Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap40

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Magdita multumim frumos de urari! O sa-i transmit urarile de bine. Da, a avut un accident de circulatie in ultima zi de munca, inainte de a intra in prenatal. Dar acum e bine si ea si bebe, insa are clavicula rupta si merge doar cu o fasa elastica si nu are voie decat No-spa. Noi ne bucuram ca din toata nenorocirea asta, au scapat cu viata amandoi, pentru ca putea fi mai rau. Mai are max. 3 saptamani si naste...e pe ultima suta de metri.
Fireyes are dreptate Mada, asa ar trebui sa faci si in curand incepi un nou FIV-ulet norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Mada, taaare frumos le zici tu, cred ca o sa te iau consilier personal, specialista in "descarcerare" de suflete! primesc toti pupicii moldovenesti si dau la schimb din astia de bucuresti, neinteresanti, dar din suflet!

Ioana, multa sanatate finutei, cate... aventuri, bine ca e toata lumea bine!
Si una lume (ca sa zic asa) o sa fie si mai vbine intr-o saptamana!

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

fac si io ce pot buni pupici

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz


"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

lucia, eu astept, o veste...ceva
ma bucur ca v-au incantat piticii
eu am intrat in febra craciunului si azi am cumparat brad dupa care m-a apucat plansul pt saracii braduti taiati in fiecare an
cre'ca-mi vine ciclu'
mai am doar 4kg sa ajung de unde am plecat, nu mai am sperante pana la craciun, insa muuuuult a fost, putin a ramas sper doar sa nu recuperez prea multe cu sarbatorile. o sa mananc sarmale printre abdomene


ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana acum inteleg si eu.Doamne ajuta ca sunt bine! Horror ce povestesti tu.Clar ingerasul lui BB care o inconjoara acum si pe ea i-a protejat.
Felicitari pt stelutele albastre!
eu sunt sovietica
Fire normal ca citesc,spionez la greu.Fa cum crezi tu si cum simti tu corpul tau. Mda, probabil ca e bine sa fie lasate chisturile in pace,daca alte impedimente nu sunt in burtica. Ca daca tot sapam ne alegem si cu mai multe semne de intrebare...
Aerlilian iti multumesc la fel!La mine pana deseara nu mai e mult,daca nu vine maine sunt cu noaptea-n cap la farmacie sa iau teste.
Aris hait ca si tu ai peripetii!Imi pare rau.Dar acum e ok, nu?Sa ma vezi pe mine cata ma voi face...cred ca le iau aopa la astia din bloc si o inmagazinez pe toata in corp!Nu conteste,bebe sa vina,ca le rezolvam pe rand
Magdi si eu te pup!
Goldi jos palaria pt postul tau!Si eu gandesc la fel.Important daca rasolul este obisnuinta casei. ca altfel ne-ar fi frica sa mai mergem si la un luat de tensiune. Iar noi aici suntem sa ne fim aproape,sa potolim "setea",cum spui tu.
Madutul meu dragut te pupacesc!
Alexia nu am vazut pozicile de tuta.Am cateva preferate. E superba nazdravana,are niste ochi si sprancene fine -fine!
KISSES


nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ralu te-am pierdut.
gandeste cum asteptam noi noroc cu povestea ta si nu mai ma strofoc acum cu durerile.Deci iau in considerare doar evindenta-rosu,pana atunci sper.
Si mie mi se rupe sufletul pt braduti,dar aia in ghiveci sunt si mai scumpi,ca nah!as gasi eu pana la urma unde sa-i replantez dupa sarbatori.Of!!Noi facem in ajun.Regula casei


nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Lucialu,
Io sunt mai grea de cap, inteleg ca astepti si tu zilele astea vreun rezultat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

magdita, lucialu - sunt bine acum. am ramas cu o tuse de mama-mama....cred ca nu o sa ma recunoasca baiatul meu dupa ce se nashte decat daca o sa fac ca magarul prin casa

alexia - interesand ce prietenie frumoasa daca impart si osul e lucru mare. vezi ca am mai auzit de un copil care la un an nu mai plangea cand nu ii convenea ceva ci maraia. si eu ma tot gandesc cum o sa fie cu bb si cei trei dulai ai mei. am vazut si eu pozele tale....e mortala pitica voastra, asa un copil vesel mai rar.

ioana - groaznica povestea finei tale. totul e bine cand se termina cu bine dar sunt convinsa ca e tare greu sa nu poti lua nimic pt durere dar sunt convinsa ca e atat de fericita ca bb e ok incat uita toate durerile. sanatate si nashtere ushoara

luci - iti tin pumnii stranshi stransi poate maine punem de o petrecere aici pe forum in cinstea celor mai frumoase doua liniutze din viata ta....ca doar saptamana viitoare avem petrecere pentru ioana, nu? asa ca repede cu vestea buna.

25+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Va multumesc!Sper sa nu dezamagesc.
Goldi saracu al meu s-a uitat la luna(deh, a vazut ca nu bat campii si prea se potriveste cand nu sunt dereglata,dar tot ca la tzaca-paca suna cand spun de luna).E plina. Deci daca pana dimineata devreme nu vine inseamna ca barzoiu si-a facut datoria pt patrie si neam'ntelegi tu ca vb de Master Cucu
Nu ma caut de semne.Acum ma ia si nu dupa mult timp ma lasa.Durerile de menstra. Sani lasati, de obi erau tepeni-explozivi la vremuri de rusi... tu cum stai cu luna plina?
Aris pana la BB sunetul se mai subtieaza,ca are de strabatut ceva tesut si lichid Don't worry. Si in plus sunetul pe care il stiu 100% este sub forma batailor de inima ale mamei Conform teoriei tale tre sa ma astept ca BB meu sa toarca? Ca motanul nu e ff miorlait(vb cu mine,dar scurt si la obect ).In schimb toarce ca o mobra.E ff afectuos!
Sa deie Dumnezeu sa o tinem numai in partyuri pt gravidute si mamici si BB-ici!Sa-ti fie gura aurita si pt mine si pt Ioana!
Mada poci sa deconspir un pampon macar?


nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

La sani si io la fel, da' la cat zmeur, coacaz, vitix, omega, si multe alte hapuri pe care le iau - daca nu uit - nici nu ma mira.
In schimb coana luna mie imi da neshte insomnii si neshte vise imbarligate, de sunt zombi si am cearcanele pana la barbie - si tocmai mi-am luat o crema anticearcan de care eram f incantata, da' acum mi-am revenit din reverie si incantare.
Deci, maine sarbatorim ?
Doamne-ajuta !

Mergi la inceput