Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap40
Raspunsuri - Pagina 6
lucialu spune:
Ioana mi-e si frica sa scot agitatele,ca vreau sa ramai asa calma cum spui ca estiSa le scot?
Haaaaaaaaaaaai Ioanaaaaaaaaaaaa!!!Haideeeeeeeeeeee BB!!!
Lilisor ti-am scris ce patesti daca mai apri pe perioada de concediu aici!Asa ca ai grija doamna ca poate mai vrei sa te asezi totusi pe popoul din dotare
Aerlilian eu iti multumesc pentru aprecieri,dar in afara ca am facut o sinteza de pe mai multe surse...uneori copiat integral nu am nici un meritEsti laxata donsoara?Te iubesti frumos si liber?
Eu am terminat cam tot.Acum iau o pauza de azi.Pentru ca am avut si niste ameteli de am mers la propiu in dunga
Va doresc tot binele din lume!Iar fetelor timide care prefera doar sa citeasca le sugerez sa incerce sa mai si activeze.Nimeni nu musca aici,din contra ar putea avea surpriza placuta sa-si faca prietene adevarate!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Boo spune:
Mada cu intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI !!!!!!! Sa fii fericita si sa ti se implineasca visul cat de repede !!! Te pupic tare !!!!
Ioana
Lucicule esti o comoara!!!! si un brat de floricele
Aerlilian ce sa facem?? Suntem cei mai cuminti din lume !! Alex se joaca si rade toata ziua. Zambeste mereu cand ma vede si ma topeste. Mor dupa el. Imi place ca sta si singur, nu mai vrea in brate toata ziua. Spre seara il mai apuca si il iau cu drag, dar in timpul zilei incerc sa-l intretin ca sa nu se invete numai in brate. Asa ca sta ba la carusel, ba in bouncer, ba pe salteluta de joaca. Cu mancatul sunt cam stresata, dar overall cred ca nu stam rau la greutate daca ma gandesc. Mai are un pic si isi dubleaza greutatea de la nastere si asta in carti spune ca se intampla la 4 luni.
Si pentru ca a venit iarna si ursuletii (nu)ies din barlog ... http://good-times.webshots.com/photo/2431379940103110697iGDArE
coletutza spune:
nu dati cu oua, rosii etc....dar nu vreau sa gresesc
daca prima injectie cu diphereline am facut-o in 20.nov, a 2a trebuie sa o fac in 18 dec, iar a 3a in 15.ian???
multumesc
LucaLuca spune:
Girls, articolul vostru este aici: http://.afectiuni-frecvente/endometrioza/
Citat: |
citat din mesajul lui lucialu Luca mai este o stire care vorbeste de efectul de cauzalitate in aparitia endometriozei.Linkul asta.Eventual il pui la Stiri. http://gineco.pulsmedia.ro/article--x-Flash-O_enzima_identificata_in_endometrioza--6387.html si Medoxul mentionat in art nu se gaseste la noi.Dar are importanta pentru noi ca au facut studii aprofundate pe rolul sau in boala noastra.Noi asa am cautat inlocuitor la noi si am gasit Flavinul bogat in flavonoide dar nu stiu daca are aceeasi concentratie de antocianine ca Medoxul http://www.medox-usa.com/ asta e link tot pt stiri daca vrei,cu studii facute. |
Lucia, cand ai timp, pune informatia asta complementara la comentarii. As pune-o eu, dar nu pot lua pur si simplu copy-paste, si mi-e teama sa adaptez, sa nu iasa ceva aiurea.
Multumim inca o data, bafta multa tuturor!
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
mada23 spune:
Lucshicutz... e perfect rezumatul, nici nu credeam altfel
Ioanaaaaaaaaaaaaa....miiiiiiiiiiiii de .........Doamne ajuta
Boobulina...mersic frumos, maiiii ce m-ati inebunit voi cu pozicele , pap ursuletul cu tot cu urechi , multi puici Doamne, ce mult bine ne faci cu pozele
Coletutza.. nu dam, din cauza asta suntem aici , sa ne ajutam, e foarte bine cum ai socotit
Magditza, Georgi..bufeulatele noastre ce fac?
Aerlilian... vine mosu ai sa vezi multiiiiii
Alexia, Monica, Ralu, Lilishor...
tuturor mii de poopi, sa fiti cuminti, la sfarsit de saptamana vine Mos Nicolae
LucaLuca.. si aici multumim pentru tot ceea ce faci
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia
Hera25 spune:
Buna fetele,
Intru si eu in graba acum cat doarme bebelina.
Noi suntem bine, ne-am acomodat toti trei. Papam tot timpul, si stam agatate de tzatza lu mami mai mereu. Ei, mami nu se supara.
Ioana mult succes, sa fie cu noroc si sa te ajute Dumnezeu.
Boo ce mari ati crescut. Ma bucur ca poti sa respiri si tu si ca sta cumintel singur fara sa-l tii in brate. Deabia astept sa creasca si bebelina mea si sa inceapa sa rada, sa se joace.
Ancuta tu ce mai faci draga mea? Sara ce mai face? Tot cu colici? ca sa treaca.
Mada Lucia va dulce.
Romanita felicitari si o sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc.
Si acum sa punem si noi niste poze cu printesa noastra scumpa.
http://good-times.webshots.com/album/568603949KUuKyF
Fericita mamaica de bebe Lorena Elena
iliraluca spune:
Coletutza,
Este ok cum ai calculat. Mie mi-a calculat domnul doctor foarte amuzat si amuzant. Imi explica, exact ca la un copil mic cum "daca prima este marti, fix peste patru saptamani tot marti si a treia, evident tot intr-o marti peste alte patru saptamani".
M-am uitat pe calendar si este ok calculul. Succes si cat mai putine efecte negative.
Te asteptam cu II
kristinuta13 spune:
coletutza,ai calculat f bine...inj se face in aceeasi zi din saptamana mereu la interval de 28 de zile,in cazul tau e joi.Iti tin pumnii la BB dupa inj.
Boo,suteti frumosi amandoi.
Pup toate fetele dragi
aerlilian spune:
Boo ,este incredibil cum iti seamana micutul...Are ochii tai,arata superb!Nu cred ca e cazul sa-ti faci griji cu greutatea lui...Cat despre tine,arati senzational,iti iese fericirea prin toti porii!Bravo,fata mea draga,sa fiti sanatosi si fericiti!
Ioana ,ma rog pentru tine si astept cu nerabdare vesti(bune!)
mada23 spune:
Herule.. nu ma satur sa-ti privesc printzesa , ma bucur ca v-ati acomodat si ne mai scrii si tu
chiar asa
Anculeeeeeeeeeee...ce-i cu tine, sunte-ti bine?
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia