Piticodromul de Sept - Oct 2005 (216)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

O sa vad de poze ca sotul bineinteles ca a avut treaba juma de ora si a pierdut si poezia copilului. Noroc ca ne-a filmat un nene profesionist si la poze la fel, sper sa primim si noi ceva de la ei.

Eu nu am avut niciodata noroc cu invatatul la colorat dar se pare ca la gradi nu are incotro si coloreaza mai mult a venit cu pasiunea si acasa, umple pagini intregi si e foarte atent la ce face. Astept plastilina si acuarela

Mary, cand povestesti de maestra, ma gandesc la o gradinita de maici! Stiu ca nu are nici o treaba si ca maestra inseamna probabil educatoare, dar asta imi trece mie prin cap

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Saptamana asta am tot tinut-o dintr-o serbare in alta. Marti dupamiaza la grupa la Calin, miercuri dimineata la Matei, joi a mai avut Matei serbarea si spectacolul de la scoala de engleza si apoi de la 7 seara festivitatea de la clubul de karate unde a primit si legitimatie de membru .

Calin a fost foarte sobru la serbare. Au fost vre-o 17 din grupa lor (de 23) si unul singur a inceput sa bazaie in loc sa-si spuna poezia. Calin statea pe scaunl cu spatele dret si isi mototolea cravata de emotie. Cand i-a venit randul a trecut in fata, a spus foarte clar si corect poezia (eu ma asteptam sa se intimideze si sa o sopteasca) si cel mai haios a fost la sfarsit cand au dansat pe perechi. El a dansat cu Alice . A venit si Mosu, dar Calin a refuzat cu desavarsire sa-l pupe pentru cadou.

"Bat in lemn", ai mei copii n-au fost raciti si nici de la gradinita n-am vazut sa lipseasca multi copii. Noi iesim si la piscina 1/sapt, plus karate-le lui Matei 3/sapt unde sta in labele goale in sala cate 1.5 ore. Are zile bietul copil cand pleaca la 8 la gradinita si ajunge seara acasa la 8. Dar ii place si vrea sa se duca. Dupa mintea lui s-ar duce zilnic.

Deniss, sa-ti explic cum se aduna plastelina de pe covor? Si sa ai grija ce acuarele cumperi ca nu ies toate de pe bluza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Jadi,inseamna ca ai baiat curajos daca a vrut sa spuna poezia.Iosua nu a vrut sa scoata un sunet la serbare.

Anya,wow,ce copii ocupati ai.Deci cel mare merge la karate,si cel mic?

Eu as vrea sa merg cu Iosua la scoala de muzica sa vedem daca are inclinatie pt. ceva,in casa canta,mai chinuie o orga mica si o muzicutza.Dar nu stiu cam pe la ce varsta ar putea incepe.

Miflore,sanatate multa,Si Iosua a avut bronsiolita,a fost cumplit pentru mine,i-a facut antibiotic.
Cred ca o sa-mi iau si eu un aparat pentru aerosoli.Jadi,tu ai parca,se gasesc pe net?

Noapte buna

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna seara!

Am avut si noi serbarea. Ioana a plans la primele 2 cantecele, dar tot f. frumoasa era. Apoi si-a revenit si si-a intrat in rol.

In rest, suntem bine, asteptam Sarbatorile.

Multa sanatate puiutilor bolnaviori.

Va pupam!

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Sanatate multa puiutilor bolnavi si sa se faca repede bine! Avem si noi o tuse de nu mai trece si muci care vin si trec si iar vin si tot asa dar deocamdata nimic mai mult. Sper sa aiba vreun efect tratamentele astea de imunizare de le-am facut, inclusiv antigripalul.

Hmm, serbare am avut si noi azi dar Serban a stat pe scena numai cu mine pe un scaunel in spatele lui ( mai erau vreo 2 mamici asa ) si numai o treime din spectacol dupa care l-a apucat pipi, am coborat si nici ca a mai fost chip sa-l urcam. A ingaimat acolo o strofa din "motanenbau" dar ei cantau/recitau cate 2-3 copii odata. La poezia in franceza ( singura pe care o stia bine ca ne-o zisese si acasa si culmea chiar pronunta bine ) s-a nimerit sa fie la toaleta asa ca a ratat-o. Cu moshul iar n-am avut noroc anul asta, tot nu vrea sa-l vada ca e urat, nici cadou nu voia. Asa ca am mers cu el in brate si i-a zis, cu fata ascunsa in umarul meu " Da-i lu' mami cadoul si peaca odata!" Degeaba incerc eu sa-i explic diferenta intre frumusete si bunatate ca nu-mi iese deocamdata. Mara in schimb a fost tare cuminte, a stat la maicamea in brate tot timpul cu ochii cat cepele si foarte incantata. Si-a luat si o masa acolo, intrerupta de incercari disperate de a-l readuce pe Serban pe scena dar a fost foarte multumita overall.

Seara am fost in parcul din piata unirii sa vedem ce-i pe acolo si Serban a fost ft incantat de patinoar, concert, casutele luminate si baloanele de tot felul. Cica tre' sa mai mergem si maine dar incercam pe la 11-12, am inteles ca e spectacol pt copii. In seara asta am prins-o pe Andra si am dansat putin cu fi-miu care mi-a aratat cum face el balet, a invatat niste piruete pe la gradinita si o cumpana acolo, am murit de ras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Ce-mi place perioada asta cu atatea serbari! E asa placut sa citesti despre asta, dar sa-i si vezi pe piticodromi in actiune...

Copilasilor bolnavoiri, sanatate! Mariei i-am repetat exudatul (stafilococ, streptococ, candida - ca mai mult nu se face la noi in metropola) si nu i-a iesit nimic! - Anya, nu mai stiu daca ti-am multumit pentru sfat !

In ultima zi de gradinita, au fost prezenti doar Maria si un baietel. Si probabil au crezut ca nu mai vine nimeni, ca e posibil sa fi inchis caldura, ca mi-a zis copilul ca i-a fost frig. Si a si inceput sa muceasca bine. Sa fim si noi in trend...

Andreea, 24+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Hello Fetili!!!

Ce de vesti bune! Ma bucur ca a iesit din barlog si Valen si ne-a mai povestit de frumusetile ei

Am avut si noi serbare, saptamana trecuta. alex a zis si ea 4 versuri in germana (suflate de educatoare), a cantat si a dansat (Aici fara probleme). In rest vorbim tot asa...impotmolit, am vrut sa chem o logopeda acasa (mi-a fost recomandata) dar am amanat deocamdata ca au fost ambele bolnave. Alex a tusit si a avut muci, am tratat-o doar cu aerosoli cu ventolin si flixotide...la Maria a fost mai rau. Saracuta se ineca de atatia muci si avea o respiratie suieratoare...am fost nevoiti sa o trecem pe Augmentin.
Acum merg amandoua inspre bine.
Am mari emotii pentru seara de 24. Am tocmit si noi un mos sa vina acasa, mai mult pentru a o face pe Alex sa renunte la suzete...Mi-a promis ca i le da pe toate Mosului in schimbul jucariilor. Tare mi-e teama ca va scoate suzeta din gura lui bebe ca sa o ia ea, deci probabil ii voi scoate si lui bebe suzeta cu ocazia asta...desi tare ma ajuta si o linisteste cand e agitata!

Cam atat despre noi! Va urez Sarbatori Fericite, un An nou Bun, sper sa mai trec sa va mai citesc!

Aaah, Mifloricico, unde e minunatul loc de joaca??? MA tenteaza sa o iau maine pe Alex cu mine la Mall, in Baneasa si sa o las acolo cat mai cumpar ultimele cadouri! E chiar in Shopping City, cum ii zice, ca eu habar nu am, nu am vazut vreun loc de joaca pe acolo, il stiu numai pe ala din Jolie Ville, celalalt mall din Baneasa, sper ca nu despre asta e vorba ca de acolo nu prea am ce cumpara si multumesc in avans. Aaah, imi fac sepuku daca nu imi spui pana maine Asta ca sa te parafrazez (si da, Happy Baby e pe Dacia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Calin deocamdata face pe chibitul . Abia la primavara il primeste la karate si la 5 ani la engleza. Deocamdata mercem doar la piscina in formatie completa.

Pup copii bolnaviori si spor la cumparaturi! Sa vina mosu cu sacul plin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
Repede, repede, Kid, nu-ti face sepuku, sper ca nu-i prea tarziu, locul de joaca e in Shopping City, cum intri pe intrarea principala, la parter, in dreapta, pe langa niste mancatorii. Shopping City e ala in linie cu Carrefour Feeria!
Multumesc mult fetelor pentru urarile de sanatate, suntem mai bine!
Eu la servici, voi?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si eu la servici si pana miercuri inclusiv, suntem acasa doar noi doi (eu si sotul), copii sunt dati in parasire la Braila. Sambata am facut si noi bradul la Braila si am fost foarte uimita cat de mult m-a ajutat Vlad, a pus globulete, a pus beteala si era foarte incantat de ceea ce face. Si in genere a fost foarte fericit si ne spunea la fiecare 2 secunde : Ai vazut ce brad frumos am facut! Si mai trecea pe langa el se mai minuna, iar ne spunea ca e frumos. Mi se pare prea sensibil pentru un baiat si e si mamos cu toata lumea, sper sa nu aiba probleme mai tarziu pentru ca e politicos si civilizat .

Am luat si eu cadourile din vajaiala de la Viena, am luat un pian mic cu coada, sunt curioasa cum este ca nu am desfacut cutia. Am luat o camera video cu aparat foto de la Little Tikes (era mai ieftin decat cel de la Vtech, care era foarte roz). Atat pentru el, desi pianul l-am luat cu gandul la amandoi, sa il zdrangane cand unul cand altul, acum depinde cat o sa reziste. Am nimerit la un Toys r Us, erau atat de multe jucarii frumoase si ieftine, am vrut si Lego dar deja cutia era foarte mare si nu mai incapea in bagaje asa ca am hotarat sa mai asteptam un pic cu lego cu piese mici. Dodo va primi o drujba, exact ceea ce ii place, o jucarie sa urle si sa poata da cu ea de pereti, pe cat e de finut Vlad pe atat de zdruncinat e Dodo, la el totul trebuie sa faca un zgomot infernal si sa ii zdruncine creierii in cap cand se joaca si nu are probleme cu auzul ca l-am testat .

O saptamana excelenta si sa vina Mosul si pe la voi! Mie asa mi-a zis Vlad " Mami daca ai fost cuminte, o sa vina si la tine Mosul!" desi eu nu am sperante! Cred ca am fost rea si obraznica .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput