Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

roxanica hai ca m-ai facut sa rad .. "am ramas masca ca muta sunt deja" .. uff, imi pare rau .. si eu am patit-o odata. insanatosire grabnica.

moni iar te-a trezit roberticul??? v-ati mutat???

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

da elle...m-a terminat azinoapte...daca nu se trezea geamea si se ridica in 4 labe isi schimba pozitia...cred ca-l durea gingia..poate mai iasa ceva..
ne-am mutat de o saptamana,si mi-am dat seama ca singura ma organizez mai bine c robert...credeam ca o sa duc lipsa de ajutor da nu-i asa.oricum ma gandeam la o bona pt 2 ore pe zi,sa mai am si e timp pt mine,ca de cand merge sunt tot priza plus ca e tare mamos in ultimul timp nici la baie nu ma lasa sa merg singura

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!

Ereena mi-a placut clipu pus de tine.Am ras bine.
Imi pare rau ca Matiu scump are rosu in gat.
Eu cand il scot afara pe Razvi, ca sa nu stea cu gura deschisa si sa traga aer rece, ii pun suzi in gura desi el nu are nevoie de ea.Dar afara i-o dau.Si cum am mai spus eu intr-un post, inainte de a iesi cu totul afara, stau un pic cu el pe casa scarii, ca sa nu fie asa brusca trecerea de la o temperatura la alta.

Ceska am admirat si pozicile cu Benji cu Ferrariu lui.

Deasemenea i-am admirat si pe cei prieteni care se joaca frumos impreuna.De fapt la un moment dat am vazut patru.

Grati bineinteles ca am admirat si copilasii tai, doi frumosi si intelepti.

Roxi, tot racita? Mama ei de raceala!Ce sa iti zic baga miere pe gat si numanca vreo 2 ore ca sa isi faca efectul.Eu asta fac cand ma doare gatul iau o lingurita de miere de cate ori pot.La mine functioneaza.Sau bea ceai cald cu miere si lamaie da nu fierbinte (ca asta faciliteaza infectia).
Nush ce sa iti mai spun.Fa-te bine repede.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

RADU, MATHIAS, MIHAI , STEFANIA, PAULA
SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI!

'Neata. zuze buburuze!.
Multumesc de Ellenuta, chiar e buna, eu am stat aseara pana la 2 noaptea (am vb cu o mamica pe chat apoi pe mess, nu imi era somn ), dar cu o imi revin, de fapt nu ma simt obosita. Ioana a dormit bine, de la 19:30-20 (seara bause un pic de lapte) iar la 4 dimnineata s-a trezit a m baut un pic de lapte si si-a continuat somnul pana la 8:30, acum se joaca in patut . Se simte mai bine, se fac 24 de h de cand nu i-am mai dat Klacid-ul (de la el nu manca - f putin lapte, era maraiata, molesita). Acum e mai bine, pe la 13-14 vom merge la Dr, sa o consulte.

Aaaa Ellenuta vezi ca am pus 2 poze: una cu mama, eu si Ioana, si cealalta: eu, Ioana si mama soacra.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Subscriu la ce-a spus Helene: semanati tare bine , iar Ioana este un bobocel!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Radu Stefan (mary mary),Mathias (ven), Stefania (nataliaS), Paula Gabriela (rodicamarza), Mihai Alexandru (aweya) SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI !!!!

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 17.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ellenuta, ginnette da, semanam.
creata2008 am vazut mesajul lui miky mamica, mai asteptam cateva zile si vdm dak ,batem recordul sau nu. Se castiga ceva?Am mai intrebat, dar nu mi s-a raspuns..
Ma duc sa mananc un pic, vad ca Ioana a adormit.

ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Mergi la inceput

Citat:

Ellenuta, ginnette da, semanam.
creata2008 am vazut mesajul lui miky mamica, mai asteptam cateva zile si vdm dak ,batem recordul sau nu. Se castiga ceva?Am mai intrebat, dar nu mi s-a raspuns..
Ma duc sa mananc un pic, vad ca Ioana a adormit.

ALBUM
Alte POZE

Nu, nu e vorba de nici un premiu, e doar asa de chestie.
Ce sa se castige?

RAZVANICI LA 10 LUNI
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 17.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Da, se castiga! Ioana va fi in capul listei, dovada faptului ca este clopotelul caruia i-a iesit cel mai tarziu primul dintisor!

Citat:

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

ramonab am inteles.

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Da, se castiga! Ioana va fi in capul listei, dovada faptului ca este clopotelul caruia i-a iesit cel mai tarziu primul dintisor!

Citat:

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Hehehe.

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

buna mamici!

am primit acest mesaj, il dau mai departe, poate cineva reuseste sa-l ajute...

Vivien Varga: monica monica: cata alex: Va rog mult dati mai departe, un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza, are nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon: 0723-232.147. Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog sa trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a gasi donatori vor creste. Multumesc.

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Eladea, de cand e anuntu asta? ca eu am tot sunat da nu-mi raspunde nimeni.Eu am grupa 01 rh negativ si as putea ajuta.Dar repet nu-mi raspunde nimeni la telefon.

RAZVANICI LA 10 LUNI
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 18.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput