentru ca eu asa am simtit in mesajul tau si m-au luat si pe mine emotiile ... m-am intrebat cum vei dormi la noapte ...

sa te odihnesti draga noastra , sunt atatea prietene care se gandesc la tine , sa fii cuminte , Doamne ajuta !

te pup, diana , asteptam pe bebe , nu-i asa ?
acuma la somn cu tine

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/cuvintedefolos.htm

Mergi la inceput