Piticodromul de Sept - Oct 2005 (216)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La Multi Ani tuturor Andreelor si Andreilor!

Vad ca ati inceput cumparaturile pentru Mos. Si noi la fel. I-am luat o Alba ca Zapada cat ea, un laptop, un trenulet, un aparat foto, o carticica. Trenuletul este cam uratel, eu voiam unul mai mare, insa a fost sotul sa-l aleaga.

Despre dormit, si noi tot in pijama, fara maieu si fara chiloti, insa sunt 25 grade.

Va pupam

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani Romania!

Nicole.
Oana, multumesc. Sanatate lui Iosua.

Miruna a fost in extaz ieri cu bradul. L-a imbratisat si l-a pupat de o suta de ori, ma punea sa stau si eu linga brad si sa-l ajut sa-si tina crengutele, etc. Acum s-a trezit si s-a dus din nou linga brad.

Miruna doarme si cu chiloti si cu maieu; va rog sa-mi spuneti daca exista vreun motiv pentru care sa i le scot noaptea. La noi in casa nu e cald, dar nu stiu cite grade sint.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, vezi ca ti-am trimis e-mail!
Chilotii au ce au cu baietii dar nu stiu exact ce.
Ce buna idee ai avut cu bradul de pe acum, ca la americani, cred ca o sa-l fac si eu mai devreme.

Oaana, sanatate multa baietilor!

Bianca, te-ai hotarat la o gradinita? Tin pumnii cu acomodarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

La multi ani de ziua ROmaniei!
Si La multi ani pentru ziua de ieri, pentru toti Andreii si Andrelele! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!!!
Oana, sanatate multa baietilor!
Ioana, sa stii ca-i o idee buna asta cu luatul si impodobitul bradului mai devreme. Cand ma gandesc la nebunia cu brazii din preajma Craciunului... Cred c-o sa-l iau si eu mai devreme s-am timp sa ma bucur de el!
Cu laptele am rezolvat, Anei nu-i place parmalat-ul, a baut doar de proba o zi. Asa ca ne reintoarcem pe UHT-urile autohtone.
Chiar, un Kidex, ceva? Cred ca venim si noi dar nu stiu exact cand, sambata sau duminica.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Antonia, noi plecam pe 20 la maica-mea, si m-am gindit ca n-are ce sa le strice un brad in casa de pe acum.

Miruna ii cinta bradului 'O brad frumos'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ce dulce e Miruna!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, ce-ti pasa, te duci la rasfat!

Mergi la inceput

Antonia, da, abia astept sa merg, desi o sa dormim cam inghesuit.
Mihaela, eu nu mai vreau sa iau jucarii pentru mos Craciun, cred ca deja am sarit calul; sa vad daca ma pot abtine sa nu merg la Kidex. Am pierdut faza, de ce n-ai mai vrut sa-i dai lapte UHT Anei, ai aflat ceva de rau despre el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

salutare fetelor! la multi ani de sf andrei si de ziua romaniei!

am pus grau la incoltit, am fost la vot, am fost la parada... am bifat toate activitatile.

lui radu ii e f bine la gradi, totul e excelent! mai trebuie sa-i gasesc costum de vrajitor sau print pentru petrecerea de craciun. ma bucur mult ca se simte bine acolo. sunt f multumita.

la noi sunt 20 grade in casa, radu cateodata doarme cu chilotei, cateodata nu... n-am prea analizat subiectul. cert e ca sta invelit, n-am avut problema asta cu el - stiu sigur ca daca ii e cald se dezveleste un pic, dar daca i se face racoare se inveleste bine.

la cadouri nu m-am gandit inca deloc.

lapte ii dau din biberon pt ca mi-e ffff usor asa. bea si din cana, mananca si cu cereale crocante, nu cere biberon, dar mi-e f simplu sa-i dau si biberonul seara si dim.

bea de la un an UHT Fulga.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

La multi ani Romania si romancelor/romanilor!
Cu o mica intarziere La multi ani! celor care poarta numele de Andrei sau Andreea!
Si putin in avans La multi ani! celor care poarta numele de Nicoleta sau Nicolae!

Noi am intrat deja in spiritul sarbatorilor fiindca Ilinca repeta in fiecare seara in baie cantecelul pentru serbarea de Sannicola' si deja am bagat la cap refrenul care spune ca Sannicola va aduce o papusa
Doar ca Sannicola de fapt o va duce la circ samabata dupa amiaza. In avanpremiera i-a adus un set de animale salbatice si un pui de pinguin de plus. Week-end-ul viitor avem programat un tur al targurilor de Craciun in Aachen, Monschau si Koln, tur care nu prea cred ca o va incanta in mod deosebit, asa ca am prevazut circul si o vizita la gradina zoo din Koln, ca sa ne ridicam cat de cat la inaltimea asteptarilor.
In rest, nu pot decat sa va spun ca gradul de mamoshenie creste proportional cu varsta si ca a primit oficial titlul de "pupacioasa gradinitei". Promite fata...
tuturor si o iarna ca-n povesti

Mergi la inceput