Piticodromul de Sept - Oct 2005 (216)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Oaana dupa cum ai observati mai sunt destui pitici cu bibe, Vlad bea cam 1l lapte pe zi din biberon, da nu ma stresez sa il scot, sunt multumita ca il bea.

Jadi merci de lamuriri, am vazut si eu pana la urma la carrefour costum de mos din material de 2 lei, prost facut, era pana in 50 de lei dar am hotarat ca mai bine ii iau o masina de banii astia ca nu merita costumul ala, mai reusite erau rochitele de craciunita.

Vlad doarme in pijamale cu maieu si pampers.

eu stiu ca papusile Bratz erau la moda anul trecut, anul asta e Hanna Montana

Si noi tot in cautare de cadouri suntem, deja plimb o macara din aia mare , galbena dickie in porbagaj ca nu am gasit loc in casa pt ea unde sa nu o vada vlad, asta a fost comanda, ceva motociclete de metal, am cumparat si pt fetitze niste papusi asa frumoase ca imi vine mie sa ma joc cu ele si inca mai cautam ca Vlad vrea si circuit si masina care face ciment etc, el le vrea pe toate, dace ma fac cu tasu ca i s-a pus pata , vrea joc geomag si neaparat cu multe piese , imi tot zice sa il cumparam odata ca "adika el nu se joaca cu jocul pana la craciun?".

Vkad se uita pe un pliant cu jucarii si imi arat circuitul cars care nu merita banii, parerea mea si imi zice "vrei circuit cars sa aduka mosul si masinuta" ii zic" mama ai 100 de masini , tot masini vrei, mai lasa-ma cu masinile tale ca deja masufoca prin toata casa" si el trist cu o fata de catel parasit imi zice :" toti copii au o masinutica"

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Kid,eu il culc pe Iosua,doar cu pijamale,fara chiloti si maieu,am eu o pasarica,ca baietii sa doarma fara chiloti.Si toata noaptea stau dezveliti,cred ca avem 22,23 grade.Pe Aaron,are pampers,cu un compleu ca pijamaua,caci il gaseam mereu cu spatele gol,si nu ma mai stresez sa-i invelesc,se dezvelesc oricum.

Anya,sa stii ca Jadi a avut numai cuvinte de lauda despre tine,la noi la strumfi.Imi pare rau ca nu am fost si eu de la inceputul odiseei cu voi.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ce de lapte beau copiii!
Eu ii scosesem laptele Anei din cauza constipatiei, am zis s-o fac si p-asta ca o ultima incercare din punct de vedere alimentar. Nu i-am dat deloc vreo 2 luni si n-am observat nici o imbunatatire, tot gloante facem. Si ea il adora, imi spune tot timpul: "mmm, ce bun e lapticul, e tare bun!" si se linge pe buze. Asa ca i l-am bagat din nou dar ii dau numai seara. O sa-i dau si dimineatza ca sigur mi-l bea. I-am luat Parmalat Prima crescita si Zymil, a baut dar parca nu cu aceeasi ravna. E f. dulce, l-am gustat si eu. Voi ati dat copiilor Parmalat, l-au baut? O fi mai bun ca astelalte de pe piata?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata si de la noi.

Raspundem la intrebarile zilei:
- Anca si Victor dorm fara maieu si chilotei si se dezvelesc bineinteles;
Anca in pijama cu maneca lunga, Victor in pijama cu maneca scurta.
-si la noi sunt 24-25grade in casa (ceea este f. mult ptr cei de aici din Ca), dar daca asa ne e bine noua;
- cadouri am luat si noi mai de mult ptr ambii mosi.
Numai ca intre timp, lista lui Victor s-a schimbat, si i-am dus cadourile inapoi, asa ca este fara.
El vrea satul strumfilor.
Anca vrea si Dora, si Barbie si printese si strumfi ca frati-sau.

De mos Nicolae, le dam cate un DVD cu filmele lor preferate, dulciuri, si cate un joc mai mic.

De Craciun, Ancutei i-am luat un castel de printese cu de toate, un rucsac de cosmetice (ea este f. incantata de chestiile astea), si un joc cu alfabet.
http://fr.leapfrog.ca/do/findproduct?id=fridgephonics_cafr&ageGroupKey=ages_preschool

Si vor mai primi si cadouri de la Mosul din Ro.

O zi buna sau weekend placut,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mihaela, Ancuta a baut Paramalat de la vreo 10luni la 1 an si 10 luni.
Dar nu il gaseam peste tot, cand gaseam, faceam stocuri.
Acum poate s-a schimbat.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mihaela, eu n-am folosit Parmalat sau alte asemenea. Dupa varsta de 1 an i-am trecut pe lapte UHT (Milli, Dorna sau ce se mai nimerea) iar cand am fost plecati din tara au baut UHT-ul local. N-au fost deranjati absolut deloc ca era UHT turcesc, nemtesc, unguresc, spaniol sau grecesc. Altele n-au incercat.
Consumul e mare - 2 litri lapte/zi pentru copii, ca noi, adultii, nu punem gura pe lapte.

pup
(si multumesc de aprecieri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Iar pe pagina a doua?

Sa va spun cava de Iosua.El nu prea le are cu poeziile si cantecelele.Si ieri pe cand se dezbraca,a inceput sa cante un cantecel nostim despre familie,ca am ramas.L-a cantat asa frumos si arata si pe degetele,ca m-a induiosat tare.M-a surprins pentru ca el nu spune nimic din ceea ce ar face la gradinita.

Va doresc un weekend placut.
A,si LA MULTI ANI ,pentru toti Andreii si Andreiele.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Felicitari Iosua!
Oana e cantecul acesta?

"Acesta e tata, bun si serios
Aceasta e mama sufletul duios,
Sora cea mare, merge la scoala
Cea mijlocie cu papusa-n poala
Sora cea mica, nu stie de frica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

M-am uitat si eu la oficiul postal si la Thomas cu Annie si Clarabel puse de Jadi si ma gandeam ia uite, preturi ca la noi in sale, fain ! si cand colo imi dau seama ca de fapt nu e 4$ ,ci 40$. Pe bune, astia-s sanatosi ?
Noi avem seria trenuri/gara/poduri/etc de lemn (pe astea le impingi cu manutza), dar sinele le-am luat de la Ikea si Imaginarium, ca sunt compatibile si mult mai ieftine.
De curand Peter a descoperit si seria Take-A-Long si Trackmaster, ceea ce nu ma supara pentru ca e la jumate de pret. Recomand Trackmaster, sunt foarte bune, cele mai multe merg cu baterii si sunt puternice, trag/imping orice. Si merg si pe covor, nu neaparat pe sine.

Ieri am fost in NY la parada de Thanksgiving, ma gandeam poate ma bag in fata sa va fac cu mana , dar era multimea de pe lume. Dupa vreo 15 min. de vazut baloane, facut cu mana lui Santa care a venit cu trasura cu reni a zis ca hai, sa mergem. Asa ca ne-am dus sa vedem bradul de la Rockefeller Center de care n-a fost asa de impresionat. Asa-i cand ii pun toate pe tava... Daca-l plimbam pe Bd. Mihai Viteazu in Bacau poate era mai impresionat, au aia niste brazi impodobiti in fiecare an... o minunatie
Faza in NY: eram aplecata asupra lui Peter sa-i dau ceva si aud o voce miorlaita "can you spare some change, I have 3 kids", engleza buna, putin accent. Sotul ma intreba in romana daca mai am ceva marunt, eu tot aplecata dau sa ma caut in geanta cand aud "daaa-mi si mie un baaaan...". Ma intorc, tiganca cu fuste !!! I-am zis A, NU ! si am plecat. Nimic n-a zis, s-a dus in treaba ei. Cum Doamne a primit viza ?! Mai citesc la forumul fetelor din America ce greu le e unor fete ca stau sa nasca si mamele lor nu primesc viza sa vina sa le ajute.
Azi magazinele au avut cele mai mari reduceri din an, am fost la cumparaturi singura. Peter vroia o singura masinuta din Cars (Wingo pentru cunoscatori), n-am gasit-o, din punctul lui de vedere n-am facut nimic azi
Anul trecut m-am pazit sa nu ma calce lumea in mall, anul asta a fost lejer. Multime relaxata, locuri in parcare, economia jos.

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Cristina avem si noi jocul cu alfabetul, e foarte bun. Al nostru zice litera in engleza, apoi spune cum se pronunta, adica cum se aude in cuvinte. Bineinteles ca in marea majoritate literele pronuntate sunt de fapt alfabetul romanesc. Deci cand ne-o intreba de ce stie 2 alfabeturi (am zis bine?!), o sa am explicatia

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput