Piticodromul de Sept - Oct 2005 (216)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

hihi

Tot la servici. Si ieri , si sambata , si in urmatoarele 2 zile . Ma mir ca ma mai primesc barbatii acasa .

Ce le-ati luat la copii de Mos?
Eu raportez arme (mitraliera si pusca power rangers), telefoane/telecomenzi power rangers, robotei wall-e, desene animate, jocuri pt play station, carti cu ochelari 3d, papuci cu spiderman, pijamale cu "kung fu panda" si o oaie. Lui Calin ii plac plusurile, asa ca va avea si o oaie pe langa pinguini, papagali, ursi, albine, iepuri si alte oratanii.
Si evident doarme cu ele in pat, asa ca de multe ori nu mai gasesc copilul, ca se inveleste cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Noi avem in sac - conform comenzii facute - set de trenulet Thomas, pom cu bile, casa cu de toate si laptop. In plus o sa mai gaseasca un costum de ski, un Goofy si un troller frumos. Si neaparat ou kinder. Nu stiu daca sa-i dau si tabla cu litere, cifre, creta, sa i-o dau, sa nu i-o dau... sunt cam multe jucarii si se pierde printre ele, va fi bulversata.
Oaana, eu am cumparat acum aparat pentru aerosoli si sunt f. multumita, si-a facut treaba excelent. Am luat Omron, mi l-a recomandat o prietena.
Si-acum problema: la noi se face mos un prieten. Avem costum, caciula, cingatoare. Problema e cu barba, e firava tare, se vede totul pe sub ea. De unde pot cumpara la rapid o barba mare si deasa si buclata?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am uitat sa va spun. Sambata am luat brad. Cand s-a sculat Ana din somn era deja montat in sufragerie, in suport. Eu, curioasa sa vad fata Anei, bucuria ei maxima. Ce-mi zice Ana:
"Am mai vazut d-astia!"
Ce-i drept, duminica, l-am impodobit impreuna, a pus globulete si Mosi Craciuni in el si nu-si dezlipea ochii de la beculete!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna mai fete dragi,

Azi e ultima zi de serv la mine, de maine sunt in concediu. Acasa nu prea apuc sa ma apropii de pc.
Asa ca va urez de azi:
Sarbatori fericite! Un Craciun imbelsugat, un An Nou cu multa sanatate si bucurii, atat pt voi cat si pt familiile voastre. Sa fie Mosul darnic cu voi, ca meritati, am zis !

Si cu noi a fost darnic mosul, ne-a adus varicela, adica lui Victor. Noroc ccc ca suntem in concediu si nu am luat bilete sa plecam nicaieri. Sonia a facut febra cateva zile, muci la greu dar inca nu are nimic "varicelos", o tot pandim sa vedem cand apare si la ea. Mai naspa e ca daca e ca la carte, o face peste 2 saptamani, adica taman cand ni se termina concediul si nu stiu pe unde scoatem camasa, dar om vedea.

In rest nu prea stiu ce sa va mai povestesc. Victor e bine cu scoala si la noi nu se face serbare de Craciun. Am avut Mos Nicolae organizat de serviciul nostru si i-a placut f mult, e primul an in care s-a apropiat de buna-voie de Mos, ba chiar a stat si la pozat.
Cu Sonia se intelege bine in general, se mai cearta pe jucarii dar presupun ca e inevitabil. Maimuta mica s-a facut smechera foc si are un tignal de ne infunda urechile imediat cum nu-i convine ceva. Cand aud muzica se pun amandoi pe dansat si sunt haiosi foc.

Ieri am facut bradul, Victor s-a implicat si nu s-a dezlipit de ta-su pana nu l-au terminat.
Cam atat de la noi.

Multa sanatate piticilor bolnaviori, sa va faceti repede bine, sa fiti in forma de Craciun si Revelio.
Eu personal m-am saturat de muci, febre, aerosoli, chinuit copilul cu ser fiziologic, medicamente, creme, picaturi, in afara de sanatate nu-mi doresc nimic in mod special.

Va pup si chiar daca va scriu rar sa stiti ca ma gandesc la voi, ca-mi sunteti tare dragi.

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul urmator

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput