Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (114)
Raspunsuri - Pagina 11
mychydutza spune:
brazuca, bine ca nu e una din bolile copilariei.........chiar ma gandeam , la ce bun ai mai facut vaccinu...
vreau sa va fac pofta de zapada de munte
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamii mychydutza..vroiam sa iti zic ca TE URASC Mami de Escroc Sentimental13/07/07 |
of ca stiu ce simti....
da parca vad ca daca as fi la frif si iarna grea tot m-as vaicari ca mi-e prea frig.
Si totusi am chef sa ma plang de altceva decat de Irlanda, in alta tara....
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
mychydutza spune:
citat din mesajul lui mamii mychydutza..vroiam sa iti zic ca TE URASC Mami de Escroc Sentimental13/07/07 |
inca nu, ca sunt in bucuresti. iti trimit poze dupa ce ajung la vatra dornei........astea sunt asa de incalzire.....
sper sa ajung la vatra, sa nu ne joace vremea vreo festa........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
ddanagh spune:
Mi-a creionul cerat de pe lavabil l- am sters cu un servetel umed. Chiar crease fata pe un spatiu generos.
Xerxe cred ca e ceva in aer, ca in ultimul timp numai de infertilitate si avorturi aud. De, generatia Cernobil.
Jadi cum adica i- a curs ceva galben? Adica mititelul avea infectie acolo. Pai poate asa se transmitea si in gat.
V- o fi placand voua cum se cocoata Daria pe marginea sertarului insa mie imi sta inima cand o vad. Intr-o fractiune de secunda se urca pe wc si de acolo in lavoar, pe scaun si de acolo pe masa. Astazi s- a urcat pe marginea unui sertar si ridica piciorul sa urce pe pervaz. Trebuie sa stau non- stop cu ochii pe ea.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
mamii spune:
timi ....poate sunt prea tanara...da eu DEABEA astept sa ma tavalesc prin zapada cu alex..sa venim acasa uzi fleashca...inghetzatzi varza si sa continuam joaca cu altele la caldurik sau sa lenevim in pat
IUBESC MAREA(APA) SI ZAPADA..
In irlanda cred k e si mai groaznic cu umezeala si ploile...phewww...ce ghinion au unii oameni ca s-au nascut in tari deastea ploioase sper sa nu supar pe nimeni.
mychydutza
ddanagh spune:
Mie imi place zapada numai sa o vizitez, in concediu. In oras mi- ar placea pe sistemul " uite zapada, nu- i zapada" adica sa nu apuce sa se faca neagra de la praf si apoi flescaraia aia groaznica pana se usuca......
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Timi07 spune:
citat din mesajul lui mamii timi ....poate sunt prea tanara...da eu DEABEA astept sa ma tavalesc prin zapada cu alex..sa venim acasa uzi fleashca...inghetzatzi varza si sa continuam joaca cu altele la caldurik sau sa lenevim in pat IUBESC MAREA(APA) SI ZAPADA.. In irlanda cred k e si mai groaznic cu umezeala si ploile...phewww...ce ghinion au unii oameni ca s-au nascut in tari deastea ploioase sper sa nu supar pe nimeni. mychydutza Mami de Escroc Sentimental13/07/07 |
Da ce crezi ca eu m-as da inapoi de la o lupta prin zapada? hihihi nuuuu si dupa un vin fiert
Dar sunt convinsa ca daca ne mutam de aici tot as gasi ceva de ce sa ma plang dupa un an doi
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
jadi spune:
Eu iubesc vara, caldura si apa! Adica mi-e mai usor vara decat iarna. Iarna nu sufar zilele scurte, frigul si ploile. Iubesc ninsorile si anul trecut am avut parte de 2 ninsori frumoase in Bucuresti, alea de am ramas blocati in casa . Dar urasc ca si voi zapada data pe bordura, flescaita apoi inghetata si neagra de atata jeg. Imi place insa zapada de munte, adica sa stau acolo 7 zile si sa am parte de ea in cantitati imense. Mai scriu?
Dana, cica avea deja un chist format din cauza maselei care nu iesea si cred ca sigur era infectia acolo, nu i-a dat nimic ca si tratament, sper sa nu mai fie cazul!
Deni & Vlad & Tudor