Piticodromul de Sept - Oct 2005 (216)
Raspunsuri - Pagina 6
andreeeea spune:
Am tot citit din urma, dar nu mai stiu ce-am retinut...
Despre cadouri, cand citesc despre atatea locomitive si sine... imi amintesc de reactia Mariei care, uitandu-se pe un pliant-oferta cu jucarii, a dat rapid-rapid paginile cu "jucarii pentru baieti" (nu i-am spus noi asta), poposind muuult la fiecare jucarie de pe pagina papusilor, cu specificatia: "o vreau si pe asta, si pe asta, si pe asta", adica toate, "ca pe asta n-o am, nici pe asta"..
Si ca tot imi amintii: va povesteam de mania "printeseasca" a Mariei in orice activitate. Ei bine, la serbarea de Craciun va avea rolul.. Printesei fermecate! si imi arata zilnic prin carti, imagini de pe jucarii etc. cum trebuie sa arate rochia ei "argintie". Mie mi se parea cam devreme pentru pasiunea asta, asteptand-o pe la 5 ani, dar deja...
Educatoarele sunt foarte incantate de Maria ("ca-i talentata, cumintica, dulce" etc.) si-i spun si sotului, si surorii mele, si bunicii (cine reuseste s-o ia de la gradinita), drept pentru care are multe roluri in serbare... Iar cioara-mama...
Andreea, 21+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)
sarmisa spune:
La multi ani Andreelor si Andreilor!
O duminica frumoasa tuturor!
sarmisa17+ si mayanna (19 Oct 2005)
Antoanela23 spune:
Neata,
Multumim de urari .
Uram si noi La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi, multe bucurii, sanatate si petrecere frumoasa.
Pupaturi,
Anto, mamica de Sonia Gabriela( 22iunie 2007) si Victor Andrei(8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
BiuMil spune:
Heii! La multi ani Andreelor si Andreilor!
am aparut si eu, mi-am facut si tema...asadar: la capitolul cadouri, Milan isi doreste un Bac.."ca ala de la Galati",asa ca am sarcina grea. Oricum, nu cred ca va mai primi trenuri sau accesorii pt ca e intoxicat. De Mos Nicolae i-am luat nsite carti de pe net, de la editura Crisan si ii mai iau si o galeata cu Lego, iar de Craciun, mai vedem ce mai scoatem de la el...
l-am convins sa renunte la bibi, si bea lapte cu canitza acum, cantitatea e in scadere, dar nu imi dau seama exact cu cat...in sfarsit! si l-am convins si ca vrea la gradi...ha,ha...am fost destul de ocupata
in general e bine el, cam anxios ca nu ii plac noile aranjamente, dar vad ca se obisnuieste, incet incet...cand e Kidex? va intalniti? ca am vrea sa noi sa mai vedem ceva fete si copilasi...
pentru fetite ce papusele spuneati ca se poarta? Hello Kitty? cine sunt astea?
va puup!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
oaana spune:
Casiana,multumesc.Aceasta e poezia.Dar am ras rau,cand am vazut de fapt cum e poezia.Iosua spunea:"sora cu papusa goala".Si eu ma intrebam cum de invata despre papusa goala la gradi.Si nu intelegeam despre tata,deci e "bun"
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Ioana75 spune:
La multi ani de Sfantul Andrei tuturor sarbatoritilor de azi!
Andreea, la multi ani si sarcina usoara in continuare! Ma bucur ca Maria va fi printesa, cred ca esti fericita.
Anto, ma bucur sa te vad. La multi ani lui Victor.
Meme, dar voi ce mai facteti? Sa va traiasca baiatul.
Mary, petrecere frumoasa azi!
Nadina, la multi ani lui Serban! Cum se mai intelege cu cea mica?
Marinela, m-am uitat la pozele de la parada, mi-a placut caciula lui Iaris.
Bianca, deci mai traiti. Miruna a cerut Hello Kitty, e o pisica inventata in Asia, probabil a aflat de ea de la fetitele de la gradi (vine cu o gramada de idei de la gradi, sa te pregatesti si tu).
Si noi avem multe seturi cu trenuri Thomas, luate de mult; copiii sint incintati de ele, dar tatal copiilor e cel mai incintat.
Noi am cumparat azi bratut si l-am si impodobit. Miruna a vazut ieri intr-un magazin un bradut mic, cam cit ea, si ne-a zis ca vrea brad mic, asa ca ne-am conformat; au fost foarte fericite ca au putut sa puna ele globurile (de fapt Miruna le punea si Smaranda le scotea).
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
oaana spune:
Am uitat sa va spun ca Iosua e iar bolnav,nu trece o saptamana si iar.Are amigdalele mari,abia putea sa respire asta noaate,si abia maine putem sa mergem la medicul care il vede mereu.Dar imi vine sa nu-l mai dau la gradi.Sunt sigura ca pe maine incepe si Aaron sa tuseasca,etc..ca asa a fost mereu.
oaana spune:
Am uitat cu supararea mea.LA MULTI ANI!!!Andrei si Andree.
Ioana .felicitari pentru bradut mareee cat Miruna