Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

buna dimi! hai sa mai dau si eu cafeaua!

mi_a, multumim de aprecieri! caciulitza aia de cosmonaut e tare dulce, i-a comandat-o tati de la quelle, dar, din pacate, nu cred ca o pot folosi fara alta pe dedesubt , pt ca m-a speriat o prietena ca ea a facut in copilarie sinuzita frontala de la astfel de caciuli, care iti lasa fruntea libera . Ei, vad eu ce fac, dar mi se pare cam logic ce zice ea si l-am vazut si eu pe laur cum ii sta caciulitza aia....

xerxe, pentru prietena ta si multa sanatate si rabdare, o sa fii nashika pana la urma si in scurt timp, va ajuta Doamne Doamne ai sa vezi.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata,
sa aveti o zi minunata!
In urma consultatiilor de ieri pot sa declar un copilul sanatos. Ceea ce doresc tuturor. In rest este foarte vorbaret, incearca sa imite multe cuvinte pe care le aude la noi. Suntem permanent surprinsi de el. Ieri cand s-a trezit, din somnul de dupa amiaza, nu ridicase inca capul de pe perna si repeta: "ca-pat sca-pat ca-apat ca-pat", pana l-am intrebat ce vrea sa zica si mi-a zambit cu cei 6 dintisori de m-am simtit cel putin zana zanelor.... ce drag mi-e de el...

Vis a vis de ziua de ieri, multumesc frumos pentru incurajari...iar din punct de vedere al familiei, da, am mare ajutor, si sunt recunoscatoare pentru asta, multumesc lui Dumnezeu ca nu sunt nevoita sa il las cu cineva strain, ca nu as mai fi atat de linistita....si ca cele 2 bunici vin sa stea cu el, la noi acasa, unde este mai safe...

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neatza.

Uite cum imi binedispuneti voi diminetile. Ba Mychy cy egzplicatiunile, ba Timi in asteptarea sotului, ba Dana cu sfaturile cu alchoolul, apoi iar Timi cu "fara baza in mine cand e vorba de provizii" etc.

si pentru bolnaviori. Cafera, aveti mare grija de voi. E bine ca ati depistat cauza, nu? Corina, multa sanantate si voua. Vezi ce zice un medic si mai vb. Victor a facut si el bubite dupa cateva zile de febra. Dr a spus ca e pur si simplu o viroza cu eruptie, eu banuiesc ca a fost roseola, dar ce mai conteaza acum.

Bun revenit fetelor pe care le vedem mai rar.

Strigari eu zic ca nu mai fac. Stiu cum e cu dependenta DC. Daca apuci sa scapi, te-ai scos, nu? Asta nu inseamna ca nu mi-e fff dor de multe din fetele de demult

Eu nu vreau sa scap de voi. Ca ma simt bine aici.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Cafera,sanatate multa.Eu am auzit despre diverse alergii la copii de la Augumentin,chiar stiu o fetitza care a facut si candida de la Augumentin.

Eu am o problema cu Aaron pe care am incercat s-o tratez cu ignore dar vad ca nu sunt rezultate.Cand nu-i convine ceva se arunca pe spate ,azi chiar nu am fost atenta si aruncandu-se pe spate s-a dat cu ,capul de pat.Desi il doare,nu renunta.A inceput cam de doua saptamani si nu stiu cum sa mai procedez.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata si de la mine, ceva de gat nu aveti ca iar am ceva acolo si tusesc de mama focului, taman cand mergem sa il vedem pe ala mic.

Multumesc de incurajari, Dodo chiar a fost curajos, a urlat un pic dar nu foarte mult si l-au jenat tampoanele pentru hemoragie si a vomitat un pic (sau mai mult) Dar e bine, in stanga a iesit imediat maseaua, in dreapta avea un chist format si la taiere a iesit materie galbena (pe partea dreapta a avut si alte nebunii asa ca mi-am confirmat ca aparitia "nebuniilor" a fost de la masele). Hemoragia s-a oprit imediat si pare OK. Vineri merge la control.

In rest mi-a zis mama ca se trezeste dimineata si isi canta singur si danseaza. Este fan Thomas, asa ca stie melodia de generic si o reproduce destul de exact (linia melodica nu cuvintele ) si stie cu exactitate si unde se pun bateriile la trenulete. Noi avem de la Vlad nebunia asta cu Thomas, el are toate trenulete, mii de sine si pe putin 7-8 dvd-uri cu Thomas, ultima achizitie a fost un set de 6 DVD-uri in limba romana, de care sunt incantati ambii copii. Dodo are un DVD (furat de mine pentru a-l lasa la Braila) si vreo 3-4 trenulete la care Vlad are dubluri. Iar Vlad are restul .

Anto, sa stii ca simpla nu vine de la simpla ci doar ca userul nu are nimic dupa Anya. Si sa stii ca Anya de multe ori mi-a dat in cap cu niste rationamente atat de bune, ma gandesc oare e experienta sau te nasti cu asa ceva? pentru tine sa iti treaca durerile astea de stomac, eu ti-am mai zis, ma infiorati voi cu problemele digestive.

Sanatate multa copiilor bolnaviori!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Si Razvan a inceput sa se arunce in fata sau in spate sau sa se dea cu fundul de pamant si se arcuieste si cand se arunca brusc, nu ii pasa ca se loveste. I se pune pata pe diverse lucruri nepermise si cu greu ii distrag atentia ca sa uite de ele si sa inceteze plansul. De multe ori am avut impresia ca uita si de ce a inceput sa planga initial. Incerc sa gasesc un echilibru intre a-i refuza ce nu e permis si a-l lasa sa faca ce vrea.
Deocamdata metoda mea e sa ii distrag atentia cu altceva, ca in timpul crizei nu prea ma asculta ca sa inteleaga explicatiile mele.

Citat:
citat din mesajul lui oaana

Eu am o problema cu Aaron pe care am incercat s-o tratez cu ignore dar vad ca nu sunt rezultate.Cand nu-i convine ceva se arunca pe spate ,azi chiar nu am fost atenta si aruncandu-se pe spate s-a dat cu ,capul de pat.Desi il doare,nu renunta.A inceput cam de doua saptamani si nu stiu cum sa mai procedez.

Cafera, prietena mea a pierdut ieri sarcina, a fost la medicul ei ginecolog si i-a zis ca hemoragia si durerile de burta si spate ce le avusese cu o zi in urma au fost provocate de un avort spontan. I-a facut ecografie cu sonda, dar nu prea i-a explicat nimic, a chemat-o azi iarasi sa mai faca niste investigatii.
Avusesm o perioada stresanta, ca puiul ei s-a imbolnavit acum doua saptamani si i s-a spus ca e rubeola, au facut trei seturi de analize de sange ale copilului, au speriat-o ca s-ar putea sa se imbolnaveasca si ea si apoi va trebui sa faca avort ca fatul sa nu aiba malformatii congenitale, apoi a venit rezultatul ultimului test care a infirmat diagnosticul de rubeola. Toata umblatura si agitatia asta pe la spitale si laboratoare cu baiatul de 13.5 kg in brate, au epuizat-o si eu personal de asta cred ca i s-a declansat avortul.
Oricum, e o fata puternica si sper sa isi revina rapid.

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Jadi, bine ca ati scapat de ce a fost mai greu, bafta Dodolinului sa nu mai aiba de a face cu doftorii multa vreme de acum incolo.
Si mie imi suna in creieri melodia de la Thomas, am luat un DVD cand am fost in Rom si Victor se uita de 3 zile la el, inclusiv dimineata deci plec cu sunetul proaspat in urechi.
Sanatate, sa-ti treaca gatul inainte sa te duci la Dodo.

Mi_a, mersi frumos de intrebare, piticii mei sunt mai bine acum, Doamne ajuta sa dureze. Pana la sfarsitul saptamanii trecute au fost bolnavi, o luna am tot plimbat racelile intre noi, ajunsesem la disperare, cum termina unul, cum incepea celalalt.

