Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (114)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Dorm strumfi?
Shhhh hai tiptil sa nu-i trezim la un pahar de sampanie/suc de fructe pt gravidute si o praji si o barfa mica.
Azi sunt tare rasfatata...asta ca sa uit ca inbatranesc...pardon, mama m-a consolat ca nu-s batrana ci o femeie implinita cu o familie frumoasa. Eh, eu ma consolez ca sunt "mai inteleapta" nu mai batrana cu un an
Sotul m-a rasfatat cu cadouri incepand cu niste goodies din Cehia care mi-au amintit de copilarie, plus un cadou pus pe noptiera si 2 care ma asteptau pe birou la servici (a complotat cu o colega).
De-abea astept sa merg la pranz acasa si pe urma sa se faca 6 sa merg la scumpii mei.
Fiica-mea tot fugea pe holul blocului dupa mine sa-mi faca cu mana si sa-mi zica bye....ce conta ca era in pijama si desculta. Vai ce dor mi-e de ei, de parca am plecat la serviciu acum 3 ani.

mamii nu cred sa ne intoarcem in Ro, sau cel putin nu prea curand. Noi ne-am format ca familie departe de "influientele" binevoitoare ale rudelor,prietenilor... si zau ca nu vreau sa schimb asta. Plus ca sunt convinsa ca le-ar fi mai bine si copiilor in vestul Europei (chiar daca pt mine va fi destul de greu cu 2 prunci si nici un ajutor in afara de sot) si nu ma refer la partea materiala.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Timi si o familie mare si fericita!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

La multi ani fericiti!!!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

timi la multi ani fericiti

Mai fetelor acu nu ca ma plang iar..da..de cand ne-am hotarat ca ne mutam in ro...ghicitzi cine s-a mai hotarat sa se mute?Yo cred k de femeia asta nu scap nici in mormant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ha, am simtit eu ca- i rost de niste cadouri pt mamica Timi. F frumos din partea sotului. Iti urez si eu la multi ani alaturi de familia ta.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mamii, pai nu te mai enerva, inseamna ca te place din moment ce vine dupa voi.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mamii si pt ca mie imi place sa enervez omu' pana la capat......mai am niste poze cu....zapada

timi, LA MULTI ANI! daca voua va e mai bine acolo, ce rost sa va intoarceti???????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

danagh ti-o trimit sa te placa si pe tineVrei?

FEtelor ..adineauri alex a facuto mica boacana si eu i-am zis ''hai ma mama'' si acu tipa dupa mine prin casa..''ha ma mama''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamii

FEtelor ..adineauri alex a facuto mica boacana si eu i-am zis ''hai ma mama'' si acu tipa dupa mine prin casa..''ha ma mama''

uf , ca ma ofticati cu pruncii vostrii vorbaretzi. pe-al meu nici sa-l pici cu ceara ca nu zice ceva..........

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

mychydutza..nu te enervea prea tare ca nu e vorbaretz..deloc chiar..dar mama zice la perfectie si deobicei sunt obiecte/lucruri care se numesc mama dar pe diverse intonatii.Da acu pare ca i-a ieshit

Mychydutza...o cam cautzi cu lumanarea ti se trage de la tigara aia nu?

Mergi la inceput