Piticodromul de Sept - Oct 2005 (216)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Multumesc de urari ! Am avut o onomastica foarte draguta, cu prietenii in jur care au pregatit masa alaturi de sot, si cu muuulte telefoane si mesaje pe care le-am savurat mai mult ca oricand .
Kid, parca am ramas datoare cu un raspuns referitor la reteta de gemeni. Cred ca e legata de faptul ca nicicand nu m-am gandit ca eu as putea avea gemeni, desi imi erau tare-tare dragi. Deci a fost o surpriza colosala ! Succes si voua si sa traiti acesta bucurie imensa atunci cand va doriti!
Anto, stiu ca voiai sa vezi ceea ce am lucrat pentru copii; soon-soon ; e stricat aparatul foto si cu telefonul sotului ma intalnesc mai rar , si sa ma lamuresc cu problema cu photobuket, ca nu prea ne mai intelegem...

Acum sa va spun supararea mea: De sase saptamani, Maria pastreaza cu drag aceasi amigdalita, in ciuda celor doua seturi de antibiotic (Unasyn si Augumentin Bis) luate la distanta de 3 saptamani. La exudat nu-i iese nimic, dar amigdalele sunt neschimbate (f inflamate), dupa tratament revenind si raguseala, nasul curgator si un zgomot in piept, fara febra, fara apatie etc. Acum, sa trecem iar pe antibiotic, nu stiu daca mai e posibil (are 3 zile de cand l-a terminat), dar cum sa stam asa? Nu se cronicizeaza oare, si va fi nevoie sa le scoatem?, ca eu nu as vrea. Naturiste, babisme nu stiti? (cu oscilo si suc de citrice am fentat pana acum inceputurile de raceala.) Eu sunt asa dezorientata pentru ca pana acum, cu gradinita, n-am avut deloc probleme si nu prea stiu cum e treaba cu antibioticul asta, dar stiu ca nu e bun deloc . Of, numai copil bolnav sa n-ai!

Andreea, 21+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Ioana, fii linistta ca eu sunt convinsa ca odata cu varsta, exprimarea afectiunii dintre surori se va evindentia . (eu am o sora, si desi cand eram copii nu imi era foarte clar de ce trebuie sa-i arat ca o iubesc, acum inseamna enorm pentru mine si e a stiut intotdeauna asta) Imi imaginez ce aer de sarbatore e la voi in casa acum si cum se bucura fetele de brad si voi de ele !
Kristinutza, cereale crocante? De care?- Maria nu mai bea lapte decat la gradinita unde le da cu cereale din alea cu cacao, bilute, si as vrea sa o conving sa manance si acasa, dar fara cacao daca as gasi.- Imi amintesc de Radu ca fost intotdeauna un cumintel, un istetel si un scump, deci nu ma mir ca postarile tale sunt pline de entuziasm .

Andreea, 21+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Deci - ca tot e dragut sa incepi propozitia cu deci - fi-mea ma ia peste picior. Asta-seara ne intorceam cu masina de la carrefour, eu cascam. Ana: "Te-a luat somnul, mami?" Si eu ii raspund: "Da, mami." Si Ana: "Si unde te-a dus?" Si-ncepe sa rada cu mare pofta.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna sa va fie inima ,
Am reusit sa arunc un ochi si nu pot sa nu ii spun Mifloricicai ca Ana e super.Imi vine sa o pup.Auzi la ea, te ia peste picior, foarte tareeeee.
IOANA m-ai convins, mai ales ca azi imi spunea una dintre colegele mele ca fetita ei de 4 ani mestereste masinute si instrumente specifice baietolor.
Multumesc si pt urarile pt job.Sunt foarte incantata dupa 2 zile, am program de la 8-16, ajung sa il iau pe Iaris la timp, la vara va fi chiar frumos,acum la 5 dupa amiaza e chiar intuneric.Si nu este guvernul Canadei, este al Quebecului, ca acest Quebec e foarte independent, motiv pentru care si din punct de vedere gramatical da batai de cap.Orasul este de gen feminin, iar provincia despre care vorbim noi este de gen masculin.Eu lucrez la CSST, este un fel de protctia muncii din Romania, manevram dosare cu accidente de munca si boli profesionale.Stau si ma uit in dosarele astea si ma gandesc la parintii mei care se plang mereu de dureri lombare cauzate de munca, si doctorii le spun ca au imbatranit, ca de munca nu te imbolnavesti.Aici, daca se constata ca durerea a fost provocata de un accident la servici, stiu si eu ai ridicat doua dosare grele si te-a durut brusc bratul...poti sa intri in "arret du travail", un fel de pauza de la job in care esti platit si ti se ofera tratamente care mai de care, plus locul asigurat pe o perioada de doi ani, plus readaptarea la locul de munca dupa aceasta pauza.Asta asa ca sa vedeti diferenta...ca mor de nervi cateodata cand vad diferentele.
Tocmai ma uitam la protv la stiri, sunt de-a dreptul indignata de alegerile astea.Ma duc la somn, va pup,

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Mihaela, tare de tot faza, iar Ana... o dulce!

Andreea, 22+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mihaela, mi-a placut de Ana. Sa ne mai povestesti de-astea.
Marinela, ma bucur mult ca iti place noul job. Nu te mai gindi la mizeriile din Romania, daca tot ai facut un lucru bun si ai plecat.
Andreea, multa sanatate Mariei.

Si aseara am avut un episod de love story intre Miruna si bradul de Craciun.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ce tare e Ana! Super, mi-a placut.

Ioana !

Vineri, 12 decembrie, avem petrecerea de Craciun la Tandarica. Ioana va fi ingeras, i-am luat un costumas f. frumos, am sa pun poze. In ultima vreme o tin numai in petreceri la gradi. Au avut si acum de 1 decembrie, iar ieri o aud ca incepe sa cante "Desteapta-te romane" si il canta f. corect. Face pian la gradi si ne tot bate la cap ca vrea si ea unul. Stiti cumva unul mic, mic, sa incapa in camera ei care nu are mai mult de 12 m si e plina de jucarii?

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Miflore, ce haioasa e Ana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

nicole, ma bucur ca Ioana are ureche muzicala si cinta corect. Cred vreti de fapt o pianina (adica pian fara coada), doar ea ar incape in camera Ioanei. Se gasesc de cumparat, dar nu stiu sa-ti recomand magazine.

Aseara dupa gradi au venit la noi Irina si Vladut, sa ne vada bradul. S-au jucat copiii 2 ore incontinuu fara noi, a fost super fain. Pina si Smaranda a stat cu ei mai bine de o ora.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumim de laude!!!
Ioana, Irina, v-ati scos, cafele si barfa! Vreau si eu! Ce frumos ca Miru si Vladut sunt prieteni.
Nicole, poti alege intre pian, pianina si orga. Pianul nu-ti incape... Pianina e cea mica, fara coada, asa cum a spus Ioana, pianul e cu coada. Iti ocupa mult loc dar daca e pasiune... La bunici am avut si pian si pianina, acum noi avem pianina. E cea pe care am invatat eu cand eram mica, am cantat pe ea vreo 12 ani. Si vreau s-o invat si pe Ana. De cumparat gasesti la Muzica si la magazinele de specialitate. Sunt si second hand afisate in curtile liceelor de muzica G. Enescu si Lipatti. Care sunt mai bune, nu stiu, si pe mine m-ar interesa un acordeor bun.
Ana deocamdata stie doar gama.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput