Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neata,zuze buburuze

www.youtube.com/watch?v=U2Q13lW-gYo&ytsession=nNKh2_8eMZS6QnpnUoE_U1-BDv_T805bJLqszZl5PhTe_aJcuouvwY3auCMEESV1E8q0kgXDiCffn7G8JJaftchwmiQcliMzC_IArli1wZ5QPiOLBSJ33BzMGIKYO_6llwxpZ4XaAs83Yp0cViQ2yRx7oSFteIxvV_TQUo8B_lTMx1_JbIonco0WI7z2WuMExN6I71eLY2UBlgM00JA3L754ODKsXMOdN3RAEPQiFYxpkM3x8GntVZU-XuQcbYMp" target="_blank">De cine mai radem azi

am vazut pozele cu ozi si asa mi se face o pofta sa mai fac un copil, poate o fata asa ca ea . si ioana e o dulce ,simpatica tare,iar de cei trei muschetari m-am indragostit categoric.

ieri am fost la medic, pentru ca matei e mai bine de 10 zile cu muci si acum dupa ce ca inca sunt si foarte multi sunt cam galben verzui.....deci,suntem pe antibiotic.naspa,dar n-am ce face ,are so rosu in gat.

ma duc sa schimb semnatura si sa fac un album de 10 luni,ca doar am schimbat prefixul

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
VOTATI POEZIA LUI MATEI PENTRU MOS CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am pus lista cu sarbatoritele lunii decembrie .. ca mai e un picut ..

ereena ufff .. rosu in gat, imi pare tare rau .. adevarul e ca acum fiind frig afara, ei mai tipa mai striga si imediat trag aer rece pe gatut .. insanatosire grabnica. piticutul

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Elle,o singura data l-am scos afara cu caruciorul de cand a racit,in rest doar in vizite cu masina, si dupa ce m-am asigurat ca nu-i nimeni bolnav. dar a fost o data si bine. ma bucur ca el are o stare generala excelenta,nu a apatic,ba chiar extrem de energic

am schimbat semnatura,daca vreti sa il votati si pe david de carmen_e ,gasiti link pe blog

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 10 LUNI
VOTATI POEZIA LUI MATEI PENTRU MOS CRACIUN SI POZA LUI DAVID LA CONCURSUL FOTO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

buna mamici!

am primit acest mesaj, il dau mai departe, poate cineva reuseste sa-l ajute...

Vivien Varga: monica monica: cata alex: Va rog mult dati mai departe, un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza, are nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon: 0723-232.147. Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog sa trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a gasi donatori vor creste. Multumesc.

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

RADU, MATHIAS, MIHAI , STEFANIA, PAULA
SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI!

'Neata. zuze buburuze!.
Multumesc de Ellenuta, chiar e buna, eu am stat aseara pana la 2 noaptea (am vb cu o mamica pe chat apoi pe mess, nu imi era somn ), dar cu o imi revin, de fapt nu ma simt obosita. Ioana a dormit bine, de la 19:30-20 (seara bause un pic de lapte) iar la 4 dimnineata s-a trezit a m baut un pic de lapte si si-a continuat somnul pana la 8:30, acum se joaca in patut . Se simte mai bine, se fac 24 de h de cand nu i-am mai dat Klacid-ul (de la el nu manca - f putin lapte, era maraiata, molesita). Acum e mai bine, pe la 13-14 vom merge la Dr, sa o consulte.

Aaaa Ellenuta vezi ca am pus 2 poze: una cu mama, eu si Ioana, si cealalta: eu, Ioana si mama soacra.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Gata, 'oficial' sunt muta: nu mai am voce; nu se mai aude nici macar un harsiit .
Iar mi-am pus masca, la Buburuza; oricum, n-o mai iau in brate, sa nu stau aproape de ea.

Noroc ca la munca, ma folosesc de mail.

Am vazut poze si fimulete: Mariuca e toata un zambet; tare frumusica e cum danseaza; si, cred ca stii Silvia, din ce creste, e tati, tot mai mult.
Si am vazut-o si pe Eva - am ramas 'masca' (ca muta sunt deja ): ce bine merge si se-apleaca/se ridica! Geniala! (pan-o vad eu pe Buburuza mea, facand toate astea, mai trec niste luni bune ).

Si am vazut cei trei muschetari : Sara, Daria si Luca - ce frumos se joaca ei !

Ce bine mi-am inceput dimineata!

Buburuza mea, s-a trezit doar de 3 ori (tot intepeneala e de vina), dar per ansamblu a dormit bine.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

neata!hop si eu la cafea ca-s zombie dupa inca o noapte horor...
m-0am trezit cu stare de kko,dar m-am binedispus c filmuletele cu eva@!! ce frumoasa e si agera...ne primiti pe lista de pretendenti?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

RADU, MATHIAS, MIHAI , STEFANIA, PAULA
SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI!

'Neata. zuze buburuze!.
Multumesc de Ellenuta, chiar e buna, eu am stat aseara pana la 2 noaptea (am vb cu o mamica pe chat apoi pe mess, nu imi era somn ), dar cu o imi revin, de fapt nu ma simt obosita. Ioana a dormit bine, de la 19:30-20 (seara bause un pic de lapte) iar la 4 dimnineata s-a trezit a m baut un pic de lapte si si-a continuat somnul pana la 8:30, acum se joaca in patut . Se simte mai bine, se fac 24 de h de cand nu i-am mai dat Klacid-ul (de la el nu manca - f putin lapte, era maraiata, molesita). Acum e mai bine, pe la 13-14 vom merge la Dr, sa o consulte.

Aaaa Ellenuta vezi ca am pus 2 poze: una cu mama, eu si Ioana, si cealalta: eu, Ioana si mama soacra.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

da da, am vazut .. tare mult semanati toate 3!!!!!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

roxanica hai ca m-ai facut sa rad .. "am ramas masca ca muta sunt deja" .. uff, imi pare rau .. si eu am patit-o odata. insanatosire grabnica.

moni iar te-a trezit roberticul??? v-ati mutat???

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Grati si Dani - DA! Ce repede a trecut timpul, uneori nici nu-mi vine sa cred! Anul trecut eram cu burta la gura (o figura de stil, ca voi stiti ce burta am avut ) si asteptam zilele de nastere ale parintilor mei. Alergam dupa canari prin oras, dupa ce ii comandasem de la Cluj (!!) si mai aveam putin si intram in concediu de odihna. Ma uit in urma si vad ca a trecut, totusi, un an peste noi, si ma vad la fel, doar ca acum Mariuca da din picioare in premergator, nu in burtica. Duminica acum avem sesiune foto in studio, de-abia astept! Si iarasi fac o comparatie. Anul trecut, la 34 saptamani, am intrat in studio si am facut o sesiune foto in care imi umflam burta, ca Dani era nemultumit ca nu se vede ca sunt gravida. Ca pare ca sunt doar grasa!!! Super tare!

Dani, am vazut si pozele din Brasov cu voi! Ca vorbeam de trecut timpul... Ma uitam la poza cu Cezar, verisorul Mariei de 4 luni, si Maria. Zici ca e super mic Cezar pe langa Maria. Si te gandesti ca si ea a fost la fel. Poza cu voi 4, la fantana, e foarte frumoasa. Pentru ca, exact cum e si titlul, sunteti o familie implinita!

Gya, bine ai revenit! Asteptam sa ne tii la curent cu progresele Vanessei. Imi pare rau ca a fost bolnavioara, dar bine ca a trecut!

Ioana, inca nu esti oficial in fruntea clasamentului la ne-iesit dintisori!!! Miki e inainte! Inca cateva zile...

Grati, eu nu vad decat o poza cu Ozi, dar multe-multe cu Dudu, manca-l-ar mama de frumos si dulce!

Am vazut si poze cu cei trei muschetari! Super ca va intalniti, in primul rand pentru pitici, si in al doilea rand pentru voi! Elena, daaaaaaa, sunt la unison cu tine, si eu as vrea! Dar e complicat rau!

Roxana, ai ramas fara voce??? Cred ca multi ar da bani frumosi sa raman si eu la fel!! Ai grija de tine si baga ceaiuri la greu!
Da, Mariuca mea e toata Dani! Aia e, macar stiu sigur ca am nascut-o eu, aici n-am dubii!

Eu sunt pe aici azi... mancare am, afara e frig... Dani munceste si apoi va pleca, dupa pranz. Deci suntem pe baricade!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput