Piticodromul de Sept - Oct 2005 (216)
Raspunsuri - Pagina 8

mary ilie spune:
Multumim, multumim din suflet pentru urari!
Si uram si noi cu o mica intarziere un LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREE!!!!!
LA MULTI ANI ROMANIA!!!!!
Andrei se sarbatoreste azi la gradinita, i-am dus tort, sper sa se distreze.
IOANA ce frumos ca ati impodobit deja bradul, pe 6 decembrie seara il impodobim si noi, abia astept!
INAma bucur ca sunteti bine!

country girl spune:
ca sa raspund repede-repede si la poll-ul lansat de Kid:
Ilinca doarme inca in scutec, fiindca bea un litru de lapte pe zi si noaptea invariabil umple scutecul, in pijama. Uneori cu maieu, alteori fara, dupa cum a scapat la baie sau nu in seara respectiva. Se dezveleste in somn si in casa sunt cam 20 de grade Celsius. Slava domnului, n-a racit. Niste muci din cand in cand, nu se pun.
Noi n-am votat, ca n-am avut pe cine. La circumscriptia Europa erau numai catindati romani din Spania si nu prea ne simtim reprezentati de ei.
S-ar putea sa fiu una dintre cele mai denaturate mame din piticodrom sau chiar de pe DC, dar eu una n-am "investit" in jucarii cu aproape nici o ocazie festiva: aniversare, Paste sau Craciun. Primeste si Ilinca jucarii, dar nu neaparat in anumite ocazii, asa ca pana s-o corupa anul acesta la gradinita, nu asocia ideea de sarbatoare/aniversare cu cadouri. Ca sa fiu sincera, anul acesta au facut o lista colectiva de dorinte pentru Pere Noel sau Saint Nicolas si viitoarea mea activista pentru drepturile animalelor a pus pe lista o familie de canguri, dar pana la urma sambata si-a ales un pui de pinguin.
Mai mult decat atat, anul acesta am dus la biserica cam trei saci de jucarii (cumparate cu mare elan in primul an de viata) si am pastrat doar un cos de plusuri si papusi si cateva jucarii interactive. Are in schimb vreo 50 de puzzle-uri pe care le face si cu ochii inchisi, cam 200 de dvd-uri si o etajera de carti in limba romana pe care le citim impreuna. De fapt eu citesc si ea isi traduce povestea in franceza; la fel procedeaza si cu povestile audio.
Are bicicleta cu doua roti cu care mergem in parc sa hranim ratele si iepurasii, in padure, la zoo sau vizitam orasul.
Vineri impodobim si noi bradul. De-abia astept!

mary ilie spune:
Si Andrei bea lapte din biberon, 300ml seara si 300 ml. dimineata.Am tot incercat sa-l fac sa bea si din altceva dar "nu e bun laptele" decat din biberon.Si noaptea doarme cu pampers.Si maieu si pijama, e destul de rece casa, cam 20 grade cred ca sunt.Si doarme dezvelit de obicei, daca i se face frig pente noapte nu se inveleste singur, vine la noi in dormitor si se cuibareste intre noi sa se incalzeasca
Aproape am completat si noi lista de cadouri, de Mos Nicolae va primi o carte, dulciuri nu mananca, nici fructe de sezon, asa ca doar atat.
Pentru Mos Craciun avem scrisoare si vrea neaparat o jucarie Rocket -racheta aia rosie din Little einstein cu figurinele micutilor einsein, pe care o tot vede la reclame la tv. Si mare problema mare, ca nu o gaseam pe nicaieri, azi a reusit sotul s-o comande pe net, asa ca m-am linistit. Noi mai completam cu aparatul foto de la vtech si laptopul cu Thomas pe care le-am luat deja.Si cam atat.

kristinutza spune:
am fost si noi la circul globus, i-a placut. si am observat din nou cat de tare e pasionat de muzica. era mult mai atent la coloana muzicala, la schimbarile muzicale, la refrene, la ritmuri, la stiluri decat la tigri si la jonglerii.
motiv pt care chiar ma gandesc serios sa-l duc intr-o seara la un concert de muzica simfonica. sunt curioasa daca are rabdare.
cristina, mama de radu (09.10.2005)

marinela79 spune:
LA MULTI ANI ROMANIA!!!!LA MULTI ANI ROMANI DIN LUMEA INTREAGA!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI ANDREI ,ANDREEA PT IERI!!!
Noi bem lapte cu pahar cu cioc, cam 300 ml dim, si 300 seara, pe ;a 5 inca o canuta de 150 ml asociata cu painica cu miere, croissant, painica cu branzica,pateu de casa.Am scapat de biberon de vreo 3 luni,cred si de pampers de mai bine de o jumate de an.Dormim cu pijama fara maieu si chlotei si dezvelit, cu o verificare pe noapte din partea mamei care mai arunca pilota pe el.
Despre cadouri, tot in pana sunt.Azi vrea clown,maine robot, poimaine bucatarie.II PLACE SA MA JUTE LA BUCATARIE SI CRED CA I-AR PLACE O BUCATARIOARA.CREDETI CA E UN CADOU NEOBISNUIT PT UN BAIETEL?Isi doreste chir si un bebe care vorbeste,asta decand avem finutul, Are unul vechi din Romania, darasta doar sforaie si e mic.Am ajuns la concluzia ca i-ar trebui si niste jucarii atipice pt un baietel.Are vreo 5o de masinute cu care s ejoaca si se comporta ca un baiat,dar are o latura sensibila cu care vrea sa aiba grija de bebelusi,sa ne faca mancare, sa spele.Ceea ce nu cred ca e rau.O sa imi multumeasca nora ce frumos l-am crescut
in alta ordine de idei,eu azi incep un job nou-nout, cu program de 8 ore.Am luat o pauza cu invatamantul,sau nu chiar,ca mi-am pastrat un curs de seara, si voi munci la stat.Voi lucra in cadrul Ministerului Muncii ca zi revizor/corector de dosare.Voi avea biroul meu,avantaje sociale si ma voi propulsa usor spre funnctia publica.Cu alte cuvinte traiasca guvernul quebecului ca mi-a dat sansa asta.
M-am laudat destul.Fug sa ma pregatesc
Va pup.
PS: IOANA< mersi ca ne-ai admirat parada.Caciula lui IAris e made in Romania
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

dana_lucia spune:
si de la noi!
"La multi ani!" pentru ieri celor cu nume Andrei/Andreea!
"La multi ani!" de ziua nationala! Alberto a cintat azi copiilor la gradinita un mic fragment din imnul national!
Sa raspund si eu la ce se discuta pe aici, lapte Alberto bea dimineata si seara cite o cana de 250 ml.
De dormit doarme in pijama cu mineca lunga acum (fara maieu si chilotei) iar in casa sunt de obicei cam 23-24 grade.
O zi buna tuturor,
Dana Lucia si Alberto

Ioana75 spune:
Marinela, cumpara-i baiatului bucatarie si bebe, ca nu se intimpla nimic rau. Tu iti dai seama cam cit o sa te iubeasca si nora si nepotii pentru asta
?
Ina, pupa pupacioasa gradinitei din partea noastra.
Mary, sa-mi zici te rog cit succes are aparatul foto, as vrea sa-l iau si eu la un moment dat.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

cge spune:
'La Multi Ani' Andreelor si Andreilor (chiar daca cu intarziere).
Ioana, si noi am impodibit bradul, si noi tot de 1 decembre il facem.
Ca sa avem timp sa ne bucuram de el.
O sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Tonnia spune:
Marinela, felicitari pt job!!! Si eu zic sa-i iei bucataria.
Dinu mai si coase la gradinita, asa ca...Eu ma bucur pt ca a cusut un nasture adevarat acum cateva zile, cu ac adevarat.
Ina, ce-mi place cum povestesti despre Ilinca! Pupa fetita isteata!
Nu va spun ca Dinu s-a trezit azi mucios, l-am trimis la gradinita asa ca...pazea! daca o iau de la capat ma impusc!

Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Marinela, felicitari pentru super-job! Sa urci cit mai repede cit mai sus. De-acum avem pile la minister in Canada
.
Cristina, da, si mie imi place cind vad copiii cum se bucura de brad.
Daca Miruna i-ar arata Smarandei ca o iubeste macar jumatate din cit ii arata bradului, as fi foarte fericita.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei