Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

zuzele mele dragi va pup! ce dor mi-a fost de voi! ma bucur ca aveti clopotei sanatosi si frumosi. si iubita mea mica este sanatoasa, a mici raceli... am inceput serviciul si asa mai pot intra si eu ,ca acasa... nu ma lasa pitica mea

Mergi la inceput

invatati-ma si pe mine cum se pun fotografii si filmulete. va roooog!vreau sa va arat si eu mandretea mea de fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

am reusit sa incarc si eu pozele de ieri, cand Daria si-a primit prietenii in vizita si pe "surioara" Anca.

http://community.webshots.com/album/568921753KUWbiJ

Silvia, tot tin sa te intreb: cum de rezista florile tale fara sa le jumule Mariuca? si ce imi place la ea este faptul ca se joaca cu jucarii. Daria mai mult de 2-3 minute nu tine in mana o jucarie noua, iar pe una veche max.1 minut.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Ce dragalsi sunt toti! niste mogaldete frumusele!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Am pus si eu vreo 5 poze noi

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Sunt tare frumosi; iar, dupa pletele lui Andrei, sunt topita!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui beinazutza

invatati-ma si pe mine cum se pun fotografii si filmulete. va roooog!vreau sa va arat si eu mandretea mea de fata

Beinazutza bine ai venit!sau revenit?

Pt fotografii fa-ti un cont pe webshots sau flirck si pui acolo pozicile si filmuletele.Si apoi iti pui linkul la semnatura.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 18.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

buna fetelor.
poze noi cu Daria incepand de aici:http://community.webshots.com/album/568923355zRQEfk
asta ca sa nu ne uitati ca tot scriem rar

beinazutza din cate stiu eu iti faci un cont pe picassa,webshoots sau flikr . apoi incarci pozele acolo si ne pui linkul.
nu stiu sa explic mai clar.
daca nu ai inteles si nu ti-a raspuns intre timp vreo zuzica intre timp......da un semn.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

sorry! nu am inteles! dar oricum maine vreau sa sa le pun acum nu am deat o foto cu bea!poate pana atunci o sa inteleg. ce sa fac mai grea de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui beinazutza

sorry! nu am inteles! dar oricum maine vreau sa sa le pun acum nu am deat o foto cu bea!poate pana atunci o sa inteleg. ce sa fac mai grea de cap

Spune-ne clar ce nu intelegi ca sa stim exact ce sa iti explicam.

De ex nu stii cum sa iti faci cont?
Trebuie sa intri pe www.webshots.com sau pe www.picassa.com sau pe flirk.com si acolo iti faci intai un cont, te inregistrezi la ei.Dupa aceea poti sa iti pui pozele acolo.Dupa ce le-ai pus pe toate, dai un copy pe link si paste in mesajul ce ni-l scrii noua.
Dupa ce reusesti asta iti vom explica si cum il pui la semnatura ca sa iti apara permanent.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 18.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Eu sunt happy ca........

ii place lui Ginette blog-ul nostru si ca Benji a papat ceva legume la pranz (3/4 portie). Dar am si facut un amestec bomba: doi dovlecei mici, un cartof mare, 3 morcovi uriasi, o felie de telina, 1/2gulie. Separat am pus la fiert o rosie si un ou. Deci am adaugat galbenus, pulpa de la rosie si ....porumb!!!! Si a papat chiar daca la 3 ore de la masa de fructe cu branza si biscu. Asta findca a fost la aer si a dormit 45 min.

Sunt mai putin happy ca...

ma doare capul, musafirii intarzie luna asta de trei zile si incep iar sa am emotii (§$"%&*) si.... Ven e suparata pe noi toate??????
O sa merg sa ma intind putin, mama joaca fotbal cu BEnji pe hol cu o cutie goala de la uleiul lui pt colici.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Iar Dani ma intreaba zilnic cum de rezista receiver-ul audio, receiver-ul de satelit si dvd-ul? Ca si alea sunt chiar la mana ei!!! Pai, faptul ca avem muuuuulte flori in casa si diverse tentatii, la ochiul ei, a invatat ce inseamna "nu, nu ai voie acolo", dar totodata a invatat si sa comenteze cand ii spun ca nu are voie acolo. Sper sa o pot filma odata, ca e foarte haioasa cand "ma intreaba" de ce nu are voie sa se joace cu butoanele sau nu are voie sa rupa frunze. Ideea de baza este ca Trebuie sa invete ca nu e bine sa rupa frunzele, in mare parte si pentru ca am cateva care iti fac eczeme sau alergii pe piele, gen Monstera Deliciosa sau Aloe.

Cu jucariile e nebunie... nu stiu daca ai vazut pozele cu "mod de a dormi", ca iti vei da seama mai bine cat de mult isi iubeste jucariile. Patutul ei de jos este arhi-plin cu jucarii, iar cel de sus are si el vreo 10, cred. Plus pe covor. Le ia pe rand, se joaca cu ele, le vorbeste, e interesata de fiecare in parte, dar pe rand. Ca si cu magneteii. Cateva zile are cativa pe care ii iubeste, apoi trece la altii.

Am vazut pozele si de la Miki, dar nu v-am laudat suficient. Trei frumoase cu un cavaler in mijlocul lor.

Citat:
citat din mesajul lui nemary

am reusit sa incarc si eu pozele de ieri, cand Daria si-a primit prietenii in vizita si pe "surioara" Anca.

http://community.webshots.com/album/568921753KUWbiJ

Silvia, tot tin sa te intreb: cum de rezista florile tale fara sa le jumule Mariuca? si ce imi place la ea este faptul ca se joaca cu jucarii. Daria mai mult de 2-3 minute nu tine in mana o jucarie noua, iar pe una veche max.1 minut.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput