Piticodromul de Sept - Oct 2005 (216)
Raspunsuri - Pagina 18

ioanaradu spune:
buna fetele!
vin la voi cu o rugaminte.
noi am cumparat din exces de zel 2 proiectoare disney. daca sunteti interesate, va rog sa ma contactati. are si 3 role incluse.
www.librarie.net/jucarii/102426/Proiector-Disney-Carte-si-rola-Mother-Goose-rime-pentru" target="_blank">Aici puteti sa vedeti despre ce e vorba.
o zi buna! mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

mary ilie spune:
Buna !
Oana, l-am admirat pe Iosua, si m-am minunat din nou de buclele lui si ochisorii albastri, parca-i o papusica-baietel
Sunt convinsa ca daca era si la noi serbare cu parinti am fi patit la fel.
DIANA multumim pentru link-uri!

miflore spune:
Si la voi e asa nebunie la servici?
Parc-a dat strechea in ei....
Noi cu bronsiolita.
Revin.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

mary ilie spune:
MIFLORE, sanatate multa si spor la treaba, daca zici ca-i asa nebunie!
Eu pocnesc de nervi, tocmai ce mi-a zgariat unul sau una masinaDa rau de tot cu cheia sau ce-o fi fost pe vreo 3-4 randuri, asa, si cat tine usa fata/spate pe dreapta....Offfff
Eu am fost la coafor dimineata, am stat o ora ca numai m-am tuns, si masina am lasat-o intr-o parcare la vreo 200 metri distanta, tocmai ca-i parcare mai mare si acolo o las de obicei, ca in fata coaforului sunt doar cateva locuri de parcare si-i mereu full. Cand am plecat din parcare nu mi-am dat seama, oricum nu era nimic pe langa masina, nimeni, doar masini. Acasa cand am deschis usa pe drapta am vazut zgarieturile.Si zau ca nu inteleg cine si de ce o fi facut chestia asta, nu mi s-a mai intamplat.
Or fi confundat masina cu a altuia, sau o fi doar rautate.....Uffff......Am tras si-o repriza de plans si tot nu mi-au trecut nervii.
V-am pupat , sper ca voi sa aveti o zi mai buna!

miflore spune:
Am revenit.
Ana mea e bolnavioara de o saptamana, am incercat panadoale si nurofene si n-a mers. Am ajuns la doctorita, bronsiolita. Sa va povestesc cum a muscat-o pe doctorita de deget cand a vrut sa se uite in gatul ei? DOctorita incerca sa bage spatula aia, o asistenta era in spatele ei cu lanterna, apoi a venit o a treia care-a tinut-o de nas ca sa deschida gura. Dar ce credeti? Ana mea respira printre dinti, plina de muci...
Raceala naspa, nu i-a mai curs nasul in halul asta niciodata. Si tuseste tare, se ineaca cu secretiile, o poezie, nopti nedormite total una dupa alta. Ii fac aerosoli care-au fost minunati, s-a vazut instantaneu o imbunatatire majora. Temperatura n-a facut prea mare, doar o zi a batut spre 39, in rest 38 cu ceva. Acum e mai bine, pe antibiotic, imi pare tare rau dar n-o duc azi la Mosul de la firma.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori, vad ca sunt multi din pacate!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

mary ilie spune:
MIFLORICICO cam asa se manifesta si la fi-miu racela, e plin de secretii, tot cu antibiotic si aerosol ne tratam si noi.Am scapat de febra, acuma ne chinuie mucii .Oricum e mult mai bine, asa ca eu il duc la Mos diseara, ca avem petrecerea la firma lui tati.
Sa va faceti bine repede

Tonnia spune:
Mifloricico, sanatate Anei!!! La bronsiolita se aude suieratul ala?
Mary, imi pare rau pt zgarietura!
Ieri a fost serbarea, a fost draguta, o atmosfera mai relaxata, fiecare copil facea ce-l taia capul, unii cantau, unii plangeau, unii stateau mai retrasi, dar foarte dragut, a venit Mos Craciun, le-a impartit cadouri, copiii ne pregatisera noua niste surprize, stelute si clopotei facute de ei. Dinu a fost OK, adica a participat si el.
Lume multa, spatiu mic dar mi-a placut.

jadi spune:
Mama lor de bronsiolite, mi-as lua un ciomag magic sa plece de la copii! Sanatate multa copiilor!
Am avut si noi serbare azi, lume multa dar de data asta am tratat-o cu spatele, adica mi-am ocupat un loc in primul rand si apoi pur si simplu pe covor ca ma impiedica un nene de poza pe acolo. Si am avut si motivul, cum se aseza nenea in fata noastra, cum urla Dodo, asa ca am dus copilul langa batul mosului (nu va zic cum tragea de el in timp ce copii recitau, cantau). Si eu sunt multumita, tanarul si-a zis poezia, ba chiar a avut si joc de scena, nu foarte tare dar s-a inteles ce a zis. In plus nu mi-a mai urlat absolut deloc asa cum a facut in vara. Serbarea scurta, nici juma de ora, au lipsit foarte multi copii, luni erau doar 5 la gradi, restul pana la 24 bolnavi. Au fost si emotii ca nu vor avea copii la serbare.
Nici intalnirea cu mosul nu a fost stressanta, Vlad chiar era bucuros ca il vede, si-a luat cadoul si tragea de el sa il desfaca. Era singurul care facea asa si au sarit tantele alea pe el (deh, sistemul de stat, cu cadoul adus de acasa si care nu trebuie vazut de ceilalti copii), pusese dragutul de el un botic dar s-a linistit. In timpul serbarii se juca cu colegii, ii striga, nu avea nici o treaba. Dupa care si-a lins degetele, unul cate unul, apoi toata palma, apoi l-a tinut in gura. Clar asta e ticul lui de om preocupat de ceva, nu stiu cum sa scap de el dar ma mai gandesc .
Cea mai mare fericire a fost cand si-a dat seama ca a venit vacanta, si mi-a zis pe un ton entuziasmat "Acum vom sta mult mult acasa" si eu am aprobat ca sa imi dau seama ca el se asteapta la cele 3 luni de vancanta ca vara. La petrecerea de dupa serbare, nu a vrut sa mai participe, in schimb a lins Dodo toate prajiturile si a ras sucul de portocale cu bat, foarte bun!
Cam atat de pe la noi!
Deni & Vlad & Tudor

mary ilie spune:
De azi a inceput si la noi vacanta de iarna. Reincepem gradinita pe 6 ianuarie.
Tonnia, Jadi, ma bucur ca a fost bine la serbare, felicitari piticilor, poate ne puneti si poze, sa-i vedem si noi
Andrei mi-a spus dupa serbare ca nu era Mosul adevarat, era un nene care se preface ca e Mos Craciun, si nenea asta nu stie ce i-am cerut noi Mosului adevarat in scrisoare, de aia a adus alt cadou
Am primit si eu o poza de la serbare, cu toata grupa lor, maestrele si Mosul. Si au facut un panou mare la intrare unde sunt povestite in imagini momentele serbarii.
Plus niste mici surprize lucrate la gradi, insa cand l-am intrebat pe Andrei cine a facut Mosul de carton,renul, etc, mi-a spus ca maestra Luisana l-a facut dar ca el a ajutat-o