Xerxe, imi pare f rau pt prietena ta .
Si Sonia face din astea cu datul cu fundul de pamant si e smechera foc, asteapta sa ma uit la ea si apoi se arunca pe spate; am gasit-o o data cazuta, complet intinsa pe spate, nu o vazusem cum a cazut si m-am ingrijorat, propabil am reactionat mai prompt si maimutza s-a prins ca daca o vad trantita pe spate ii sar urgent in ajutor, asa ca acum "ma pacaleste".

Cafera, e tare nasol cu alergiile astea, dar bine ca macar ati gasit sursa, multa sanatate.

Oana(ghinetz), in mesajul pe care l-am pierdut aseara ziceam sei ca-mi place mult cum scrii. Dar apoi, din graba, am uitat sa repet. Asta asa, ca sa te mai binedispun un pic .

Pup strumfaria,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

buna dimineata!

azi sunt bine,bunica a trecut cu bine de operatie

multumesc din suflet tuturor pentru aprecierile facute scufitzei mele, era un proiect foto mai vechi care nu se finaliza din lipsa de dresuri rosii simple
fotograful e cam pretentios, se leaga de detalii de-astea, mai avea fata niste ciorapi dar aveau niste romburi albastre pe ei si nu dadeau bine; este insa atat de pasionat de fotografie incat ar da oricand ingineria pe asa ceva, daca s-ar putea

apropo de locatie, este holul blocului, aflat in plin soare la momentul respectiv

bretonul scufitzei era dupa o tentativa esuata de indreptare, intre timp situatia a fost remediata, i-am taiat bretonul drept, dar zici ca am tuns-o cu castronul, e cam caraghioasa dealtfel

sanatate multa strumfilor bolnaviori, si ioana a avut febra saptamana trecuta vreo trei zile si nu stiam de la ce, pana la urma cica a fost rosu in gat, i-am dat de cateva ori cu tantum verde, antitermice...si cam atat, si-a revenit

la capitolul dinti, asteptam caninii, despre care am auzit numai povesti de groaza...

jadi, colegele mele de birou folosesc mai nou pentru gat trachisan,cica face minuni, dar eu nu l-am incercat; pupam dodolinu sa-i cresca maselutele mai repede

aseara am facut biscuiti, reteta a la raton, au fost apreciati

editez...era dimineata cand m-am apucat de mesaj,intre timp s-a facut pranzul, ca m-am luat cu altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou.

jadi, se tin racelile astea de capu vostru k scaiu de oaie!!!!! daca ai timp, poti face sirop de ridiche neagra, daca nu, ia STODAL. fa gargara cu apa cu sare si bicarbonat, dezinfecteaza locul si calmeaza durerea. pe mine cand ma doare gatu sug jumate de PENICILINA V. are un gust oribil, ce-i drept, insa dezinfecteaza bine gatu si favorizeaza eliminarea secretiilor. Trachisept a luat si sotu, dar n-am vazut rezultate spectaculoase. poti incerca........a, si faringoseptu e iarasi bun. sanatate multa va doresc, tzie si copiilor.....

cris, ma bucur pt bunica ta........

xerxe, imi pare rau pentru prietena ta. of.....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Helou! Acum vin de la doctor unde am stat o gramada la coada. Multi bebei bolnaviori am vazut! Noi raportam viroza cu eruptie. Am intrebat daca nu e totusi roseola si a zis ca nu, asa ca o las asa cum zice doctorita. Deci viroza cu eruptie, fara tratament, tzitzi la greu in continuare, si in rest ne-a laudat pentru copil perfect. S-a luptat ca nu a vrut sa lase sa se uite la gingii si gat. Se batea cu doctorita oricat am tinut-o eu. Din fericire, doctorita ne stie destul de bine, si chiar rade ca i-a fost dor de nervisorii Denisei. A capatat fata faima de copil cu personalitate prin spital. Daca ar fi dupa mine....i s-ar face si mai tare dor de ea doctoritei, ca sper sa nu mai ajungem iar la spital prea curand.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput